Emoties in voeding

De door emotie gedreven blinde vlek cq hypocrise van de veganisten.

Elk sterven, het beëindigen van een leven is niet leuk, maar niet gruwelijk. Tenminste in de natuur is het doodnormaal. Zie de filmpjes hoe dat gaat in de natuur. (De meest “wrede” filmpjes laat ik hierbij achterwege)

Met de soms langere doodsstrijd van de vele miljoenen prooidieren in de natuur hoor ik niemand van de veganisten over, hoewel dat is wel het bezwaar waar dezen hun eetgedrag op baseren. Sterven hoort bij het leven, voor mens en dier, leuker kunnen we het niet maken..

En landbouwhuisdieren een miserabel leven? Dat is ook maar een opinie. Een slecht geïnformeerde opinie. Landbouwhuisdieren worden doorgaans onder gunstige omstandigheden gehouden en gefokt om uiteindelijk op te eten. Miljoenen chronisch ondervoede kinderen en volwassenen hunkeren naar dagelijks een stukje vlees, om de hoogwaardige eiwitten, eten uit nood gefrituurde meelwormen, spinnen en sprinkhanen. Al sinds de prehistorie staan dierlijke producten op het menu bij de mens en omgekeerd de mens bij de grote predatoren.

Wat moralistische belerende vegans en veganisten altijd vergeten is dat het de mens is die zich het beste heeft aangepast en daardoor dominant is geworden en (evolutionair gezien) aan de top van de voedselketen staan. Dat kun je betreuren, maar het is niet anders. In die “Natuurlijke” voedselketen zit maar 1 logica of natuurwet. “Eten en gegeten worden”.

Die wet, daar komt simpelweg geen moraal of ethiek aan te pas. Het is zoals het is. Wie iets anders beweerd loopt zichzelf te belazeren of is emotioneel chantabel en “bewerkt”. Dat morele argument van jullie, “morele opportunisten” van “morele superioriteit” kan dus de prullenbak in. Morele Opportunisten leggen altijd de grens waar hun eigen belangen niet in het geding komen omdat ze geen flauw benul hebben waar de noden van hun (vleesetende) medemens liggen..

Wist jij dat in dierlijke eiwitten alle belangrijke aminozuren zitten die JIJ elke dag nodig hebt? Plantaardige eiwitten bevatten niet automatisch al deze aminozuren waardoor er sneller tekorten ontstaan. We noemen dit essentiële aminozuren, om: je lichaam incl. lichaamscellen, organen en spieren goed te laten functioneren; voor cel vernieuwing, lichaamsonderhoud, regelprocessen in je lichaam, inspanning te kunnen leveren, spiermassa in stand te houden en sterker te worden! Basisonderhoud 0,8gr eiwit per kg lichaamsgewicht en bij inspanning en spieropbouw 1,5-2gr! En eiwit verzadigd enorm dus blijf je makkelijk slank! Eet jij iedere dag genoeg dierlijke eiwitten: vlees, vis, eieren, melkproducten en kaas? Laat dit aan de hele wereld zien!

#NoFarmersNoHealthyProtein, #NoFarmersNoFood, #boeren, #farmers, #sharingiscaring, #eiwit, #protein, #vlees, #vis, #eieren, #melk, #melkproducten, #kaas, #naturalhealth,

Tiger is hunting deer

Unique Animal Video · Originele audio

Unique Animal Video · Originele audio

Unique Animal Video · Originele audio

https://fb.watch/iv1pf5MLXq/

Unique Animal Video

Reels  · 26 Aug  · 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s