The rage against Trump.

Oorverdovend stil bleef het, toen Antoinette Scheulderman, journalist voor Linda Magazine, Volkskrant Magazine en tafeldame bij DWDD, tijdens de inauguratie van de democratisch gekozen 45ste President van de US of A een tweet de wereld instuurde: “Waar blijft die sniper?”

Waar blijft die sniper? (metronieuws.nl)

Je kunt geen krant pakken, geen nieuwssite openen of een radio en tv aanzetten of de Trump-haat spat je tegemoet. Dag in, dag uit. President Donald Trump beroert al meer dan vijf jaar het gemoed van onze journalisten, politieke duiders en ‘Bekende Nederlanders’. Aan de deugtafels van onze omroepen dienen de gasten te getuigen van hun minachting voor deze despoot. Pas dan word je voor vol aangezien en vergroot je de kans dat je mag toetreden tot het exclusieve Gilde van Moraalridders en Moraalmeisjes. Lees verder bij (1).

Foto: KATHY Griffin met controversiële Donald Trump-afgehakte hoofdfoto nadat president Trump de overwinning claimde. (Ze werd daarop ontslagen bij CNN na haar actie)

De drive achter de Grote Trump Mediashow. Hier in het kort hoe en waarom voor veel journalisten Amerika en Trump de afgelopen vier jaar zo ongeveer het epicentrum van de journalistiek was. Trump was/is niet interesseert in deugpunten (zoals Obama). Hij was uitgesproken roekeloos en politiek on-correct met zijn uitspraken en tweets. Alle reden voor de roddel en sensatiepers om de sluizen volledig los te gooien. Maar ook serieuze schrijvers en journalisten lieten hun afkeer blijken. Er zijn inmiddels meer dan 4600 boeken en 100 duizenden artikelen geschreven over die excentrieke Trump. De boeken met een positieve inslag verkopen slecht, de uitgesproken kritische boeken met de “sappigste roddels” verkopen als warme broodjes. ( Hee?? Wie kritisch is over Trump scoort beter en is automatisch een “good guy”.) Wat werkelijk Trump’s (herstel)plannen waren ( geschreven in “” Cripple America” en “The America we deserve”) voor Amerika en miljoenen Amerikanen, dat interesseerde bijna niemand nog.. Als een paar journalisten dezelfde energie hadden gestoken in de wandelgangen van Obama dan was de wereld geschokt geweest. (2). Maar Obama was 8 jaar lang de protegé van praktisch alle journalisten, zijn gemaskeerde leugens werden geslikt voor zoete koek. Bij Trump was het precies het omgekeerde. Zijn, dagelijkse tweets en vaak omstreden meningen en uitspraken werden tegen hem gebruikt door manipulatie en verdraaiingen uit de context en opgeblazen tot waanzinnige proporties. Van “Grab them by the pussy”, tot en met “Stay back and stand by” ,gericht tot de omstreden groep Proud Boys. Hoe dat werkt, zie foto.

Hoe de media Trumps woorden opvat.

Maar het meest fascinerende van dit alles is, hoe het mogelijk is dat de ene helft van Amerikanen Trump haten tot op het bot en voor de andere helft het blijkbaar hun redder en absolute held is. Wat gaat er zo gruwelijk mis met het analyserend en observatievermogen van beide partijen? Wellicht is het de obsessie voor alle schandaaltjes en roddels rond de exentrieke Trump. Is het de (verschillende) interpretatie van de twee partijen, voor en tegenstanders, die ze opmaken uit de woorden van Trump? In ieder geval, de ongekende polarisatie, het verbale geweld in de media, overschaduwd de aandacht voor de echte zware problemen waar Amerika mee kampt en Trump’s onorthodoxe aanpak, volledig. Wellicht is het ook oorzaak dat er zoveel vraagtekens worden gezet bij de objectiviteit van de mainstream media en het woord “Fake-news” zo populair werd.

De diepe polarisatie in de VS.

Whoopy Goldberg en haar smakeloze hatelijke outfit.

Een impressie over de ongebruikelijke media aandacht.

Door Arjan vd Horst in zijn laatste “Trump Weekly”.

