Covid-19 perikelen.

 “Artsen stoppen medicijnen waarvan ze weinig weten, in lichamen waarvan ze minder weten, voor ziekten waarvan ze helemaal niets weten.”
Voltaire.

Covid-19 of corona houdt de hele wereld bezig. (Laatste update: 06-05-21)

Over de corona-pandemie en de onaangename gevolgen hoeft ik u niets te vertellen. Doel is groepsimmuniteit. Dat kan via vaccinatie en natuurlijke immuniteit (door besmetting) verkregen worden. Natuurlijke immuniteit is niet beter dan immuniteit door vaccineren. Inmiddels heeft 1 op de 7 van alle bloeddonoren al ( natuurlijke) antistoffen tegen Covid-19. Een logische redenering is dat veel meer Nederlanders besmet zijn geraakt met Covid-19 dan het aantal geregistreerde besmettingen. Die hebben dus al een zekere immuniteit opgebouwd. Over de noodzaak van die (groeps) immuniteit hoeven we niet te twijfelen. Maar toch rijzen er nog prangende vragen.

Een overzicht van de vragen.

Belangen vanuit de farmaceutische industrie en de verstrengeling met de politiek. Het experimentele karakter van de vaccins. De dubieuze (onbetrouwbare) propaganda van de farma-concerns en het gesjoemel met cijfers over de veiligheid van de vaccins. (1) Het effect van het creëren van angst over de dodelijkheid van de pandemie om zo de vaccinatie bereidwilligheid te verhogen. (2) Het hoge aantal vals-positieve PCR tests (3) Het effect van de nieuwe vaccins zijn zeer verschillend.

Antilichamen en immuniteit.

“Antilichamentests kunnen een rol spelen ‘als de tijd rijp is, wanneer we uit deze kritische fase komen waarin er zoveel virus rondwaart. Maar op dit moment is het belangrijker om iedereen die gevaccineerd is nog als verdacht te behandelen, en als een mogelijke bron van besmetting voor anderen”.

Hoe weet je of je immuun bent na een coronavaccinatie? – New Scientist

Er zijn enorme belangen vanuit de farmaceutische industrie. Het blijft “raadselachtig” waarom bestaande effectieve geneesmiddelen tegen Covid-19 of combinaties daarvan waarop geen rechten meer rusten en om die reden relatief spotgoedkoop zijn en derhalve in het geheel niet meer gebruikt mogen worden en/of actief worden geweerd. Dit riekt naar alles-overheersende belangengroeperingen die veel verdienen aan de ontwikkeling van nieuwe vaccins. (4)

De Corona Crisis zorgt voor veel chaos in de wereld. Een crisis die hard op weg is een mensenrecht crisis te worden. Krijgen we straks taferelen waarbij mensen verplicht gevaccineerd moeten worden? Mag dat überhaupt wel? Is dat niet in strijd met de grondwet? Het antwoord zou je misschien nog wel kunnen verbazen. “Onze redder in nood”, is niemand minder dan farmaceut Johnson & Johnson die meerdere keren is veroordeeld vanwege onbetrouwbare informatie over haar producten.

Veroordeelde farmaceut Johnson & Johnson onze ‘redder in nood’ (leefbewust.nu)

Een spotprent over de betrouwbaarheid van het concern.

2018 Johnson & Johnson moet 4 miljard euro schadevergoeding betalen | NOS

2019 Johnson & Johnson veroordeeld tot monsterboete voor krachtige verslavende pijnstillers | VRT NWS: nieuws

2019 Johnson & Johnson veroordeeld tot schadevergoeding van 8 mil… – De Standaard

2019 8 Miljard dollar boete voor J&J-dochter na borstgroei bij jongens door medicijn | Economie | AD.nl

(1). Er wordt gesjoemeld met de cijfers over de betrouwbaarheid.

Astra Zenica heeft tot vandaag al helemaal geen toelating gekregen van de Amerikaanse Food en Drug Administration om te mogen worden gebruikt voor de Amerikaanse bevolking (wat voor ons al een signaal zou moeten zijn) dus die maakt de werkstof voor andere landen waaronder de Europese Unie. Johnson en Johnson was pas toegelaten en merkte de foute vaccins op, waarna het 15 miljoen doses moest vernietigen.

Covid-vaccinatie: verstoorde menstruatiecycli en vruchtbaarheidsproblemen – DissidentNL

***

(1). De vaccins zijn nog in een experimenteel stadium. De vaccins zijn allen nog in de onderzoeksfase maar worden versneld door de procedure gejast. In feite zijn de vaccins daarom nog in de experimentele fase. De bijwerkingen op lange termijn komen pas na jaren te voorschijn.

Rapport: Vaccin van Pfizer veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten – DissidentNL

***

(1). Astra Zenica heeft de vaccins waarschijnlijk gewoon in de markt gezet waarna verschillende ernstige klachten kwamen bovendrijven.

– De apparatuur die gebruikt wordt om de vaccins te maken (opkweek en inmengen) wordt niet voldoende ontsmet.

-Er is geen systeem wat zeker stelt dat de juiste instellingen en procedures worden gevolgd om besmetting te voorkomen.

-De sterkte en zuiverheid van de werkstof van het vervaardigde vaccin is niet gegarandeerd.

Onzuiverheden in AstraZeneca-vaccin mogelijk oorzaak zeldzame bijwerking | NOS

Diverse landen zijn gestopt met AstraZenica vanwege de bijwerkingen. Het is een zooitje bij Astra Zenica. De fabriek van AZ en Johnson & Johnson contractor in Baltimore is gesloten door de FDA. In de fabriek wordt de werkstof opgekweekt en ingemengd in een vloeistof.

De EMA zou Astra Zenica veel beter moeten controleren mijns inzien.

