Twan Huys en Rik van de Westelaken waren gisteren de antisemitische leugenaars, islamofiele verzwijgers en algemeen manipulerende rotzakken van dienst bij Nieuwsuur

Martien Pennings

HUYS TWAN LIBERALE IRAANSE HOOGLERAARWat is het toch tuig!

On-voor-stel-baar!

Gisteren, dinsdag 3 maart, nog voordat Netanyahu zijn historische speech over de nucleaire dreiging van Iran voor het Amerikaanse Congres hield, legde ik uit hoe smerig en anti-semitisch de maandagavond daarvoor op die speech was ge-anticipeerd door Nieuwsuur bij monde van Marielle Tweebeeke in samenwerking met antisemiet Monique van Hoogstraten en onbenul Wouter Zwart.

Op dinsdagavond, na de speech, was het de beurt aan Twan Huys om de crew van Nieuwsuur te leiden in het liegen, verzwijgen en manipuleren. En deze nacht van dinsdag op woensdag kan ik niet slapen. Ziehier de uitzending.

“Het verhaal van BBC-presentator Jimmy Savile staat definitief niet op zichzelf. In Groot-Brittannië blijkt kindermisbruik zó wijd verbreid dat de Britse regering het nu een nationale bedreiging noemt.”

En dan volgt een “reportage” over Oxford waar honderden meisjes misbruikt blijken te zijn en ook “Rotherham” wordt genoemd, de…

View original post 623 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s