Islamofobie voor beginners.

Islamofobie voor beginners.

Bijna elk verwijt aan of woord van kritiek op de islam is wel aanleiding voor een verhit debat waarbij mensen, voor en tegenstanders volledig langs elkaar heen praten als was het bij de Babylonische Spraakverwarring. De dubbele moraal van de verdedigers van de “religie van de vrede” maakt het onderlinge begrip er ook niet beter op.

Fragment uit: “De kracht van de rede”. Oriana Fallaci.

“Je kunt een willekeurige blanke, jood of christen, een rabbi elke willekeurige politicus, de president van de VS, de katholieke Kerk, het hele christendom, de paus of Jezus Christus bespotten door het slijk halen, ja zelfs tot op het bot beledigen, niemand doet je wat en in bepaalde kringen ben je een held en krijg je zelfs een staande ovatie. Maar zodra je hetzelfde doet met een Somaliër, de islam of Mohammed, dan ben je een haatzaaier, racist, islamofoob of nog erger en ben je je leven niet meer zeker”.

Een anti-islamfilmpje “Innoncence of Muslim” uit 2012 leidde tot hevige onlusten in diverse steden en landen waarbij in totaal 74 doden vielen.

Waarom wordt er speciaal voor de islam een uitzondering geëist en gemaakt door zoveel moslims en anderen waaronder onze eigen politici?

No-Go zone

Voor het belang van  het mogen hebben van kritiek op ieder willekeurige ideologie of religie hier een korte uitleg.

Je hebt mensen en je hebt ideeën.

Mensen ( ook moslims) hebben rechten, ideeën hebben geen rechten. Ideeën zijn geen ras of genetica. Ideeën hebben maar één recht. Het recht om erkent te worden. Het bestaat. Voila! Ideeën mag je aanhangen en verheerlijken maar ook bekritiseren, tot de grond toe afbranden of hartgrondig haten. Dat is de essentie van de vrije geest en het open debat in een zelf corrigerende samenleving. Je hebt dus mensen en ideeën. Communisme, fascisme, socialisme, Hindoeïsme, Boeddhisme zijn ideeën. Je hebt goede en slechte ideeën. Je hebt moslims en de islam. De islam is zoiets als Scientollogy maar dan veel gevaarlijker. De islam is van al die ideeën het meest virulent, homofoob, misogyn, segregerend, en genocidaal, een heel slecht idee dus, zo niet het slechtste idee ooit.

slaveryislam

Het lot van de inwoners van een land dat door moslimstrijders (jihadisten) wordt veroverd.

De islam is een totaal concept dat gericht is op wereldheerschappij.

Okay Pala, Nederlandse voorman van de radicaalislamitische organisatie Hizb ut-Tahrir: “De islam is een volledige ideologie, gericht op aardse macht.” Hizb ut-Tahrir rust pas als haar doel werkelijkheid is: één alomvattend wereld­ kalifaat volgens de regels van de sharia.

Hoe de islam de wereld zal veroveren volgens meerdere moslimleiders.

De islam is wetsstelsel van normen en waarden die in veel opzichten haaks staan op de westerse normen van vrijheid, gelijkheid en mensenrechten. Er valt niets te relativeren aan de islam.

De islam is de snelst groeiende religie in Europa. Ruim de helft van alle Europeanen leven met een zekere angst voor de islam.

Steeds meer militante moslims durven hun ideeën dat ze Europa zullen overnemen hardop te uiten. Zelfs kinderen op de basisschool.

Islam will conquer the whole world.

De islam is een veroveringsideologie en veel islamkritici zijn van mening dat we die strijd zullen verliezen. Simpel omdat we allemaal watjes zijn geworden en of de drijvende agressie en het fanatisme van de Arabieren en militante moslims gevaarlijk onderschatten. De meesten van onze politici met hun verlammende politieke correctheid, buigen als knipmessen voor deze Mohammedaanse veroveringsideologie, zeer waarschijnlijk omdat ze er ook helemaal niets van begrijpen. Sommige landen zoals Turkije ijveren bij de EU voor een verbod op kritiek op de islam. De 57 islamitische landen die aangesloten en verenigd zijn bij het OIC lobbyen al jaren bij de VN om ” islamofobie” ( een eufemisme voor kritiek op de islam) strafbaar te stellen. Soms met succes. In Canada is al een wet aangenomen die kritiek op op de islam verbiedt.

