RTL debat, lijsttrekkers, “Islam geen bedreiging”.

NAAR AANLEIDING VAN HET RTL-DEBAT DER LIJSTTREKKERS.

NOS : Lijsttrekkers eensgezind: islam is geen bedreiging.

Laten we eens zien wat enkele brave moslims daar zelf over zeggen.

Okay Pala, Nederlandse voorman van de radicaalislamitische organisatie Hizb ut-Tahrir: “De islam is een volledige ideologie, gericht op aardse macht.” Hizb ut-Tahrir rust pas als haar doel werkelijkheid is: één alomvattend wereld­kalifaat volgens de regels van de sharia.

 

Sjeik Mohammed Hoessein Fadlalah (Libanon). (Najaf, Irak, 16 november 1935 – Beiroet, Libanon, 4 juli 2010) was een Libanees sjiitisch leider. Hij werd beschouwd als de geestelijke leider van de Hezbollah.

” Het Europese democratische systeem biedt de beste kansen voor verspreiding van de islam. Het is een uitstekend kanaal dat de gemakkelijkste weg biedt voor verspreiding van de boodschap van de profeet”.

Socrates onder ons.

Bent u het met mij eens genialen en vooraanstaanden van de media, onderwijs en van de politiek dat personen die de Rechten van de Mens niet erkennen, zelfs bestrijden , minderwaardig en ondergeschikt vinden barbaren zijn?

Als er nu een ideologie is waarvan het bewijsbaar is dat zij in haar leerstellingen, haar boeken, haar leraren, vooraanstaanden en stichter daden prediken die tegen de Rechten van de Mens indruisen zou u dat dan barbaars noemen ?

Zou u kunnen leven met zulke barbaar in uw huis waarvan je weet dat hij of zij in opdracht van zijn ideologie u en uw gezin als minderwaardig ziet?
Dat uw wetten ondergeschikt zijn aan zijn of haar ideologie en zij die mogen met voeten treden?

Ideologiegenoten je onderschikt vinden omdat je een vrouw bent of als man van mannen houdt en dat in landen van hun herkomst en roots dit volgens hun leer gerechtvaardigt vinden u zelfs daarvoor gewettigd te kunnen doden.

Zou u zich veilig kunnen voelen met zulke barbaren in uw omgeving?

1-756

Zou u uw kinderen toevertrouwen om met zulke barbaren om te gaan?

Vindt u dat in uw land zulke ideologie onderwezen moet worden aan kinderen die hun bewustzijn, hun identiteit en persoonlijkheid nog moeten vormen en ontwikkelen?

Vind u het barbaars dat zij van hun ideologie en van hun stichter die het ook zelf deed, het voorleefde, mogen huwen en dan neuken met 9 jarige meisjes? Weet u dat dit in uw land toegestaan wordt?

Vindt u uw dochter veilig met mensen die dat normaal vinden?

Als u dit allemaal normaal zou vinden, en geen gevaar, wat is dan uw definitie van barbaar?

Zowat 52 IslamYtische landen onderschreven de Rechten van de Mens niet of slechts gedeeltelijk.

Zou het wijs zijn personen afkomstig uit die landen te weren uit uw omgeving wetende dat er minstens 10 % van hen u naar het leven kunnen staan of u onderwerpen omdat u hun ideologie niet deelt en dat dit hun opdracht is komende van het opperwezen van die ideologie?

Dat zij , aanhangers van deze liefdevolle en vredevolle geachte ideologie dit al 1400 jaar bewezen hebben en dat dit over verschillende continenten geschat geleid heeft tot zowat 240 miljoen doden en vele slaven en seksslavinnen tot op de dag van vandaag?

Vindt u ook als je zulks gaat ontkennen en negeren dat er iets mentaal mis is met u, u dringend hulp dient te gaan zoeken? Omdat u een gevaar bent voor u zelf en uw omgeving?

Door die breedmaatschappelijke ontkenning worden zulke barbaren massaal in je omgeving toegelaten.

Denkt u dat zij dit in vraag stellen racistisch en fobisch is?

Of ziet u in dat u lijdt aan zwaar zelfdestructief decorumverlies voor u, uw geliefden en uw netwerkvrienden al dan niet bewust door het dienen van special interests?

Inzicht is de eerste voorwaarde tot verandering.
Hoe gebetonneerd is uw werelbeeld ter zake, mogelijk geindoctrineerd door politici, media en onderwijs?
Hoe sterker gebetonneerd hoe minder openstaande voor inzicht dat niet past bij uw geindoctrineerd bewustzijn en identiteit en identificatie met wat u niet bent.

Wij leven niet voor niets in een borderline-maatschappij en die onderontwikkeld zich steeds verder o.a.doordat wij geleid worden door elitairen met special interests.

Islam will conquer the whole world.

 

Vrijdagspreken in de Moskee gewoon in uw achtertuin bij Rotterdam Maashaven, Dar Al-Hijra moskee, 24 februari jl., Somali prediker:

– moslims moeten alleen zaken doen met moslims
– vluchtelingen moeten in Europa de islam verspreiden
– moslims moeten niet vertrouwen op de staat maar op de islam
– moslims hebben niks te maken met 9/11 of de aanval op Charlie Hebdo
– Israël handelt in seksslavinnen

“De meesten weten misschien niet eens dat er een moskee zit. Ik ( auteur bekend bij Ondergetekende) ben er in geweest 10 jaar geleden of zo en ook toen sprak er een haatprediker, Khalid Yasin”.

“Waarom zou Wilders toch moskeeen willen sluiten he?
Zelfs zo’n bui-ten-ge-woon gematigde moskee! Top moskee! 1/5 is er bekeerd tot de islam en er komen allerlei culturen, het toonbeeld van integratie dus!”

http://mijnmoskeeistop.ntr.nl/2011/…/20/moskee-dar-al-hijra/

 

13872922_1134977723230623_4072976037216876489_n

 

Hier nog enkele bronnen om uw inzicht desaangaande te verrijken:

http://thereligionofpeace.com/pages/muhammad/index.aspx

https://adintuitu.wordpress.com/2016/11/15/islam4dummies/

Eerwraak binnen de islam.

http://www.franklinterhorst.nl/Eerwraakmoorden%20en%20incest%20in%20Palestijnse%20gebieden.htm

Sex met zeer jonge kinderen wordt gepromoot,

http://www.patheos.com/blogs/progressivesecularhumanist/2015/01/attempt-to-stop-child-marriage-in-saudi-arabia-fails/

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s