Jordanian TV bespreekt openlijk de islamisering van Duitsland !

Ongelooflijk !!


Jordanian TV bespreekt openlijk de onderwerping van Duitsland aan de islam!
Jordaanse televisie: ze bespreken openlijk hoe ze Duitsland aan de islam willen onderwerpen en welke belastingen verschuldigd zijn. Ongelooflijk, nauwelijks tegenstrijdigheid van de kant van de moderators.
Het is ongelooflijk, een sjeik spreekt openlijk over de bekering van Duitsland tot de islam, die zou moeten worden verspreid door de vele moslims in Europa en onderworpen aan de bevolking. Wie ertegen vecht, wordt bevochten. Daarbij wil de gelovige niet weten hoe hij tegen het individu moet vechten, maar tegelijkertijd de hele staat benaderen. Als voorbeeld noemt hij Duitsland.
Als Duitsland weigert te islamiseren, vechten we tegen de staat
Bovendien legt hij uit wat de islam betekent, iets waar veel Europeanen zich kennelijk niet van bewust zijn , “Islam” betekent letterlijk onderwerping aan de enige “God”, Allah is de winnaar, die straft wie zich tegen de onderwerping verzet.

Jordanian TV bespreekt openlijk de onderwerping van Duitsland aan de islam – Truth24 News – Tagesschau Real ongecensureerd nieuws.

Jordanisches Fernsehen: Sie diskutieren ganz offen, wie sie Deutschland dem Islam unterwerfen wollen und welche Steuern dann fällig werden. Unglaublich, kaum Widerspruch seitens der Moderatoren.

http://www.truth24.net/jordanisches-tv-diskutiert-offen-deutschlands-unterwerfung-unter-den-islam/?fbclid=IwAR3sOaJS733jsOQ3lYiTsRjTVN5f5-oGc7rwflD9pEGck9wQMBJipuuc1tM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s