Door Soros gefinancierde islamitische organisatie die banden heeft met terreuractivisten steunt Joe Biden als president

Door C. Douglas Golden. C. Douglas Golden is een schrijver die zijn tijd verdeelt tussen de Verenigde Staten en Zuidoost-Azië. Hij is gespecialiseerd in politiek commentaar en wereldzaken en schrijft sinds 2014 voor Conservative Tribune en The Western Journal.

“Een door Soros gefinancierde islamitische organisatie die banden heeft met terreuractivisten steunt Joe Biden als president.

Emgage noemt zichzelf het grootste Moslim politieke actiecomité van het land. Het wordt gefinancierd door George Soros. Het heeft net Joe Biden voor president gesteund; Biden noemde zichzelf “vereerd” door de steun.

Een Moslim PAC is nauwelijks nieuws in deze tijd. Een conservatieve misschien, maar Emgage heeft net Biden voorgedragen als president.

Wat betreft een door George Soros gefinancierd links PAC, je kunt in Washington nauwelijks een dode kat doodslaan zonder een door Soros gefinancierd links PAC te raken.

Emgage is in feite een groep waarvan bekend is dat zij zich associeert met homofoben, terroristen en personen die hebben opgeroepen tot de uitroeiing van Israël.

Soros’ Open Society Foundations, ondertussen, is bijna volledig verantwoordelijk voor het voortbestaan van het PAC. En dit alles maakt dat Biden er relatief, nou ja, problematisch uitziet omdat hij “vereerd” is om de steun van het PAC te aanvaarden.

Trending: David Harsanyi: Dems spendeerden 4 jaar aan het vergelijken van Trump met Hitler maar zijn nu beledigd door nazi-analogieën.

David Harsanyi: Dems Spent 4 Years Comparing Trump to Hitler but Now Are Offended by Nazi Analogies (westernjournal.com)


Zoals de Washington Free Beacon zaterdag meldde, werd de Emgage-organisatie een officiële mede-gastheer van de conferenties van de Islamic Society of North America. ISNA werd voorheen geassocieerd met de Moslim Broederschap, hoewel het zegt niet langer geassocieerd te zijn met de groep.

Maar als je hen op hun woord zou willen geloven, dan zou dat kunnen, en dan zouden ze nog steeds geassocieerd worden met terrorisme.

Hier zijn enkele van de terroristische apologeten die ISNA had op alleen al hun conferentie in 2018:

 • Linda Sarsour: De mede-oprichtster van de Women’s March is het best bekend in haar terroristische aanverwante activiteiten voor een toespraak in 2004 waarin ze opriep tot een gewelddadige “intifada” in Amerika, maar ze stelde ook in 2018 niet teleur op de ISNA-conferentie, door te waarschuwen tegen het “vermenselijken” van Israëliërs tijdens een panel op de conferentie.
 • Hatem Bazian: leider van Amerikaanse Moslims voor Palestina, die terroristen in de rechtbank heeft verdedigd.
 • Suhaib Webb: imam uit Boston die geld inzamelde voor H.Rap Brown, een voormalige Black Panther die nu bekend staat als Jamil Abdullah Al-Amin die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor het doden van een sheriff’s hulpsheriff. Webb organiseerde dat evenement samen met Anwar al-Awlaki, de terroristische imam die een prediker voor Al Qaeda zou worden en later in een Amerikaanse drone-aanval werd gedood.
 • Khalid Griggs: noemde Al Qaeda de “vermoedelijke daders” van 9/11 en zei dat de gebeurtenis door de Verenigde Staten werd gebruikt om oorlog te voeren tegen “legitieme verzetsstrijders” in het Midden-Oosten – vermoedelijk een combinatie van Afghaanse Taliban en Iraakse opstandelingen. Griggs had de regering Obama ook opgeroepen Al-Amin gratie te verlenen.
 • Zahra Billoo: verdedigde Hamas als “vrijheidsstrijders”.

Er was ook een vrij aanzienlijke groep homofoben:

 • Muzammil Siddiqi: voormalig voorzitter van ISNA die zei dat hij “wetten steunde in landen waar homoseksualiteit met de dood wordt bestraft.”
 • Omar Suleiman: imam die homoseksualiteit beschreef als een “ziekte” die “uw kinderen zou vernietigen”.
 • Shamsi Ali: imam die homoseksualiteit een “ondraaglijke plaag” noemde en op de website van ISNA werd beschreven als een theologische “gematigde”.
 • Pro-LGBT groepen Human Rights Campaign en Muslims for Progressive Values werden niet uitgenodigd en kregen te horen dat ze “er niet bij passen”.

Tenslotte, de uitroeiing van de staat Israël:

 • Linda Sarsour, opnieuw: “Het heeft gewoon geen zin dat iemand zegt: ‘Is er in de beweging plaats voor mensen die de staat Israël steunen en niet bekritiseren?’ Die kan er niet zijn in het feminisme.” – Sarsour in 2017.
 • Zahra Billoo: verwijst naar Israël als een “apartheidsstaat”.

Dus, het is een PAC, toch? Het geld moet uit een verscheidenheid van bronnen komen. Nou, niet helemaal:

Gerelateerd: Obama Hacks sporen volgers aan om te doneren aan liefdadigheidsinstelling met sterke banden met terrorisme.

Obama Hacks Urge Followers to Donate to Charity with Strong Links to Terrorism (westernjournal.com)

“Emgage Action, de non-profit tak van de groep, ontving eind 2019 een donatie van 1 miljoen dollar voor organisatorische ondersteuning van het Open Society Policy Center, de lobbywinkel van Soros,” meldde het Free Beacon.

“Het PAC van de groep ontving deze cyclus slechts 3.775 dollar aan bijdragen. Haar activiteiten zijn voornamelijk gericht in Florida, Michigan, Virginia, Pennsylvania, Texas, en het District of Columbia.”

Wat Soros’ andere activiteiten in deze geest betreft, is het bekend dat hij de anti-Israël Boycot, Desinvestering, Sancties beweging steunt, die probeert om Israël als een apartheidsstaat te behandelen.

De Biden campagne heeft niet gereageerd op commentaar. Waarom zou het? Ze hebben er weinig bij te winnen als ze toegeven dat ze wisten waar deze organisatie voor stond.

Op die manier kunnen ze net doen alsof ze geen idee hadden waar Emgage voor stond als iemand ze hierop aanspreekt. Wees gerust, tot de algemene verkiezingen zal niemand dat doen.

Bron:

Soros-Funded Islamic Org Associated with Terror Apologists Endorses Joe Biden for President (westernjournal.com)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s