Trumps “Pussy`s”

Op 21 januari 2017, daags na de inauguratie van Trump gingen wereldwijd  ca. 5 miljoen vrouwen,  waarvan 1 miljoen in Washington DC,  de straat op om geschiedenis te maken. Aanleiding voor de protesten waren de vrouwonvriendelijke en seksistische uitspraken van de Republikeinse presidentskandidaat,  een excentrieke zakenman, 12 jaar geleden en diens uitspraken tijdens de presidentsverkiezing.

Women's_March_Washington,_DC_USA_33

Over de gehele Verenigde Staten werd het aantal deelnemers geschat op 3.2 miljoen over ruim 300 steden. De organisatie achter de protesten rapporteerde op 23 januari dat er 673 protestmarsen in ruim 80 landen hadden plaatsgevonden, met het totaal aantal deelnemers wereldwijd geschat op 4,8 miljoen. Professor Jeremy Pressman van de University of Connecticut schatte het aantal tussen de 3,3 en 5,2 miljoen in de Verenigde Staten en tussen de 267.000 en 357.000 daarbuiten.

Ruim 400 organisaties ondersteunden de protestacties, waaronder organisaties op het gebied van burgerrechten, reproductieve rechten, vrouwenrechten, Lgbt-rechten, milieuorganisaties en organisaties tegen wapenbezit. De organisaties Planned Parenthood en Natural Resources Defense Council werden genoemd als voornaamste partners, respectievelijk een pro-choice en een milieuorganisatie. Een aantal organisaties werd uitgesloten wegens hun anti-abortusstandpunten.

De voornaamste aanleiding voor deze massale protestmarsen, zou dit  interview met Trump zijn geweest.

“De seksueel getinte opmerkingen over vrouwen zijn te horen in een video die is uitgelekt via de krant The Washington Post. Het is een opname uit 2005, waarin Trump zijn versiertechnieken bespreekt terwijl hij in een bus zit te praten met een televisiepresentator. Trump wist waarschijnlijk niet dat er een microfoon openstond”.

“Over vrouwen zegt hij onder meer: “Ik kus ze gewoon. Ik wacht niet eens. Als je een ster bent, laten ze je het doen”.

“Hij schept tegen zijn gespreksgenoot op over zijn tactieken, en laat weten dat hij zich niet laat tegenhouden. “Grijp ze in hun poes. Je kunt alles doen.”

0121womensmarch03

Dit is wat Trump precies zei:  Bron, zie (1). De vrouw waar Trump het over had, zie  (2)

  • “I moved on her like a bitch, but I couldn’t get there, and she was married. Then all of a sudden I see her, she’s now got the big phony tits and everything.” (It’s not clear who Trump was talking about.)
  •  
  • “I’m automatically attracted to beautiful [women]—I just start kissing them. It’s like a magnet. Just kiss. I don’t even wait. And when you’re a star they let you do it. You can do anything … Grab them by the pussy. You can do anything.”

“Ik val automatisch op mooie aantrekkelijke vrouwen. Ik begin ze gewoon te kussen. Ze zijn als een magneet voor mij. Gewoon kussen, ik wacht niet eens. En als je een ster bent, laten ze het  gewoon toe. Je kunt alles met ze doen… grijp ze in het kruis,  je kunt alles doen”.

Ja, dat is natuurlijk vreselijk en verschrikkelijk walgelijk wat hier gezegd werd door de ordinaire Trump. Onbegrijpelijk eigenlijk, dat voor die walgelijke uitspraken van die seksistische kerel slechts 5 miljoen vrouwen de straat op zijn gaan.  Zes maanden lang  werd Trump, omwille van zijn kandidatuur voor het presidentschap, door de halve wereld voor gek verklaard. Een dag na zijn verkiezing blijkt de halve wereld krankzinnig te zijn..

“If woman, all over the world, are so outraged by Donald Trump’s naughty words…..then, who the hell bought that 150 million copies of  50 Shades of Grey??

Bill Clinton.

Want voor de echte problemen waar miljoenen vrouwen dagelijks onder gebukt gaan, gaat nog geen hond de straat op….

Gearrangeerde, gedwongen huwelijken ( 40.00 gevallen per dag) Slavernij, eerwraak (50.000 gevallen per jaar),  VGV (vrouwenbesnijdenis, volkomen overbodig)

Slavernij in de islam.

“Mijn hele leven heb ik geroepen tegen een blinde en dove wereld.

