“Hoeveel tegenstrijdigheden kan een mens bevatten zeg…

**Door Peter de Vries.

Ik heb zowel de vertaalde koran als de vertaalde hadith. En zijn boodschap, of het nou Arabisch, Nederlands of Chinees zal zijn, is duidelijk.

Ik snap wel dat jullie moslims graag leven in tegenstrijdigheden aangezien jullie complete geloof ook tegenstrijdig is.

Mohammed word door jullie bijvoorbeeld gezien als 1 van de hoogste profeten.

Maar welke God openbaart nou zijn goddelijkheid aan iemand die analfabeet is ? Net zoals zijn volgelingen.

Tal van onduidelijkheden en bewijzen dat het kwaad in de islam regeert en niet de werkelijke liefde.

Maar ik wil het best nog wel even een beetje theologisch toelichten voor het geval je het nog steeds niet begrijpt. Iedereen moet immers het goede nieuws horen van de ware God dus ook jij.

Het boek deuteronium beschrijft het als volgt, deuteronomium 4, vers 19,

En als jullie omhoog kijken naar de zon, de maan en de sterren, vereer die lichten aan de hemel dan niet. Want die worden vereerd door andere volkeren op aarde.

Die andere volkeren word mee bedoeld, de islamitische beweging uit de tijd voor Mohammed. (Pre islamitische tijd)

Oorspronkelijk aanbaden de moslims ongeveer 360 goden, waar uiteindelijk 3 van over zijn gebleven, Allah, de maangod, de zon de moedergod, en de 3 sterren, de 3 dochters.

Op jullie minaretten is bijvoorbeeld duidelijk de maan te zien, op Arabisch geld en lands vlaggen van vele landen zie je de zon, maan en de sterren.

Dan deuteronomium 17, vers 2 tot en met 7.

Daarin word beschreven dat je een gruwel pleegt in Gods ogen wanneer je de zon, maan of de sterren staat te vereren en dat daar de doodstraf op staat om het kwaad uit het ongehoorzame volk te halen.

Kortom, volgens de bijbel had de islam volledig verboden moeten zijn.

De bijbel is vele malen ouder dan de koran en de koran is een gekaapte versie van de bijbel. Allahu akbar betekent God is de grootste. In de joods christelijke theologie was het Satan, Lucifer de Duivel die claimde groter te zijn dan God. Daarom werd hij ook verbannen uit de hemel.

Kijk eens wie haat en terreur zaait ? Dat doet de islam. Kijk eens wat de koran jullie letterlijk verteld. Jaag hen schrik aan in hun harten!!! Verdrijf hen !! Slaat hen in op de nekken!! En hoe noemt de islam zich ook alweer in het Arabisch?? Din as sayif. En dat betekent ? Religie van het zwaard.

Wat is een zwaard voor instrument ? Een moord wapen!!

Moet ik nog door gaan ?? Als je hier tenminste al bent ??

Doe je ogen gewoon open en heb lef in plaats van als een lafaard achter de duivel aan te lopen. Natuurlijk gaat satan kwaad over jou heen gooien wanneer jij satan de rug toe keert. Kijk maar hoe goed satan is want hij heeft namelijk jou hele familie geleerd jou te verstoten en te haten wanneer je de islam de rug toe keert !!

Moet je nog meer antwoorden hebben ??”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s