Verkiezingsfraude USA

Een ongekende polarisatie, verkiezingsfraude en Trumps retoriek leidden uiteindelijk tot de woedende bestorming van Capitol Hill waarbij 5 doden vielen.

Ja er is gefraudeerd in de VS. Er wordt altijd gefraudeerd in de VS bij de verkiezingen, alleen niet in die grote omvang zoals beweerd.

De ongekende polarisatie hier uitgelegd.

De échte schuldigen van de bestorming van het Capitool – Column van Appie Polak

En dan de werkelijke fraudecijfers:

https://www.heritage.org/voterfraud

De claim van Trump van gestolen verkiezingen en de omvang van fraude is vermoedelijk zwaar overdreven. (Biden had overduidelijk gewonnen met ruim 300 kiesmannen achter zich). Maar andersom worden de getallen ook weer gebagatelliseerd. Dit bureau komt op 45000 geschatte gevallen van fraude in 2016. Hoe dat mogelijk is lees je hier. Citaat: “Volgens de experts van het Government Accountability Institute “De kans dat twee records met dezelfde naam, geboortedatum en burgerservicenummer correct matchen is bijna 100 procent.” Sterker nog, “Het gebruik van deze matchpunten resulteert in vrijwel nul valse uitslagen.”

https://www.heritage.org/…/new-report-exposes-thousands…

Citaat: “”According to the Government Accountability Institute’s experts, “the probability of correctly matching two records with the same name, birthdate, and social security number is close to 100 percent.” In fact, “using these match points will result in virtually zero false positives.”

De chaotische verkiezing mede veroorzaakt door het poststemmen als gevolg van de corona-pandemie.

https://www.gatestoneinstitute.org/…/hr1-chaotic…

Er is gefraudeerd, er wordt altijd gefraudeerd in de VS. 28 miljoen verdwenen stembiljetten de afgelopen 16 jaar.

https://www.realclearpolitics.com/…/28_million_mail-in…

Meer gevallen van electionfraude.

https://spectrumlocalnews.com/tx/san-antonio/news/2021/01/14/san-antonio-woman-arrested–accused-of-election-fraud–ag-paxton-says-?cid=share_clip?referrer=utm_source%3Dko_o9n94nsf8h88l87yu%26utm_campaign%3D

Enkele reacties van Trumps fans.

https://www.msn.com/…/how-ben-shapiro…/ar-BB1aH4nM

Eerdere bewezen gevallen van fraude.

https://www.usnews.com/…/obamas-acorn-connection-to…

Voor iedereen die beweerd dat het niet zo is.

https://www.lifesitenews.com/…/experts-flag-over-1…

Vele duizenden stembiljetten verdwenen..

Wat gebeurde er tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen? Wie de berichtgeving aandachtig volgde, moet zich herinneren hoe de uitslag plotseling omsloeg: binnen korte tijd maakte Joe Biden een inhaalslag van jewelste. De enorme achterstand verdween en plotseling stond hij ver boven Trump. Na een intensieve media campagne tegen Trump, slechts één onderdeel van de systematische ondermijning van zijn kandidaatstelling, kon het nauwelijks toeval zijn dat dit gebeurde. 

Republikeinen claimden dat er fraude had plaatsgevonden; het was onmogelijk dat er op zo veel cruciale plekken – veelal democratische, corrupte bolwerken – in een tijdsbestek van enkele minuten honderdduizenden stemmen voor Biden werden ingeleverd. Op sociale media circuleerden verschillende schimmige verhalen vanuit stemlocaties. Maar zelfs na vele juridische procedures is grootschalige fraude nooit officieel erkend – tot nu! 

Amerikaans schrijver en filmmaker Dinesh D’Souza ging op onderzoek uit om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij verkreeg miljoenen minuten aan videomateriaal uit stemlokalen en zelfs de telefoongegevens van betrokkenen. Antifa, grootkapitaal en Big Tech blijken zich onomstotelijk actief te hebben ingezet voor de vervalsing van de verkiezingen. 2000 Mules onthult de frauduleuze praktijken achter de presidentsverkiezingen waarvan uw haren recht overeind zullen gaan staan. 

https://fvd.nl/nieuws/fraude-bij-de-amerikaanse-verkiezingen-het-bewijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s