India neemt omstreden “anti-islamwet” aan..

12 december 2019.. India neemt omstreden wet aan die moslims uitsluit

De nieuwe wet op staatsburgerschap in India geldt niet voor moslim-immigranten.

Uitgebrande auto na protesten in Guwahati donderdag tegen de wetswijziging die moslims uitsluit. Foto: Anupam Nath/AP

De historische context waarom India de wetgeving aannam om islamitische massa-immigratie te stoppen.

De islamitische invasies van India: 60-80 miljoen mensen stierven als resultaat van de islamitische invasies. In India spreekt men zelf vaak van de grootste holocaust in de wereldgeschiedenis.

India werd voor het eerst grootschalig aangevallen in het jaar 636 na Chr door islamitische legers. In dat jaar vond een serie overvallen plaats op hindoeïstische heilige plaatsen en universiteiten, monniken en priesters werden afgeslacht en er begon een terreurregime dat probeerde de hindoeïstische meerderheidsbevolking de islam op te leggen.

In India tussen de jaren 1000 en 1525 werden er 60 tot 80 miljoen mensen vermoord of stierven indirect door de islamitische invasies.

Maar ook het hedendaagse moderne India wordt nog steeds geteisterd door terreur, die in het land zorgt voor demografische en territoriale problemen. Er zijn in het hedendaagse India steeds meer streken waar hindoes niet langer meer durven te komen.

Sinds de deling van India in de beide onafhankelijke staten India en Pakistan is de islamitische bevolking dramatisch in aantal toegenomen. Bij de laatste volkstelling in 2011 ging men er van uit dat de hindoeïstische bevolking tot onder de 80% is gedaald.

Uit de religiedata uit het jaar 2001 bleek inderdaad dat de hindoeïstische bevolking tot 80% was afgenomen in vergelijking met 83,4% in het jaar 1961. In West-Bengalen, aan de grens met Bangladesh, steeg het aantal moslims naar 36% in vergelijking met 20% in het jaar 1947. India islamiseert dus razendsnel.

Over deze statistiek maken de Indiërs zich zorgen, want het land grenst aan twee islamitische landen. Pakistan, met een islamitische bevolking van 97% en een 2800 kilometer lange grens, in het westen en Bangladesh, met een islamitische bevolking van 90,4%, in het oosten.

In de grensregio´s ontwijden moslims steeds vaker religieuze hindoeïstische tempels. Ook worden er erg veel nieuwe moskeeën en madrassa en koranscholen gebouwd bij de grenzen.

De 1300-jarige strijd van India tegen islamitische agressors wordt tegenwoordig extra bemoeilijkt door illegale massa-immigratie naar India toe. Deze nieuwe ‘Indiërs’ weten vaak stemrecht te bemachtigen in de grootste maar ook erg chaotische democratie ter wereld en mede daardoor krijgen moslims een steeds grotere invloed op de politiek van India.

Hier probeert de Hindoeïstische-nationalistische regering van president Modi iets aan te doen en mede daarom is de wet aangenomen dat vluchtelingen uit Pakistan en Bangladesh christelijk, boeddhistisch of Hindoestaans moeten zijn en dus geen moslims. 

(2). https://www.nrc.nl/…/india-neemt-omstreden-wet-aan-die-mosl…

Dit wordt echter in onze politiek correcte media uitgelegd als ‘discriminatie’ in plaats van zelfverdediging van de Indiase staat.

(uit: Nationalisme en traditionalisme)
30 mins ·https://www.facebook.com/…/a.39122906454…/1072334776431570/…
https://www.nrc.nl/…/india-neemt-omstreden-wet-aan-die-mosl…

Dodental stijgt naar 23 na protesten tegen omstreden burgerwet.

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/12/21/dodental-protesten-tegen-indiase-burgerschapswet-stijgt-naar-23-a3984692

Op 14 augustus 1947 werd gesticht om Indiase moslims een eigen staat te geven. Nadat India in 1947 onafhankelijk werd van Groot-Brittannië, splitste het land zich op in het seculiere India en het islamitische Pakistan. In 1971 scheidde Oost-Pakistan zich af en werd Bangladesh. Bij deze oorlog vielen naar schatting drie miljoen doden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Pakistan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s