“Lieve volgers! Vier jaar geleden begon ik met de Trump Daily, dat later omgedoopt zou worden tot de Trump Weekly. Begin 2016 was het de bedoeling dat we in de eerste honderd dagen van Trumps presidentschap deze nieuwsbrief zouden schrijven, maar daarna zouden stoppen. Voordat ik aan dit project begon, vroeg me af of we wel genoeg materiaal zouden hebben om een dagelijkse of wekelijks nieuwsbrief over Donald Trump te vullen. We zijn nu vier krankzinnig drukke jaren verder en weten inmiddels het antwoord op die vraag. Het was niet altijd bij te benen wat er allemaal uit het Witte Huis kwam. Dat was ook een frustratie. Trump was als een zwart gat dat alle aandacht in ons nieuwsuniversum opslokte. De bovenmatige aandacht voor dit hoogst ongebruikelijke presidentschap was grotendeels gerechtvaardigd, maar het betekende dat we soms niet toekwamen aan andere belangrijke verhalen. Vier jaar geleden dacht ik nog dat ik nooit meer een verkiezingsjaar als dat van 2016 zou meemaken. Maar 2020 sloeg natuurlijk alles. Met het einde van het presidentschap van Donald J. Trump komt ook een einde aan de Trump Weekly. In deze allerlaatste nieuwsbrief blik ik terug op de momenten en ontwikkelingen die het meeste indruk op mij gemaakt hebben in zes jaar correspondentschap”.

Trump, het schrikbeeld van 80 miljoen Amerikanen.

Trump zei VEEL gekke dingen in zijn tweets van de afgelopen vier jaar … Laten we ze eens bekijken: Hij zei: mijn kantoren zijn afgeluisterd. Hij had gelijk: de FBI, CIA, DOJ en de regering-Obama waren tegen hem aan het samenzweren. Hij had gelijk: de media, zowel liberaal als sociaal, zijn leugenaars. Hij noemde ze FAKE NEWS. Hij had gelijk: hij zei: een Russische samenzwering was een hoax. Hij had gelijk: hij kon de industrie terugbrengen. Hij had gelijk: hij zei: als we een muur bouwen en de immigratie beheren, zal dat banen creëren. Hij had gelijk: Joe en Hunter werden rijk van duistere, corrupte deals met Oekraïne en China. Hij had gelijk: hij zei: nieuwe handelsovereenkomsten zouden beter zijn voor de mensen. Hij had gelijk. Hij zei: het zou de juiste beslissing ( overigens een beslissing van de Senaat uit 1995) zijn om de ambassade naar Jeruzalem te verhuizen. Hij had gelijk. Hij zei: als we stoppen met onoverwinnelijke oorlogen, zou er vrede ontstaan. Hij had gelijk, hij zei dat de Clintons corrupt waren. Hij had gelijk. En dat is nog steeds zo! Hij zei: decennia lang minderheden opsluiten voor niet-gewelddadige misdrijven was verkeerd, dus veranderde hij het. Hij had gelijk. Hij zei: banen zijn veel meer waard dan een uitkering, dus gaf hij de mensen banen. Hij had gelijk. Hij zei: onze regering is gevuld met corrupte mensen en hij zal vechten om het moeras droog te leggen en het onrecht recht te zetten. Hij heeft gelijk, president Trump heeft gelijk gehad met zowat alles wat hij zei. Dus als hij zegt dat de verkiezingen vervalst waren, durf ik er zeker van te zijn dat hij gelijk heeft. 74 miljoen sterke meneer, we staan ​​voor u klaar.

Trump, de held voor 74 miljoen Amerikanen.

Lijst van media-aanvallen op Trump.

Een Amerikaan verteld in antwoord op de oproep van Biden tot verzoening en verbinding.

“Plotseling willen ze dat we automatisch verenigd worden met de Democratische partij. Hier is mijn kleine probleempje met het geheel, laten we allemaal weer een “Verenigde Staten” zijn, van Joe Biden. De afgelopen 4 jaar hebben de democraten een “verschroeide aarde” achtergelaten. Ze hebben de velden “verzilt” en nu willen ze weer gewassen verbouwen. Het probleem is dat ons geheugen groter is dan van een hamster.

