Die F*cking Lunatic

“Die F*cking Lunatic”:

Nieuw boek onthult Obama’s ‘openhartige’ gedachten over president Trump
Tyler Durden’s Foto


DOOR TYLER DURDEN
DONDERDAG, MEI 20, 2021 – 07:40 PM

Een nieuw boek genaamd “Battle for the Soul: Inside the Democrats’ Campaigns to Defeat Donald Trump” van Edward-Isaac Dovere, een stafschrijver bij de Atlantic, biedt een kijkje in de keuken van wat Barack Obama werkelijk dacht over Donald Trump op weg naar de verkiezingen van 2020.

Obama, die in het openbaar meestal hartelijk was gebleven tegen Trump nadat hij in 2016 het presidentschap aan hem had overgedragen, was achter de schermen “openhartig” tegen zijn donoren en adviseurs, aldus het boek.

Dit betekende naar verluidt dat hij Trump een “gek”, een “racistisch, seksistisch varken”, “die fucking gek” en een “corrupte klootzak” noemde, volgens The Guardian, die een exemplaar van het boek bemachtigde dat volgende week zal verschijnen.

In het boek staat ook dat Obama de voorkeur gaf aan Trump boven Cruz als president, omdat “Trump bij lange na niet zo slim was als de hard-rechtse senator uit Texas”. Toen won Trump, wat leidde tot verontwaardiging van Obama, die naar verluidt zei: “Hij is een gek.”

Dovere meldde ook dat Obama zei: “Ik had niet gedacht dat het zo slecht zou zijn” en “Ik had niet gedacht dat we een racistisch, seksistisch varken zouden hebben.”

Dit werd afgewisseld met af en toe de opmerking dat Trump “die verdomde gek” was.

Toen het nieuws bekend werd dat Trump met buitenlandse leiders sprak, waaronder Vladimir Poetin, zei Obama naar verluidt: “Die corrupte klootzak.”

Omgekeerd is ook Trumps afkeer van Obama bekend, waarbij de 45e president meer dan eens suggereerde dat Obama’s incompetentie de enige reden was dat hij zich kandidaat stelde voor het presidentschap. De scepsis van Trump tegenover Obama gaat terug tot de controverse die hij over het geboortecertificaat van de 44ste president heeft opgerakeld nadat hij het presidentschap had gewonnen.

De auteur van het boek, Dovere, staat bekend om zijn “openhartige” berichtgeving, waaronder een keer dat first lady Jill Biden Kamala Harris suggereerde “rot op” nadat ze president Biden had aangevallen tijdens de Democratische voorverkiezingen.

Klinkt als één grote gelukkige politieke familie.

Bron:

“That F*cking Lunatic”: New Book Reveals Obama’s ‘Candid’ Thoughts About President Trump | ZeroHedge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s