Europe will burn..

Door Manu Salsa.

Ik waarschuw al dertig jaar voor de Islam, maar de meesten onder ons hebben of hadden dovemansoren en willen of wilden niet luisteren. Nu zeg ik al een tijdje, nadat mijn voorgaande voorspellingen uitkwamen, dat “EUROPA WILL BURN”. Een vredelievende strijd konden we in den beginne nog voeren in het kieshokje, maar nu vrees ik dat dezelfde stem de ontsteking van een grote beweging zal veroorzaken. Voor de grootste achterlijken onder ons, die nog altijd denken, dat het zo’n vaart niet zal lopen verwijs ik naar de ‘kleine incidentjes’ die zich voordeden in Frankrijk nadat ze wereldkampioen waren geworden. Het uitschot wat te zien was tijdens verschillende video-opnames waren zeker geen Christelijk opgevoede familievaders, die hun kinderen een goed voorbeeld wilden laten zien. Wat een onvergetelijk feest moest worden draaide uit op een catastrofe en een schaamteloze schande voor Frankrijk. Islam is geen godsdienst maar een gevaarlijke ideologie, die zou moeten geweerd worden uit onze maatschappij. Laat ons maar verder dromen van een ideale wereld, maar geloof mij, die zal er niet komen. Bloedvergieten en totale ontreddering staat ons te wachten. Voorspellen hoe lang nog dat het gaat duren voor het gaat ontploffen is moeilijk…maar lang zal het volgens mij niet meer duren… Gelukkig is er een beweging op gang, waarbij de grootmachten toenadering zoeken en een aantal Aziatische grootmachten de moslimcultuur weigeren. Hier zit volgens mij een strategie achter…

Ayathollah Khomeiny.

“Binnen de islam is het de taak van alle volwassen mannen, op voorwaarde dat zij niet gehandicapte of hulpbehoevende zijn, om zich voor te bereiden op de verovering van de landen, zodat de opdracht/schrift van de islam wordt gehoorzaamd in elk land ter wereld. Alleen degenen die de islamitische heilige oorlog bestuderen, zullen begrijpen waarom de islam de hele wereld wil/zal veroveren”.

Houari Boumédienne. Vierde president van Algerije, 23 augustus 1932 – Algiers, 27 december 1978)

Boumédienne sprak in 1974 in de assemblee van de VN: ”Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om het noordelijk halfrond binnen te dringen. En ze zullen dat zeker niet als vrienden doen. Want ze zullen het noordelijk halfrond binnendringen om het te veroveren. Ze zullen het veroveren door het te laten bevolken door hun kinderen. Het zal de baarmoeder van onze vrouwen zijn die ons de overwinning zal brengen.’

In een toespraak op 10 april 2006 zei de op 20 oktober 2011 vermoorde kolonel Moeammer Gadhaffi op de Arabische zender Al Jazeera, dat de islam binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zal overnemen

,,Wij hebben al 50 miljoen moslims in Europa. Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de moslims de overwinning zal schenken over Europa- zonder zwaard, zonder geweren en zonder verovering. De 50 miljoen moslims zullen dit werelddeel in een moslimcontinent veranderen. Wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 50 miljoen bijkomen. Albanië, met een moslimmeerderheid en Bosnië, waarvan de helft van de bevolking uit moslims bestaat, kloppen ook aan de deur van Europa.”Volgens Gadhaffi heeft Europa zich in een netelige situatie gemanoeuvreerd, evenals Amerika. ,,Zij zullen op den duur akkoord moeten gaan geheel islamitisch te worden of anders de oorlog aan de islam te verklaren.” Gadhafi benadrukte dat de lessen van Mohammed niet alleen van toepassing zijn op moslims, maar op de hele wereldbevolking. ,,Met Mohammed’s komst zijn alle bestaande religies komen te vervallen en dienen daarom alle wereldburgers moslim te worden.”aldus Gadaffi. Volgens hem hebben het Oude testament en het Nieuwe testament geen enkele waarde meer omdat ze zijn vervangen door de koran.

Sjeik Mohammed Hoessein Fadlalah (Libanon). (Najaf, Irak, 16 november 1935 – Beiroet, Libanon, 4 juli 2010) was een Libanees sjiitisch leider. Hij werd beschouwd als de geestelijke leider van de Hezbollah.

” Het Europese democratische systeem biedt de beste kansen voor verspreiding van de islam. Het is een uitstekend kanaal dat de gemakkelijkste weg biedt voor verspreiding van de boodschap van de profeet”.

De imam van Izmir in 1999.

“Dankzij jullie democratische wetten zullen we jullie overmeesteren, dankzij jullie religieuze wetten zullen we jullie beheersen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s