Jihad in America

Personen waar Obama goede betrekkingen mee had.

Obama liet ongeveer 1 miljoen moslims ongehinderd het land binnenkomen. Hij werd in het Witte Huis zelfs bijgestaan door een groep radicale volgelingen van de Moslimbroederschap. Obama verbood de toepassing van de begrippen “Islam”, “jihad”, “radicaalislamitisch terrorisme” en “radicale islam” in Amerikaanse veiligheidsdocumenten. Hij de-islamiseerde zelfs de door hem samen met de CIA, Saudi-Arabië en Turkije gecreëerde “Islamitische Staat” met de woorden: “ISIL is niet islamitisch. Hij koos voor een cultuur van ontkenning en politieke correctheid.

Volgens diverse deskundigen hing Obama’s presidentschap aan elkaar van misleiding, bedrog en onbetrouwbaarheid. Hij probeerde met verdraaide economische statistieken, halve financiële waarheden en hele budgettaire leugens, de burger een rad voor ogen te draaien. Er zijn gedurende zijn regeerperiode maar liefst 10,7 miljoen arme Amerikanen bijgekomen. Ruim 50 miljoen Amerikanen zijn afhankelijk van voedselbonnenTentenkampen, gezondheidszorg, heulen met moslimextremisten, het weigeren zijn echte geboortecertificaat te tonen, crisis na crisis is wat “Yes we can” Obama de wereld heeft voorschotelt. De Verenigde Staten zijn onder zijn presidentschap vervallen tot een land waarin werkelijk alles op zijn kop is gezet. Aloude normen en waarden zijn vernietigd, en bizarre zaken het nieuwe ‘normaal’ worden. Wat nog het meest verbijsterende is, is dat de Amerikaanse bevolking hem een tweede termijn van vier jaar heeft gegeven. Was hij tijdens zijn eerste termijn al druk bezig Amerika in een diepe crisis te storten, zijn herverkiezing heeft het hem mogelijk gemaakt het afbraakproces verder door te voeren. De CEO van Murray EnergyRobert Murray, noemde Obama ‘de grote verwoester’ bijgestaan door radicale milieufanaten, de liberale elite en figuren uit Hollywood.’

Hij werd gelauwerd en bewierookt als degene die de VS en de hele wereld zou redden maar heeft praktisch al zijn verkiezingsbeloften gebroken. Middels allerlei dubieuze wetten heeft hij getracht de vrijheid van de Amerikaanse burgers aan banden te leggen. De ethische opvattingen van Obama over onderwerpen als abortus en stamcelonderzoek hebben hem tot de meest extreme pro-abortuspresident gemaakt. Hoe kon een altijd al openlijk radicaal linkse, pro-Marxistische anti-Amerikaan gekozen worden tot president, zonder dat hij ook maar één moment hoefde te bewijzen wie hij werkelijk is?

Dat een foto meer waard is dan 1000 woorden bewijst deze afbeelding. De naam van het boek dat Obama hier in zijn handen heeft draagt de titel: De wereld ná Amerika, en geschreven door een ‘mede’ moslim (Fareed Zakaria). Iemand was met een camera, op het juiste moment op de juiste plaats. Obama was niet blij met de publicatie en heeft er alles aan gedaan om dat te voorkomen, maar dat is mislukt. (Foto onder.

http://www.franklinterhorst.nl/De%20erfenis%20van%20Barack%20Hussein%20Obama.htm

http://www.cheriberens.net/the-muslim-brotherhood-in-america.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s