De schuldige “onwetendheid” van Nihad El Aabedy

screenshot_716

Nihad El Aabedy: “Het gaat goed met ons, mét sluier én als moslim, echt waar.”

(Door: Martien Pennings)

“Ach, wat gevoelig nou toch. Het is niet meer in mensentaal uit te drukken. Maar in de Übermenschen-taal van het Arabisch toch nog wel, hoop ik? Weet je, meisje El Aabedy, ik vind dit net zo verontrustend als de Mohammed-verering van de creeps die ik heb beschreven in ‘Die hysterische verering voor ‘de Profeet’ is heel eng‘. Jouw ‘religieuze’ en ‘spirituele’ terugtrekking uit de Boze Westerse Wereld is net zo walgelijk. Waarom sodemieter je niet lijfelijk op naar een moslimland? Dan hoef je niet in ‘innere Immigration’. Dat is trouwens een term, ‘innere Immigration’, voor het zich afsluiten van het nazisme door fatsoenlijke mensen in Duitsland vanaf midden jaren 1930. Maar jij sluit je af voor het fatsoen om je nazi-geloof in Reinkultur te kunnen bewaren.”

Foto boven, meisje dat verminkt werd door een geval van eerwraak, een van weinige van de ontelbare gevallen die de media wel haalde, net als Malala Yousafzai, het meisje uit Pakistan, dat streed voor onderwijs voor meisjes en daarvoor door de Taliban door het hoofd werd geschoten.
In 2013 werden er in Nederland 20 gevallen van eerwraak ( meest mannen) met dodelijke afloop geregistreerd. Alle slachtoffers kwamen uit een land met een dominant islamitische cultuur. (Nee, nee, eerwraak heeft verder niets met de islam te maken!)
Toch komen naar schatting van Martien Pennings in de hele islamitische wereld, dagelijks 100 vrouwen om door eerwraak.
Nee, nogmaals, eerwraak heeft niets met de islam te maken, maar wel alles met een vrouw-onvriendelijke cultuur en zo komt eerwraak via de achterdeur weer bij de islam binnen. Of toch niet? lees verder op.

De schuldige “onwetendheid” van Nihad El Aabedy.

Zie ook:

http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/358-moslimpaus-hans-pim-theo-en-geert-wilders-hebben-gelijk

https://martienpennings.wordpress.com/2015/01/10/de-islam-is-een-onhervormbare-moordenaarsideologie/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s