En allemaal samen: Er is geen islamisering van Europa!

Posted by paulipoldie op January 15, 2012.

In de Arabische wereld spreken veel moslimimams duidelijke taal en laten er geen twijfel over bestaan dat de islam een totalitaire aanspraak op macht maakt. Zoals bijvoorbeeld de Egyptenaar Ali Abu Al-Hasan, die openlijk spreekt over de moslimovername van Europa. Fragmenten van zijn vrijdagpreek in Alexandrië werden op 6 januari uitgezonden op “Al-Hekma TV” onder de titel “Binnen enkele decennia zal Europa één islamitische staat worden”. Memri TV pikte het onmiddellijk op en sindsdien gaat het de hele wereld rond. De Blauwe Narcis heeft het gisteren gepubliceerd. Deze video moet worden bekeken door iedereen die het gevaar van de mosliminfiltratie tot nu toe heeft onderschat.

(Door Michael Stürzenberger; vertaling: Florian Euring)

Hier de Tekst:

“Met de moslimimmigratie naar Europa en de onwil van Europeanen om te trouwen en kinderen te krijgen, zullen honderd mensen daar tachtig nakomelingen hebben. En tien jaar later zullen die tachtig zestig nakomelingen hebben. En die zestig zullen veertig nakomelingen hebben. En die veertig zullen er tien zijn een decennium later. En twintig jaar later zal er niet één van hen overblijven.

Europa heeft dit begrepen. Na verloop van tijd zal Europa één moslimstaat worden die niets anders kent dan: “Er is geen god dan Allah en Mohammed is zijn profeet.”

Dat zal gebeuren, of ze het leuk vinden of niet. Dat is het besluit van Allah. De islam komt eraan”.

En hier is de gedetailleerde videodocumentaire “The Islamic Brotherhood in Europe” met Duitse ondertiteling. Daar wordt de Moslim infiltratie op ons continent duidelijk getoond.

Niemand zal later kunnen beweren dat hij er niets van wist….

Dankbaar overgenomen van PI

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s