Jordan is Palestinia

Jordaans-Palestijnse dissident: Palestijnse staat in Jordanië ‘onvermijdelijk’

Een hartstochtelijk pleidooi voor een mogelijke definitieve oplossing voor het Palestijnse conflict.

“60 procent van de Palestijnse gebieden liggen in Jordanië.”

De uitleg in een aantal plaatjes. Het oorspronkelijke voorstel voor Israël.

De ironie: Medina en zoveel ander Arabische steden waren ooit een Joods-Arabisch.

De religieuze motivatie van een groot aantal Islamitische leiders waarmee die het volk ophitsen met hun haat. Sheik Yousef Al-Qaradhawi: Onze oorlog met de Joden is in de naam van Islam.

Qatar TV 25 februari 2006

Yousef Al-Qaradhawi: Onze oorlog met de Joden gaat over het land, mijn broeders. Laat ons dit goed beseffen. Indien ze ons land niet hadden geplunderd, zou er geen oorlog tussen ons zijn.

Hilaire Belloc, (27 juli 1870 – Guildford, 16 juli 1953. Oorspronkelijk Franse, maar genaturaliseerd Brits schrijver):

“Sinds de religie van de islam in het Westen verscheen, waren haar aanhangers als wolven en tijgers tegenover leden van alle andere naties, alles verscheurend wat in hun genadeloze klauwen viel, fijngemalen tussen hun ijzeren tanden; ontelbare steden zo grondig uitgeroeid, dat alleen nog hun naam bestaat; zoveel landen, ooit paradijzen, nu verlaten woestenijen; zoveel ooit talrijke en machtige rijken, van de aardbodem verdwenen! Zo was en is tot op de dag van vandaag het woeden, de toorn en de wraak van deze vernietigers van de mensheid”.

Er zijn maar weinig moslims die geen obsessieve haat hebben voor Israël, hun anti Israël propagandamachine draait 24/7. Moslims cq de islam en hebben 1/4 vd wereld en 1,6 miljard mensen onder controle. Wat moslims en Palestijnen niet weten over hun eigen geschiedenis. De grote rode vlek is ooit grotendeels met grof geweld veroverd op de oorspronkelijke bevolking. Maar dat piepkleine Israël is hun grootste frustratie.

We strijden tegen hen in de naam van de Islam, omdat de Islam ons gebiedt ten strijde te trekken tegen eenieder die ons land afneemt en ons gebied in bezit neemt. Alle scholen van Islamitische rechtspraak -de Sunnieten, de Sjie’ieten en de Ibadhiya- en alle zowel oude als moderne scholen van rechtspraak, zijn het er met elkaar over eens dat wanneer een moslimland binnengevallen wordt, wanneer er ook maar een centimeter land bezet wordt, er verzet dient te worden gepleegd. De moslims van dat land moeten verzet leveren, en de rest van de moslimgemeenschap moet hen steunen. Indien het volk van dat land hiertoe niet in staat is, of ervoor terugschrikt, moeten de andere moslims vechten om het land voor de Islam te behouden, zelfs als de plaatselijke moslims het opgeven.

Men moet niet toestaan dat de Islam ook maar een centimeter land ontnomen kan worden. Dit is de reden waarom wij de Joden bevechten. We strijden tegen hen… Onze godsdienst geeft hier opdracht toe… Wij vechten in de naam van onze godsdienst, in de naam van Islam, die deze Jihad (heilige oorlog) tot een individuele plicht maakt, waaraan de gehele natie deel moet nemen. Wie er ook maar omkomt in deze heilige oorlog is een martelaar. Daarom deed ik de uitspraak dat zelfmoord akties (“martelaar operaties”) toegestaan zijn, want men pleegt zelfmoord (commits martyrdom) voor Allah, men offert zijn ziel op ten behoeve van Allah.

Wij scheiden de Islam niet af van de oorlog. Integendeel, de Islam zien als gescheiden van de oorlog is de reden voor ons verlies. Wij vechten juist in de naam van de Islam.

Zij bevechten ons met Judaïsme, dus wij vechten terug met Islam. Zij bevechten ons met de Torah, dus wij vechten terug met de Koran. Indien zij ‘tempel’ zeggen, dan moeten wij ‘de Al-Aqsa moskee’ zeggen. Indien zij de Sabbat heiligen, moeten wij de Vrijdag heiligen. Zo moet het zijn. De godsdienst moet de inspirator van de oorlog zijn. De godsdienstige oorlog is de enige oorlog die we kunnen winnen.”

Zij hebben geen idee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s