Meer dan ooit ben ik me bewust van de kloof tussen mij en dit land, zijn tradities en zij die die traditie voortzetten zonder vragen te stellen.  De mannen hebben de islam naar hun smaak ingericht. Ze hebben wetten opgesteld die hun dienen. De vrouw wordt terzijde geschoven als een onbeduidende slavin in een maatschappij  die door mannen en voor mannen is gemaakt.  De mensheid is er in geslaagd de slavernij officieel af te schaffen, maar ze vergat dat alle islamitische vrouwen slavinnen zijn van hun mannen, niet alleen van hun echtgenoot, maar ook van hun broer, oom, neef et cetera.  Als ik op de televisie uitzendingen zie van Arabische landen, vraag ik me steeds af, waar zijn al die vrouwen?  Ze zijn onzichtbaar, niemand heeft het over ze. Hoe Kan dit dan mijn wereld zijn?”

Aïcha El Wafi. Moeder van een van de kapers van 9/11. Citaat uit haar aangrijpende boek ( Mijn verloren zoon) over haar jeugd, en toen ze op 14 jarige leeftijd werd uitgehuwelijkt aan een gewelddadige man..

“Eind oktober 2008 werd een 13-jarig Somalisch meisje wegens ‘overspel’ gestenigd door vijftig mannen. Aisha Ibrahim Duhulow werd in een stadion in de havenstad Kismayo gestenigd in aanwezigheid van ongeveer duizend toeschouwers, meldt Amnesty International….

Leden van de islamistische Al Shabab-milities, die in Kismayo de dienst uitmaken, lieten een vrachtwagen vol stenen naar het stadion komen. Ze schoten op getuigen die het meisje trachtten te redden. Daarbij werd een jongen gedood. Het meisje was volgens getuigen tot haar nek in de grond ingegraven. Verpleegsters haalden haar tijdens de steniging uit de grond om vast te stellen of ze nog leefde. Toen dat het geval bleek, werd ze weer in het gat gestopt en ging de steniging door. Volgens bronnen van Amnesty is het kind door drie mannen verkracht. Toen haar vader dat meldde bij de milities, werd het meisje beschuldigd van overspel. Geen van de verkrachters is gearresteerd. In eerdere berichten was gemeld dat het om een vrouw van 23 ging”.

Hier de documentaire erover.

Kindhuwelijken, voornamelijk  binnen de islam,  38000 jonge meisjes worden dagelijks zonder ook maar enige inspraak te hebben uitgehuwelijkt aan veelal veel oudere mannen, 38000 per dag, een leven zonder enig uitzicht, liefde of geluk.

https://www.plannederland.nl/investeer-in-meisjes/projecten/bescherming/dossier-kindhuwelijken-facts-figures?gclid=CjwKEAjwja_JBRD8idHpxaz0t3wSJAB4rXW5MioLBy5Yg5AllBbYTd9RAKePP78IRls9Jzxp8rDMyBoC5hXw_wcB

Islamgeestelijken pleiten voor geen minimum leeftijd voor sex met kinderen. (3) In het redelijk moderne Egypte zijn 90 % van de vrouwen besneden. Honderden miljoenen vrouwen ondergaan een volkomen overbodige zeer pijnlijke genitale besnijdenis Hoelang moeten meisjes en vrouwen deze onterende “behandeling” nog ondergaan?

Meer  gerechtigheid  gefaciliteerd door de religie van de vrede. Afghanistan. 14 maart, 2013

Geen enkele aandacht van diezelfde mensen (die de straat opgingen tegen Trump), voor dit meisje en haar honderden jaarlijkse lotgenoten. Geen Woman’s March of enige vorm van protest tegen deze vrouw-onterende  martelingen.  Zes maanden lang  werd Trump, omwille van zijn verkiezing, door de halve wereld voor gek verklaard. Een dag na zijn verkiezing blijkt de halve wereld krankzinnig te zijn..

Zuuraanval

(1).

http://www.slate.com/blogs/the_slatest/2016/10/07/donald_trump_2005_tape_i_grab_women_by_the_pussy.html

(2).

http://www.hollywoodreporter.com/news/trump-tape-nancy-odell-access-hollywood-identifies-woman-936493

(3).

Attempt to stop child marriage in Saudi Arabia fails

De  benarde positie van vrouwen wereldwijd in kaart gebracht.

Een gedachte over “Trumps “Pussy`s”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s