Gruppe S

Vandaag begint in Duitsland het proces tegen de radicaal extreemrechtse “Gruppe S”. Een (racistische) extreem gewelddadige bende die het heeft voorzien op linkse politici, immigranten en de islam. Zo’n beetje een georganiseerde bende met hetzelfde idee als psychopaat Breivik, maar dan anders. “Ze vonden elkaar in hun haat tegen asielzoekers, moslims, politiek andersdenkenden en de wil om daar iets mee te doen.”

“S. wilde naar Rijksdag om ‘in een klap alle politici uit te schakelen”.

Gruppe S. wilde naar Rijksdag om ‘in een klap alle politici uit te schakelen’ | NOS

Goed dat dit tuig opgepakt is en aangepakt wordt. Stuur ze een jaar naar Auschwitz, laat ze een jaar lang in dezelfde lompen lopen, en slapen in dezelfde smerige barakken en met hetzelfde “voedsel” als de joden destijds, misschien dat ze een keer het “Licht zien” en genezen van hun haat. De “ongekende” walgelijk en verwerpelijke motieven voor de plannen van dit soort neo-nazi’s zijn niet anders dan die van extremisten uit een bepaalde religieuze hoek. De rechtsstaat omverwerpen, anarchie zaaien om uiteindelijk op de puinhopen van de geciviliseerde samenleving een streng islamitische staat te stichten. Maar ik vrees dat de aanpak van extreem rechts, net als die van moslim-extremisme, niet meer dan symptoombestrijding is. Want wie denkt dat de motieven voor zulke extreem gewelddadige bendes zomaar uit de lucht komen vallen, leeft ook onder een steen. Eens even kijken, wat is er, sinds een aantal jaren, sinds Breivik zijn krankzinnige daad uitvoerde, zo dramatisch veranderd in Europa, dat een gewelddadige bende het blijkbaar de “moeite waard” vind zich met geweld te verzetten tegen die “verandering”?

Heeft Angela Merkel zich hier versproken of was ze zich bewust van welke dreiging van deze enorme immigratiegolf uitgaat?

Wir schaffen das: Angela Merkels Versprechen – WELT

Die große Flüchtlingsbewegung von 2015 hat Deutschland, Europa und die Europäische Union unwiderruflich verändert, und sie wird das weiter tun.( Angela Merkel)

“De grote vluchtelingenbeweging van 2015 heeft Duitsland, Europa en de Europese Unie onherroepelijk veranderd, en zal dat blijven doen”. Angela Merkel.

Het hoeft naar mijn mening ook geen betoog dat die verandering niet in positieve zin zal uitvallen. (1) Met andere woorden, na deze demografische verandering zal Europa niet (nooit) meer hetzelfde zijn. Een ontwikkeling die veel Europeanen inmiddels grote zorgen baart. Voorbeelden van die veranderingen zijn bv het ontstaan van No-Go-area’s (stadsdeel waar de politie alleen in overweldigende getale durft te komen) al dan niet uitgeroepen door extreemrechtse bendes of ontstaan door ghetto-vorming (en hoge criminaliteit) in immigrantenwijken.

Oriana Fallaci, (Florence, 29 juni 1929 – aldaar, 15 september 2006) was een Italiaanse verzetsstrijdster, journaliste, publiciste en schrijfster.

“Europa is Europa niet meer, het is Eurabië, een kolonie van de islam, waar de islamitische invasie niet alleen lichamelijk voortschrijdt, maar ook op geestelijk en cultureel niveau. Onderworpenheid tegenover de veroveraars heeft de democratie vergiftigd, met duidelijke consequenties voor de vrijheid van gedachten en voor het concept van de vrijheid zelf”.

De (be)dreiging die Boumédienne 43 jaar geleden uitsprak.

Houari Boumédienne. Vierde president van Algerije, 23 augustus 1932 – Algiers, 27 december 1978)

Boumédienne sprak in 1974 in de assemblee van de VN: ”Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om het noordelijk halfrond binnen te dringen. En ze zullen dat zeker niet als vrienden doen. Want ze zullen het noordelijk halfrond binnendringen om het te veroveren. Ze zullen het veroveren door het te laten bevolken door hun kinderen. Het zal de baarmoeder van onze vrouwen zijn die ons de overwinning zal brengen.’

Wie dus nog leeft in de veronderstelling of droomt van een (geforceerde) multiculturele samenleving met als resultaat een soort van paradijselijke toestand, ( hoe wenselijk of mooi dat ook zou kunnen zijn) komt bedrogen uit of leeft nog onder een steen. Etnische conflicten zijn overal schering en inslag. De voorbeelden zijn legio. Nog vers in het geheugen ligt het eeuwige conflict tussen de DE HUTU’S EN TUTSI’S Alleen in Myanmar al leven 130 verschillende etnische groepen die regelmatig slaags raken en terreur aanslagen pleegden. Actueel in Jemen, Israël, Bosnië, Pakistan, Bangdladesh, Rohingya moslims, Oeigoeren in China, Koerden in Turkije en Syrië, Armeniers, de lijst is eindeloos.

https://duitslandinstituut.nl/artikel/43329/proces-tegen-extreemrechtse-gruppe-s-van-start

(1). Het probleem van het kindhuwelijk beperkt zich niet enkel tot de verre landen. Door de massamigratie en hun gezinsuitbreiding in de EU veroveren ze steeds meer terrein op onze traditionele waarden en normen en dreigt het kindhuwelijk ook ingang te vinden binnen de EU lidstaten, zoals o.a. in Zweden en Nederland.

Gruwelhuwelijken met kinderen | E.J. Bron (wordpress.com)

(1). H. kwam in 2015 als vluchteling naar Duitsland. Volgens onderzoekers begon hij daar pas te radicaliseren. Toen hij op internet op zoek ging naar explosieven en handleidingen voor het fabriceren van een bomvest, werd hij opgepakt.

In de gevangenis zei H. dat hij vindt dat ongelovigen onthoofd mogen worden en dat de sharia ingevoerd moet worden.

Rechtszaak over ‘vergeten aanslag’ in Dresden waarbij homostel werd aangevallen | NOS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s