Islamphobia

Op 7 januari 2015 werd op het hoofdkantoor van het satirische weekblad Charlie Hebdo de complete redactie vermoord bij een aanslag door moslimsextremisten. Dit omdat het blad satirische teksten en afbeeldingen van de profeet en de islam verspreidde.

De moordenaars van de redactie van Charlie Hebdo zijn vergelijkbaar met de knokploegen van Hitler met het doel elke kritiek op de islam in een sfeer van angst te smoren. En het werkt, Charlie Hebdo maakt geen satire meer over de islam. Wel over alle andere religies en personen. Extra info na de aanslag. “Van het eerste nummer van Charlie Hebdo na de aanslag werden zeven miljoen exemplaren gedrukt in plaats van de gebruikelijke zeventigduizend. De editie werd uitgebracht in zes talen. De voorpagina bevatte een cartoon van Mohammed met een traan onder zijn linkeroog en een bordje in zijn handen waarop stond “Je suis Charlie” (‘Ik ben Charlie’). Boven de illustratie stond de tekst “Tout est pardonné” (‘Alles is vergeven’), zónder tekstballon. De uitgave leidde tot demonstraties en rellen in moslimlanden. In Niger vielen daarbij tien doden en werden 45 kerken in brand gestoken. De organisatie World Watch Monitor spreekt over meer dan 70 verwoeste kerken en verder dat er circa 30 huizen van (veronderstelde) christenen in brand zijn gestoken. De Turkse krant Cumhuriyet werd vervolgd na plaatsing van cartoons van Charlie Hebdo. Shawqi Allam, een van de belangrijkste moslimgeestelijken in Egypte, veroordeelde zowel de cartoons als de aanslag”.

Allah voor europa

Het enige wat wij kunnen doen is ons “wapenen” met kennis over de islam. Al was het alleen maar om te voorkomen dat onze meiden zwichten voor de mooie ogen en de nog veel mooiere praatjes van de exotische Arabische jongemannen, hoewel dat ook heel aardige normale respectvolle mensen kunnen zijn. Maar het risico bij een relatie met een moslim jongere is niet gering, gezien het hoge percentage dat neigt naar radicalisering. 2 % van alle moslims houden er extreem gewelddadige ideeën op na. 20 % van alle moslims zijn bereid geweld te gebruiken om Israël en het Westen cq de Westerse beschaving van de kaart te vegen. ( Cijfers Brigitte Gabrielle, Amerikaans activiste van Libanese afkomst)

Ook de tekst op het plaatje hieronder is geen persoonlijke mening van een enkele moslimextremist. Er zijn er zo miljoenen die er zo over denken, omdat de islam hun dat zo leert.

13240169_10153441571992587_7055925722802507048_n

“Voor orthodoxe moslims is toenemende versluiering van meisjes en vrouwen een fundamenteel instrument om het Westen te islamiseren. Vanuit gezaghebbende orthodoxe kringen binnen de islamwereld klinkt dat elke hoofddoek een vlag geplant is in het hart van het Westen”.

https://doorbraak.be/de-boerkini-een-teken-van-voortschrijdende-islamisering/

Retweeted Joost Niemoller (@JoostNiemoller):

Turkse minister van buitenlandse zaken: ‘Verbied islamkritiek in Europa.’ Heeft DENK dit belangwekkende voorstel al overgenomen? https://t.co/WSDI5ipkcl

Lijst van verwensingen, en intimidaties in de koran naar alle niet/moslims.

Kort samengevat wordt in de koran het volgende gesteld:

‘Niet-moslims zijn huichelaars, leugenaars, gierig, doof, stom en blind en gaan naar de hel’.

http://www.ex-moslims.nl/

De relatie met de joden verklaard vanuit de koran.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s