Christchurch, een false-flag?

Iedereen wordt wakker met het nieuws over de #Christchurch, New Zealand mosque shootings.

De dader werd al snel “ontmaskerd” als extreemrechts, maar iets klopt iets niet.

De bronafbeelding bekijken

3x mannen en 1x vrouwen zijn tot nu toe gearresteerd, met een man die Brenton Tarrant blijkbaar een spoor van aanwijzingen achterlaat op internet voor de politie om te vinden.

Hij startte een Facebook-pagina in februari van dit jaar 2019, waar hij foto’s van zijn arsenaal aan wapens en wapens uploadde en vervolgens de ‘extreemrechtse’ terroristische aanslag voor iedereen te zien kreeg. Dus er was een maand waarin de politie had kunnen worden gewaarschuwd, maar blijkbaar hielden ze hem niet tegen?

Als je de Twitter-newsfeed bekijkt over de aanval, lijkt het erop dat hij een 80 pagina’s tellend manifest naar Scribed heeft geüpload. com, waar hij herhaaldelijk zegt dat hij een normale ongeschoolde ‘blanke’ man is die ‘buitenlandse indringers’ zijn land en Europa niet laat inhalen, waardoor iedereen gaat geloven dat hij een blanke supremacist is.

Hij zegt dat hij Donald Trump ziet als ‘een symbool van een hernieuwde witte identiteit en een gemeenschappelijk doel’, maar ‘als beleidsmaker en leider, beste god nee’.

Het is duidelijk dat hij geen conservatief persoon is, maar hij noemt de prominente Afro-Amerikaanse conservatieve Candace Owens als de persoon die hem beïnvloedde en naar geweld duwde. Maar ik volg Candace en zij heeft NOOIT gepleit voor geweld. Ooit.

En blijkbaar zei hij tijdens zijn aanval dat mensen zich op YouTube zouden moeten abonneren op Pewdiepie, en ook in het manifest verklaart hij dat hij een “fascist” is en grotendeels instemt met de opvattingen van de Britse elite Sir Oswald Mosley en de communistische Volksrepubliek China.

Sorry, maar ik weet dat veel mensen gekant zijn tegen de immigratieproblematiek en voor zover ik weet is niet een van hen het eens met de standpunten van Sir Oswald Mosley of de Volksrepubliek China! 😐

Dagenlang zullen de reguliere media hun verhaal propageren dat hij en zijn mede-samenzweerders volkomen rechtse blanke supremacisten zijn, uit op wraak tegen de arme moslims die onverwacht met geweld zijn afgeslacht terwijl ze in de stilte baden, weg van de stad van Christchurch. Er zullen internationale oproepen zijn om een ​​eind te maken aan islamafobie en racisme.

De “uiterst rechtse” populistische “blanke supremacisten” zullen de schuld krijgen.

Behalve dat Oswald Mosley een fooi kreeg om een ​​potentiële ‘Labour’-premier te worden. Hij begon als een rijke Engelse elite conservatief, maar werd toen een fascist in het Labourfeest helemaal links (hoewel historici het extreem rechts noemen). Evenals het lanceren van de Britse Unie van fascisten na zijn bewondering voor de Italiaanse leider Mussolini, richtte Mosley later de “Union Movement” op, pleitend voor één Europese unie …….

Ook op Twitter zijn er berichten die laten zien dat Brenton Tarrant in oktober 2018 in Pakistan was, en zei hoe mooi Pakistan is …..

Als hij moslims zo erg haat, waarom was hij in oktober in Pakistan? ….. tenzij hij natuurlijk in een van de vele islamitische trainingskampen of militaire bases in het land verbleef …?

Ik heb de video bekeken die hij live streamde van de terroristische aanslag. Het is afschuwelijk.

Maar hij is geen amateur die nog nooit iemand heeft vermoord. Hij struikelde, pauzeerde of aarzelde niet. Hij is een professioneel geschoolde moordenaar. De video lijkt net een scène uit een gewelddadig videogame.

Hij ademt niet zwaar of geageerd. Zijn opnamen zijn niet willekeurig. Ze zijn gericht en nauwkeurig. En het was de militaire stijl gepland om zoveel mogelijk impact te hebben; op een vrijdag wanneer zoveel mogelijk moslims in de moskeeën zouden zijn.

Ik ben er echt zeker van dat dit een set-up, false flag-bewerking is om meer verdeeldheid te creëren.

Dit is “gefabriceerde chaos”.

De bronafbeelding bekijken

Er zijn zeer duistere krachten achter deze aanval, en het is niet alleen van de “uiterst rechts” “blanke supremacist” terroristen die vandaag tientallen mensen hebben gedood. Het is gemaakt om ons allemaal te terroriseren en zoveel mogelijk chaos en speling te creëren.

Er gebeurt iets heel sinister en we moeten allemaal wakker worden met wie de echte vijand is”

Een bericht dat deze vermoeden bevestigd.

“Tarrant zou een manifest van 74 bladzijden naar de premier van Nieuw-Zeeland hebben gestuurd, enkele minuten voor hij de dodelijke gruweldaden pleegde. De mainstream en de sociale media veroordelen de aanslagen, en terecht, maar het verhaal dat al is bevestigd door de generatoren van het wereldwijde nieuws dat de dader een “rechts-extremist” was, is op zijn zachtst gezegd discutabel.

“Tarrant is alleged to have sent a 74-page manifesto to the New Zealand Prime Minister just minutes before carrying out the deadly atrocities. Mainstream and social media is aloft with condemnation for the attacks, and rightly so but the narrative that has already been confirmed amongst the generators of worldwide news that the perpetrator was a “right-wing extremist” is questionable to say the least.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s