Islamitische logica.

Zomaar een paar opvallende uitspraken en voorvallen.

Islamitische logica

“Alle mensen moeten zich bekeren tot de islam”.

Diegenen die weigeren om dit te doen “nadat hen duidelijke bewijzen werden getoond,” moeten worden beschouwd als ketters en ongelovigen:

Imam Kopenhagen preekte een dag voor de moorden dat Mohammed al oorlog voerde tegen de Joden

Ayatollah Sadeq Khalkhali:

“Tegenstanders van het doden hebben geen plaats in de islam! Onze profeet doodde met zijn eigen gezegende handen!:

Sjeik Yusuf al-Qaradawi: ‘Als men afvalligheid zijn gang had laten gaan, zou er geen islam zijn geweest. De islam zou zijn afgelopen met de dood van de profeet! Door afvalligheid te confronteren werd de islam behouden. […] Er zijn niet maar een, twee of drie hadiths, er zijn veel hadiths van een aantal metgezellen, ik bedoel dat een afvallige moet worden gedood.

Sjeik Mohammed Hoessein Fadlalah (Libanon). (Najaf, Irak, 16 november 1935 – Beiroet, Libanon, 4 juli 2010) was een Libanees sjiitisch leider. Hij werd beschouwd als de geestelijke leider van de Hezbollah.

” Het Europese democratische systeem biedt de beste kansen voor verspreiding van de islam. Het is een uitstekend kanaal dat de gemakkelijkste weg biedt voor verspreiding van de boodschap van de profeet”.

Houari Boumédienne. Vierde president van Algerije, 23 augustus 1932 – Algiers, 27 december 1978)

Boumédienne sprak in 1974 in de assemblee van de VN: ”Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om het noordelijk halfrond binnen te dringen. En ze zullen dat zeker niet als vrienden doen. Want ze zullen het noordelijk halfrond binnendringen om het te veroveren. Ze zullen het veroveren door het te laten bevolken door hun kinderen. Het zal de baarmoeder van onze vrouwen zijn die ons de overwinning zal brengen.’

In een toespraak op 10 april 2006 zei de op 20 oktober 2011 vermoorde kolonel Moeammer Gadhaffi op de Arabische zender Al Jazeera, dat de islam binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zal overnemen

,,Wij hebben al 50 miljoen moslims in Europa. Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de moslims de overwinning zal schenken over Europa- zonder zwaard, zonder geweren en zonder verovering. De 50 miljoen moslims zullen dit werelddeel in een moslimcontinent veranderen. Wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 50 miljoen bijkomen. Albanië, met een moslimmeerderheid en Bosnië, waarvan de helft van de bevolking uit moslims bestaat, kloppen ook aan de deur van Europa.”Volgens Gadhaffi heeft Europa zich in een netelige situatie gemanoeuvreerd, evenals Amerika. ,,Zij zullen op den duur akkoord moeten gaan geheel islamitisch te worden of anders de oorlog aan de islam te verklaren.” Gadhafi benadrukte dat de lessen van Mohammed niet alleen van toepassing zijn op moslims, maar op de hele wereldbevolking. ,,Met Mohammed’s komst zijn alle bestaande religies komen te vervallen en dienen daarom alle wereldburgers moslim te worden.”aldus Gadaffi. Volgens hem hebben het Oude testament en het Nieuwe testament geen enkele waarde meer omdat ze zijn vervangen door de koran.

Grootmoefti Mohammed Amin al-Husseini:

“De vriendschap tussen moslims en Duitsers is veel sterker geworden, omdat het nationaalsocialisme in veel opzichten parallel loopt aan de islamitische wereldbeschouwing. De raakvlakken zijn: Het monotheïsme en de eenheid van de leiding. De islam als ordenende macht. De strijd, de gemeenschap, de familie en de jongeren. De relatie tot de Joden. De verheerlijking van het werk en van het creëren”.

Geachte dames feministen!

Suad Saleh, “moslimfeministe” en hoogleraar aan de gezaghebbende (en grootste) islamitische universiteit van Egypte, Al Azhar, legt even voor u uit hoe het zit met slavinnen en verkrachtingen.
Dit is dus mainstream islam, geen IS of zo, het is godbetert het genuanceerde verhaal! Bekijk de video en blijf beweren dat er geen probleem is…
(De uiteenzetting over slavernij is ook leuk voor de zelfbenoemde antiracisten.)

 

Interview van de Saoedische historicus Saleh Al-Saadoon, uitgezonden op de Rotana Khalijiyya televisie (Saoedi-Arabië) op 11 januari 2015.

De stand van wetenschappelijke kennis van Saoedische geestelijken bleek recent, toen een geestelijke college gaf hoe de zon rond de aarde draait.
De kennis van Saoedische wetenschappers blijkt van vergelijkbaar niveau.

Volgens een Saoedische wetenschappers rijden Westerse vrouwen wel auto, omdat zij het niet erg vinden om onderweg verkracht te worden.

Met deze stand van de Saoedische ‘wetenschap’, is het duidelijk hoe het kan dat 8 miljoen Israëli’s meer weten te exporteren (exclusief olie) dan 370 miljoen Arabieren.

Westerse vrouwen vinden het niet erg om verkracht te worden

In a video-conference aired at the ceremony Dr Naik said: “Islam is the only religion that can bring peace to the whole of humanity.”

He claimed in 2006 that he supported Bin Laden and that “Every Muslim should be a terrorist.”

Saudis give prestigious award to Muslim cleric who said that “every Muslim should be a terrorist”

Een rechter in het Britse Nottingham spreekt een 18 jarige vrij van verkrachting nadat hij had vernomen dat de man een islamitische opvoeding had genoten waardoor deze niet kon weten dat westerse vrouwen en meisjes geen gebruiksartikelen zijn.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2268395/Adil-Rashid-Paedophile-claimed-Muslim-upbringing-meant-didnt-know-illegal-sex-girl-13.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s