Neues aus Uhlenbusch

In de categorie Onzin.com.

Typisch zondagsmorgenkletspraatjes tussen twee uilskuikens!!

Neues aus Uhlenbusch

H. Zo, daar wassen wij weer,, even een nieuw blaadje. De oude was vol, heb ik uitgeprint en boven mijn bed gehangen. Schijnt goed te zijn voor de nachtrust.
Vanmorgen liep alles uit de hand, twee onverwachte visites en vanmiddag een date met mijn favoriet, de tandarts, voor een uiterst populaire wortelkanaalbehandeling. Ben nog steeds plaatselijk verdoofd, dus als je me een klap voor mijn smoel wilt geven dan moet je dat nu doen, de kans van je leven, ( stap snel in de auto voordat de verdoving uitgewerkt is)

Nou snel dan!

U. En? Was ik nog op tijd?.
He he eindelijk, daar is ze weer. D’r loopt wel meer uit de hand heb ik het idee, heb ook wel van die dagen dat ik er naast zit. Typisch gevalletje van ESDB (eigen schuld dikke bult).
Kan er nog een blauwe plek bij? Tot zienes maar weer.

H. Moi, hier heb je alvast wat om van te watertanden, de bijlage dan wel he. Nou het water staat me werkelijk tot aan de lippen, nog even en ik ga kopje onder. Wat vind je ervan, zullen we dan maar samen een garage stichten? Met toestemming van mijn vrouw natuurlijk, dat is wel zo netjes, want ze is een echte control freak. Wel een beetje jaloers en
roddelziek af en toe, en soms reageert ze wat dommig op mijn korreltje zout, maar tja het blijft toch je vrouw he (even traantje wegpinken). Is een formaliteit, want ze zegt wel ja, onder dwang natuurlijk. Ik zal verder niet meer plagen. Je spelletjes heb ik lang genoeg meegespeeld.

Neues aus Uhlenbusch II

H. Sjonge, lijkt me niet zo goed idee voor jouw, een garage waar je zoveel van gaat watertanden, dan ga je echt wel kopje onder! Daar geeft je vrouw en ik vast geen
toestemming voor tenzij? Wel wat zeg je ervan? Heb zelf altijd wel gedroomd van exclusieve auto,s enkele miniaturen wel in huis dus het begin is er.

U. We zouden iets gezamelijks kunnen doen, wat ikzelf wil is niet zo belangrijk, als jij iets op de rit wil krijgen dan doe ik mee. Ik weet niet precies wat er aan de hand is, dit mailtje nog eens omgedraaid, heb jij het ingestraald ofzo.

H. Ja, goed geraden, Jomanda was er niets bij! Gaat vast al een stuk beter met jou nu zeker???

U. Ik kan het niet ontkennen.

H. Goed zo ga zo door!

U. ben een en al vuur en vlam, de temperaturen lopen al op.

H. De tenaamstelling van het duo is nog een punt van discussie, maar zullen we niet eerst even een tryout doen op het prikbord van Co?
We pleuren gewoon de hele conversatie erop en dan maar wachten op reacties, dan kunnen we meteen even checken waar en wat we moeten bijspijkeren.
Jow.

U. Welk eer ligt er in het afbranden van bevruchtingsprocessen. Heb het nog even nagezocht, volgens mij is deze niet van Shakespeare. O schrik het zal toch niet iets van mijzelf zijn?

H. Als er iets boven mijn pet gaat is dit het wel, chapeau!

U. Wat is dat nou weer, je wilt toch niet beweren dat je me nog nooit ontmoet hebt? Muts. Ik verwed er mijn Porsche onder van wel. Je ziet het of je ziet het niet. Niets of
niemand kan je daartoe dwingen want het helpt toch niet. Tevreden?

H. Nou breekt me de klomp, wou je onze ontmoeting als een bevruchtingsproces zien? Mogelijk wel, nou dan.

U. Het is een geschenk voor je, het mooiste wat een man een vrouw kan geven. Eens kijken of ik dat telepatatisch met veel liefde kan overbrengen wat dat dan wel mag zijn, ik doe mijn best.

H. Nou, heb je het al? (nee het is geen pizza)

U. Zo, dat is snel. Onwaarschijnlijk. Die had je al klaarstaan speciaal voor als je droomman zich aandient natuurlijk..

H. Wachten is ondraaglijk, Klaas en Grietje liggen samen in het gras langs de kant van een weiland romantisch te dromen. Na een half uurtje dromen raakt Grietje opgewonden en zegt: Ik vuule nog niks. Nee da klopt ok wel, zegt Klaas want ie ligt nog wal dree meter vant schrikdraod of.

U. Om het zaakje wat uit te laten rijpen stel ik een pauze voor tot een en ander bij elkaar komt. Desnoods kan het romantisch samenzijn en weet ik wat wel niet alles herhaald worden naar wederzijds genoegen tot enig merkbaar resultaat in de vorm van een relatie zichtbaar wordt hetgeen zoals gebruikelijk bevestigd kan worden teneinde een waardevolle bijdrage aan de maatschappij te leveren. Een goede afloop kan tegen meerprijs.

http://vodpod.com/watch/3086582-happy-ending-massage-uncut-version

H. Ok, doen we een sabattical jaar en zie ik je weer op 23/02/2016 ondertussen een leuk deuntje, Es ist zu viel, zu viel.

U. heerlijk, ik voel me weer net als een jongetje dat een standje krijgt van zijn mama.

H. Ja, ja, een nieuw standje is net als een verjongingskuur, je wordt er ook nog heel blij van en is bovendien nog geheel gratis..

U. Wat ja ja. Hoe weet jij dat eigenlijk allemaal, mama is nog niet zo van de zotte.

H. Ja ja ik heb ook een hele degelijke mama maar ik lees wel eens stoute boekjes.

U. Heb laatst een ei die een paar dagen geleden al gekookt was in de magnetron gedaan om even op ter warmen. NOOOOIT meer doen. Ge-explodeerd. Het was me toch een bendezooi. Heb jij dat wel es, dat er dingen bij jou exploderen?

H. Ja uhhh, soms mijn vrouw, als ik stomme dingen zeg.

U. Dat laatste begrijp ik niet helemaal, als je weer eens stoute boekjes
leest?

U. Wat blijft het stil??

H. Spreekverbod.

Neues aus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s