Impeachement.

Een brief van een Nederlandse Trump-supporster.

Trump met de dames Diamond&Silk (1).

“Je kunt van Trump vinden wat je wilt maar zijn goede kanten worden vergeten. Al vanaf de inauguratie van Trump tot President van de Verenigde Staten zijn de DemocRatjes bezig geweest met het wroeten en peuren in zijn verleden, toen Trump nog een succesvol zakenman was, hij had hun grote droom, de al overtuigd van haar overwinning feestvierende Hillary Clinton als eerste vrouwelijke Amerikaanse president in duigen laten vallen. Pek en veren zij zijn straf! Halfnaakte extreemlinkse mutsen scandeerden uitspraken die Trump in de tijd dat hij nog een zakenman was, gedaan zou hebben en er werd een escort girl opgetrommeld die in de schijnwerpers van de camera’s tegen betaling allerlei sappige Story en Privé zaken oprakelde uit een verleden toen Trump nog onbekend was, maar alles doofde als een nachtkaars uit..Ook de Obama’s zaten niet stil met hun peperdure anti Trump lezingen onder andere in Amsterdam, waarmee zij hun eigen zakken flink hebben gespekt. En cowboy George W.Bush, de veroorzaker van de grootste miskleun in het Midden Oosten met ISIS tot gevolg, deed een hypocriete duit in de moraal zak. Zelfs het eerste impeachment draaide tot grote frustratie van de DemocRatten uit op een fiasco. Maar ze bleven onder leiding van pitbull Pelosi wroeten, demoniseren, zelfs hypocriet Bill Clinton van de spermavlek op de blauwe jurk van stagiaire Monika Lewinski speelde de moraalridder..

Niemand kan Trump ervan betichten dat hij vrouwen in het Witte Huis heeft misbruikt. Huichelachtige Pelosi eist nu dat de haar schadende videoclips, waarin te zien was hoe zij vol minachting zeer theatraal zijn redevoering verscheurde van Facebook verwijderd wordt maar zowel zij als Michelle Obama eisen tegelijkertijd dat Donald Trump voorgoed geweerd wordt van de Social Media uit angst omdat hij geliefd is en veel aanhangers/kiezers heeft dus afpakken hun vrijheid van meningsuiting en keuze van hun president! Terecht de volkswoede onder de Trump kiezers, waar rellentrappende Antifa (Net als bij de in aanvang vredelievende BLM demonstraties, ) de demonstraties kaapten en begonnen te rellen veranderde de betogingen en werden anarchistisch. Op video beelden was te zien dat agenten de poort openden voor Antifa, in opdracht van wie? Antifa bezoedeld de naam van zijn trouwe aanhangers, zoals zij ook de naam van de allereerste vredelievende BLM demonstranten hebben bezoedeld in hun zucht naar sensatie en om het reltrappen. Maar wel worden alle beelden met toespraken van Trump herhaald, herkauwd, uitvergroot, belachelijk gemaakt, dat loeder. Dus beginnen zij alsnog de peperdure afzettings procedure tegen Trump in, natuurlijk kwistig en nonchalant met belastinggeld van de Amerikaanse bevolking bekostigd, uit haat maar ook gedreven door angst, want betogers hebben de laptops van Nancy Pelosi meegenomen! Het impeachment zodat hij nooit meer een gooi naar het presidentschap kan doen, maar ook op ander niveau geschaad wordt. Dat smerige gemanipuleer van de DemocRatten komt mij mijlenver de strot uit! Zij ontnemen hier het Democratisch recht tot vrije keuze van een aanzienlijk deel van de Amerikaanse bevolking, hun president wordt voorgoed op een zijspoor gezet en kunnen zij ongehinderd voor zichzelf de weg effenen tot een destructieve Marxistische dictatuur in Amerika. (Hetzelfde wat D66 en GroenSlinks hier voor ogen heeft).

