Laat me raden….

Interessante stelling/discussie op Facebook.

“Laat me raden, u heeft een paar, een groep, nee een hele grote groep heel aardige moslims/Palestijnse vrienden in uw familie of kennissenkring die u precies hun eigen persoonlijke vreedzame interpretatie van de islam en Mohammed nauwkeurig hebben uitgelegd. Want wat de islam voortbrengt, is dan noodzakelijkerwijs het beste op aarde: het volk van de islam (ummah), de wetten van de islam (sharia), en de oprichter van de islam (Mohammed).

” Het karakter van de Profeet صلى الله عليه وسلم :

In zijn goede manieren, zachtaardigheid, hartelijkheid, sympathie en verdraagzaamheid liet de boodschapper van Allah صلى الله عليه وسلم een eeuwigdurend en levend voorbeeld van nobel gedrag na voor de gehele mensheid. Hij stond op zo’n verheven niveau van gracieus en beschaafd gedrag dat Allah سبحانه وتعالى hem betuigde met dit vers in de Koran: “En jij (Mohammed) bent hoogstaand van karakter.” [Soerat al-Qalam: 4]Het levenspatroon van de boodschapper van Allah صلى الله عليه وسلم is een perfect voorbeeld voor ieder mens. Hij was de meest vrome en rechtschapen man van alle mensen en hij vreesde Allah de Almachtige het meest”.

Tot zover de jubelzang op de profeet. Deze openbaringen van uw vrienden maakt van u natuurlijk een expert op het gebied van de islam, want ik heb die vrienden niet. Oh wacht er zijn ook praktiserende moslims met een andere interpretatie zoals deze.

Ayatollah Sadeq Khalkhali: “Tegenstanders van het doden hebben geen plaats in de islam! Onze profeet doodde met zijn eigen gezegende handen!:
Albanees moslim Shaban Rashain, “Als je de koran goed leest is het duidelijk dat er voor de ongelovigen geen tolerantie bestaat. Bekeer je tot de islam, anders “ga” je dood”.
Hajj Amin al Husseini on German Nazi radio.“Arabs, rise as one man and fight for your sacred rights. Kill the Jews wherever you find them. This pleases God, history, and religion. This saves your honor. God is with you.
Ayathollah Khomeiny. ”Islam makes it incumbent on all adult males, provided they are not disabled or incapacitated, to prepare themselves for the conquest of countries so that the writ of islam is obeyed in every country in the world… But those who study Islamic Holy war, wil understand why islam wants to conquer the whole world”. ISIS-leider Abu Bakr al-Baghdadi, (Quote:” De islam is nooit een religie van vrede geweest”),
Abu Bakr al-Baghdadi claimt een regelrechte nazaat van Mohammed te zijn en heeft bij zijn aanstelling de complete tekst van de eerste Kalief Abu Bakr (632-634) overgenomen en uitgesproken.
De ISIS vlag toont de islamitische geloofsbelijdenis.
Volgens deze lijst uit islamitische bronnen, heeft seriemoordenaar Mohammed 43 mensen laten ombrengen die hem bekritiseerden,
http://wikiislam.net/…/List_of_Killings_Ordered_or…

Volgens de meest betrouwbare biografie van Ibn Hishäm (834 n Chr.), die zijn verslag baseerde op de verloren gegane Sïra van Ibn Ishäq (1) rond 750 na Chr. voerde Mohammed tijdens de tien jaren in Medina negentien roof en plundertochten uit die hem een rijke buit opleverden.

Kan een seriemoordenaar tegelijk vreedzaam zijn?
Kan een roverhoofdman tegelijk eerlijk zijn?
Best wel lastig he, die islamitische logica over hun geliefde profeet?

Mustafa Kemal Atatürk wist het wel: “Islam – deze onbegrijpelijke theologie van een immorele Bedoeïen, is een rottend kadaver, dat ons lichaam vergiftigt”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s