(1). Het onderstaande artikel is een voorwoord van Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties, een e-boek geschreven door een 14-tal auteurs. Deze schrijvers maken zich terecht zorgen over de vaak eenzijdige informatie die ouders van het consultatiebureau, hun huisarts of het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu krijgen. 

Vaccinatie: wat het RIVM u niet vertelt – Dodelijke leugens

(1). Kuipers vaccineren is een ongecontroleerd experiment.mp4

Kuipers vaccineren is een ongecontroleerd experiment.mp4 on Vimeo

(1). De Pharma contracten met Pfizer en Moderna

Hier zijn ze dan ( eindelijk ) ! De contracten met de pharmareuzen in hun oorspronkelijke vorm ( niet meer 80% zwart gemaakt wegens ” sensitieve ” informatie “‘ “on a need to know base ” )

De Pharma contracten met Pfizer en Moderna (carineknapen.info)

(1). Vaccinatie schade.

Prof Sucharit Bhakdi | Preventie Vaccinatieschade

(1). Lees en huiver wat betreft uw risico’s waar de farmaceuten, ivm de corona-vaccins zich voor indekken.

Family Financial Disclosure Form for COVID-19 Injections – English (solari.com)

(1). Corona-paspoort. Een “corona-paspoort” is in strijd met de grondrechten.

Er wordt ons, door de overheid voorgehouden dat we onze vrijheid terug krijgen als we ons laten vaccineren, dat we alleen samen, door trouw de maatregelen in acht te nemen en uiteraard met volledige vaccinatie, de Covid-19 pandemie onder controle krijgen. Dat is regelrechte chantage en bovendien in strijd met Artikel 1 van onze grondwet. (Vergeleken met de griep, er is al 20 jaar een vaccin tegen griep, maar nog steeds hebben we de griep niet onder controle, gezien de grote jaarlijkse fluctuaties in griepdoden)

De fixatie op vaccins en lockdowns van de overheid in de strijd tegen Covid-19 heeft een averechts effect: door de lockdowns wordt de opbouw van natuurlijke immuniteit vertraagd. Daardoor heeft het virus meer tijd om te muteren. De werkzaamheid van de bestaande vaccins zal steeds minder worden. De mensen zullen dus ziek blijven worden en dan helpen vaccins niet en zijn geneesmiddelen nodig. Maar voor de ontwikkeling van geneesmiddelen haalt de overheid zijn neus op. Vaccinontwikkelaar en immunoloog prof. Dr. Theo Schetters bepleit een koerswijziging.

Naar een ander Covid-19 beleid: minder vaccins en meer geneesmiddelen (groene-rekenkamer.nl)

The Toronto Sun: Paul Elias Alexander, Howard Tenenbaum en Harvey Risch – allen gepromoveerd aan vooraanstaande universiteiten – vertelden mij ronduit dat lockdowns een complete tijdverspilling zijn.

LEVY: Three prominent docs call lockdowns a waste of time | Toronto Sun

Volgens een nieuw onderzoek is twee derde van de ziektedeskundigen over de hele wereld van mening dat nieuwe corona virus varianten de momenteel beschikbare vaccins binnen een jaar ondoeltreffend zullen maken. Ongeveer 66 procent van de epidemiologen, virologen en besmettelijke ziektespecialisten deelde de mening dat prikken van de eerste generatie voor COVID-19 uiteindelijk nutteloos zullen worden.

Nieuwe corona virus varianten zullen vaccins ondoeltreffend maken, volgens wereldwijde gezondheidsdeskundigen (worldunity.me)

Overreactie. Een open brief van Professor Sucharit Bhakdi aan de Duitse Bondskanselier Angela Merkel

Pleidooi tegen de huidige Covid-19 overreactie Corona Virus (groene-rekenkamer.nl)

(2) IFR wordt voortdurend naar beneden bijgesteld daalt tot normaal griep niveau.

De Covid-19 IFR daalt tot 0,15% op wereldschaal – onderzoek legt ook de bias bloot (carineknapen.info)

Gezien dat voornamelijk of alleen mensen met bepaalde klachten zich zullen laten testen en 98 procent van de besmette gevallen zelf niet of nauwelijks ziek worden, ligt het totale aantal (niet geteste) corona besmettingen waarschijnlijk vele malen hoger en daarmee ligt het gepubliceerde sterfte percentage daarmee evenredig ook een heel stuk lager.

Er is ook steeds meer verzet tegen de ongelijke onredelijke (doorgeschoten) vrijheidsbeperkende maatregelen.

“Onze kinderen worden zwaar getraumatiseerd en gedupeerd om de zorg te ontlasten, Onze kinderen worden depressief, hebben moeite met hun studie, hebben amper contact met hun medestudenten, moeten alleen thuis werken, zien het niet meer zitten, hebben geen toekomstdromen meer om de zorg te ontlasten

De bejaarden sterven in eenzaamheid zonder hun kinderen en kleinkinderen te zien, om de zorg te ontlasten. De hele cultuursector ligt op zijn gat, om de zorg te ontlasten. We moeten ons leven on hold zetten, om de zorg te ontlasten. Wij, het Volk, moeten er alles aan doen, om de zorg te ontlasten!”

Maar onze overheid geeft geen cent, om de zorg te ontlasten!

Kabinet: geen extra geld voor hoger loon zorgmedewerkers | Politiek | AD.nl

Ziekenhuizen naar de rechter omdat minister extra ic-bedden niet vergoedt | Het Parool

Te weinig IC-bedden beschikbaar door COVID-19? Waarschijnlijk wel! | MedicalFacts.nl

(3) Vals positieve PCR uitslagen.

(4). En dan nog het schandaal over de bestaande medicijnen die niet gebruikt mochten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s