We herinneren ons de “Pussy” vrouwenmars de dag na de inauguratie. We herinneren ons de vier jaar van aanslagen en beschuldigingen. We herinneren ons “niet onze president” en het “verzet…”. We herinneren ons dat Maxie Walters zijn volgelingen vertelde ons lastig te vallen in restaurants. We herinneren ons dat de woordvoerder van de president uit een restaurant werd gegooid. We herinneren ons dat de woordvoerder van de president uit een restaurant werd gegooid. We herinneren ons honderden Trump-supporters met MAGA-petjes die fysiek zijn aangevallen. We herinneren ons de honderden werknemers, Trump-supporters die werden gescreend en ontslagen. We herinneren ons rellen en plunderingen. We herinneren ons ‘een komiek’ die het afgehakte hoofd van de president omhooghield. We herinneren ons een toneelstuk in Central Park, betaald met overheidsgeld, waarin de moord op president Trump werd getoond. We herinneren ons Robert de Niro die “F…” Trump “schreeuwde tegen de Tony’s en een staande ovatie kreeg.

We herinneren ons dat Nancy Pelosi de State of the Union-adres verscheurde. We herinneren ons het totaal in de tankbeweging op de reguliere media. We herinneren ons de niet -stop en live feitencontrole over onze president en zijn aanhangers. We herinneren ons non-stop in je gezicht leugens en open doofpotten van de media. We herinneren ons dat de president en zijn staf werden bespioneerd. We herinneren ons vijf senatoren die op een balveld werden geschoten We herinneren ons elke zogenaamde comedyshow niets anders dan een Trump-haatfeest. We herinneren ons 95% negatieve berichtgeving in het nieuws.

We herinneren ons dat de gouverneurs alles vroegen en kregen waar ze om vroegen en vervolgens Trump de schuld gaven voor hun problemen. We herinneren ons een Trump top-medewerker die verbaal werd aangevallen in twee restaurants in DC. We herinneren ons dat mensen op de deuren van het Hooggerechtshof sloegen. We herinneren ons dat elke Trump-supporter op een zwarte lijst kwam. We herinneren ons dat Hollywood zei dat ze zouden vertrekken nadat Trump werd gekozen, maar ze bleven. En tot slot herinneren we ons Trumps verbanning van Twitter en Facebook. Deze is slechts een greep uit een eindeloze lijst, maar je snapt het wel. Mijn vrienden zullen mijn vrienden zijn, maar een partij die al 4 lange jaren in de aanval zit, krijgt geen gratis pas bij mij”

Het origineel:

“All of a sudden they want us to automatically be United with the Democratic party🤔 Here is my little bitty small issue with the whole, let us all be a “United States” again, From Joe Biden. For the last 4+ years, the Democrats have gone scorched earth. You have salted the fields and now you want to grow crops. The problem is we have memories longer than a hamster. We remember the “Pussy” women’s march the day after inauguration. We remember the 4 years of attacks and impeachments. We remember “not our president” and the “Resistance…”. We remember Maxie Walters telling followers to harass us in restaurants. We remember the Presidents spokesperson being kicked out a restaurant. We remember hundreds of Trump supporters physically attacked. We remember Trump supporters getting Doxed, and fired from jobs. We remember riots, and looting. We remember “a comedian” holding up the President’s severed head. We remember a play in Central park paid with public funding, showing the killing of President Trump. We remember Robert de Niro yelling “F” Trump” at the Tony’s and getting a standing ovation. We remember Nancy Pelosi tearing up the State of the Union Address. We remember the total in the tank move on the mainstream media. We remember the non-stop and live fact checking on our President and his supporters. We remember non-stop in your face lies and open cover-ups from the media. We remember the President and his staff being spied on. We remember five Senators shot on a ballfield. We remember every so-called comedy show turn into nothing but Trump hate fest. We remember 95% negative coverage in the news. We remember the state governors asking and getting everything they ask for and then blaming Trump for their problems. We remember a Trump top aid verbally assaulted in two DC restaurants. We remember people banging on the Supreme Court doors. We remember that we were called every name in the book for supporting President Trump. We remember that Hollywood said they would leave after Trump was elected but they stayed. And finally, we remember de shuttoff of Twitter and Facebook. This list is endless, but you get the idea. My friends will be my friends, but a party that has been on the attack for 4 long years does not get a free pass with me”.

Red Voting Areas

(1)

https://opiniez.com/…/de-hysterische-haatoorlog…/uri4u/

(2). Een kijkje in de biografie van Obama. https://www.franklinterhorst.nl/De%20erfenis%20van%20Barack%20Hussein%20Obama.htm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s