Democraat en marxistisch gerichte socialiste Alexandria Ocasio-Cortez. (2)

Hier wordt hun gedrag gekopieerd door partij leider Sigrid Kaag van het minuscule partijtje D66 die zichzelf wil uitroepen tot de eerste vrouwelijke Minister President van Nederland! En sluit arrogant de tweede grootste partij de PVV van regeringsdeelname uit, terwijl toch volgens de regels van de Democratie de grootste partij ook de Minister President levert! Ook zij krijgt gratis reclame en steun van de media die haar graag als minister president zien. De stem van de kiezer is niet van belang, die mogen om de 4 jaar een hokje rood kleuren om de schijn van Democratie op te houden! Maar zij hebben er verder geen invloed op. Ik zie veel overeenkomsten. Trump is de belofte die hij al bij zijn aantreden gedaan heeft nagekomen. Geen oorlogen in het Midden Oosten. Wel liet hij een (klein) vuistje zien door het afvuren van kruisraketten tegen het Syrië van Bashar-al Assad na een gifaanval waarbij veel kinderen werden gedood. Hij heeft het grootste deel van de Amerikaanse troepenmacht teruggetrokken uit het Midden Oosten en heeft het uitgespaarde geld aan Amerika zelf besteedt; “To make Amerika great again”. Groot gelijk dat hij de Europese landen aanspoorde om hun eigen broek te leren ophouden door in hun krijgsmacht te investeren in plaats van Amerika de hete kastanjes uit het vuur te laten halen! Hij was de eerste Amerikaanse president die het lef had om de Amerikaanse Ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen. ( Een besluit van de Senaat uit 1995). Honduras volgde de VS. Hij heeft economische betrekkingen met Servië aangeknoopt in ruil voor erkenning van Israël. Direct erna verplaatste Servië zijn Ambassade naar Jeruzalem. Ook heeft Saoedi-Arabië en de Golfstaten Israël erkend. Er werd hard gelachen om de koers van Trump en zijn schoonzoon in het Midden Oosten, maar hun onvoorwaardelijke steun aan Israël die begon met de verhuizing van de Amerikaanse Ambassade naar Jeruzalem (dat lef ontbrak bij zijn voorgangers!) Geholpen door hun afkeer tegen Iran knoopten veel moslimlanden betrekkingen aan met Israël via de zogenoemde Abraham Akkoorden. Verliezer, de Palestijnen. En heeft Jordanië zijn luchtruim voor Israël open gesteld. Dankzij de inspanningen van deze door links zó verguisde president. De leider van de Iraanse Quds Brigade had een fenomenale reputatie in het MO. Zijn liquidatie door een Amerikaanse drone was een zege voor de regio en een klap voor de Iraanse plannen daar. Alleen voor Iran was Solleimani een martelaar. Niet iedereen was ervan overtuigd van het nut van de handelsoorlog met China en Trump wijst wel snel naar Peking als de grote boosdoener, maar hij maakte de rest van de wereld wel meer op attent op de oneerlijke handelswijze en spionage praktijken van de Oosterse grootmacht.

Ook werd iedereen zich meer bewust van de gevaren van het aanvaarden van een 5G-netwerk dat door China wereldwijd werd uitgerold. Trump erfde een goed lopende economie van Obama, maar bouwde die verder uit. Dankzij zijn belasting verlagingen gingen de Amerikanen er financieel op vooruit. Vooral de rijken maar ook de lager betaalden profiteerden. De Amerikaanse economie liep als een tierelier met een record aan werkenden totdat Corona toesloeg. The Donald bleek een enorme aantrekkingskracht op het electoraat te hebben. Daarmee verstevigde hij zijn machtspositie binnen de Republikeinen. Ondanks zijn tirades tegen onder meer BLM nam ook het aandeel van zwarte stemmers toe. Hij werd een stemmenkanon. De miljardair kwam ook zijn belofte na, om ieder jaar zijn salaris aan een goed doel te doneren. Hij pakte al vóór het Corona virus de machtige farmaceutische industrie aan, waardoor medicijnen sneller en goedkoper op de markt kwamen. Hij zette ook vaart achter de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19. De rust in het Midden Oosten zal na het aantreden van Biden wel weer verdwijnen, hij heeft de EU landen beloofd dat Amerika weer het voortouw zal nemen in wereld geschillen. En héél voorspelbaar zal Biden vanwege zijn hoge leeftijd de weg vereffenen voor de natte droom van de DemocRatten, de vice president Pamela Harris zal (in plaats van Heilige Hillary Clinton) de eerste gekleurde vrouwelijke Amerikaanse president worden, read my lips! Met alle gevolgen van dien, de enorme haat van de Arabische landen tegen Amerika zal weer fel oplaaien en terreuraanslagen tegen Amerika en het Westen weer toenemen. De vluchtelingen stroom zal tot abnormale proporties aanzwellen.

Met dank aan de DemocRatjes.

Ik houd mijn hart vast..

(1) https://fb.watch/2-ZcBh91gA/

(2) https://sampol.be/2019/09/welke-strategie-kiest-amerikaans-links

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s