Klimaatmisleiding

Er zijn grote en snelle veranderingen van het klimaat vastgesteld, veel groter en sneller dan nu, maar de klimaatalarmisten houden deze informatie doelbewust achterwege omdat het hun doelen torpedeert.

“Cycli van ongeveer 100.000 jaar”

Foton onder: “Zo zag Nederland er zo’n 21000 jaar geleden uit tijdens het koudste deel van de laatste ijstijd.  Een grimmig beeld. Maar dit gold alleen voor de meest extreme kou. Er waren ook warmere perioden met een uitbundig bloeiende steppe-tundra en kuddes mammoeten, en zelfs bossen.

Toch, blijkt uit onderzoek van een internationale groep aardwetenschappers, ondergaat de Antarctische ijskap in die periode van twintig tot dertig miljoen jaar geleden cycli van ongeveer 100.000 jaar met enorme uitbreiding en krimp, ter grootte van wat nu de hele Oost-Antarctische ijskap is. En die grootteveranderingen brengen ook enorme verschillen in de zeespiegel met zich mee. Want de enige plek waar al dat gesmolten ijs heen kan zijn de oceanen.”

https://www.uu.nl/…/snelle-zeespiegelstijging-niet…

Bij onderzoek aan ijskernen uit de Groenlandse ijskap bleek 15 jaar geleden dat het klimaat zeer sterk kon wisselen. In zeer korte tijd – een mensenleeftijd of nog korter – kon het van ijzige koude omslaan in een klimaat dat niet veel kouder was dan het huidige, om dan vervolgens weer af te zakken naar ijzige koude. Ook het einde van de ijstijd is zo snel gegaan, alleen bleef het toen warm, nu al zo’n 10000 jaar heeft zich geen terugval naar koude voorgedaan.

https://www.geo.vu.nl/~huik/ijstijd.html

Vechten tegen het rijzende water. Dat is wat de Lage Landen al eeuwenlang doen. Geologisch gezien staat onze zeespiegel echter erg laag. Op zeer lange tijdsschalen dicteert niet alleen de smelt van ijs, maar bepalen vaak hele andere processen hoe hoog de zeespiegel is. Welke dan?

https://www.nemokennislink.nl/…/huidige-zeespiegel…

Door te kijken naar strontium is de zeespiegel nu bekend tot 850 miljoen jaar geleden. In die enorm lange tijd waren er drie perioden met zeer hoog water, rond de 200 meter hoger dan nu. Die perioden werden afgewisseld door perioden waarin het water zo laag staat als nu.

https://www.bnr.nl/…/hoe-hoog-de-zeespiegel-stond-de…

Michael Hoekstra” “Sinds het begin van de metingen heet dat, die vlak na een ijstijd zijn begonnen.

Deze grafiek is op zich wel leuk. De temperatuur van de afgelopen 65 miljoen jaar

Zoals je rechts onder in die grafiek kan zien hebben we nog maar net een ijstijd gehad

https://earthobservatory.nasa.gov/…/chilly-temperatures…

Geologisch gezien is het nog ijskoud.

Het klimaatalarmisme is in dit op zich gewoon misdadig, duizenden jongeren maken zich ernstig zorgen om het voortdurende paniekzaaien en zijn angstig voort de toekomst en vaak ernstig depressief!

De overheid werkt mee aan het georganiseerd angst verspreiden.

Art 83a wetboek van strafrecht. Dat maakt van jullie als overheid een terroristische organisatie als jullie bewust alle wederhoor censureren

Huidige zeespiegel bijzonder laag!

NEMOKENNISLINK.NL

Huidige zeespiegel bijzonder laag!

Vechten tegen het rijzende water. Dat is wat de Lage Landen al eeuwenlang doen. Geologisch gezien staat onze zeespiegel echter erg laag. Op zeer lange tijdsschalen dicteert niet alleen de smelt van ijs, maar bepalen vaak hele andere processen hoe hoog de zeespiegel is. Welke dan?

Plaats een reactie