Mohammed als Zionist

Mohammed als Zionist is natuurlijk een veronderstelling, maar stel dat Mohammed een jood zou zijn geweest. Dat is niet zo vreemd want joden woonden destijds in diaspora verspreid door heel Arabië.

Foto: Mohammed met de koran.

1354551840

Stel dus dat Mohammed in plaats van de islam, het jodendom had gepredikt en heel de islamitische wereld van nu stond onder het gezag van de joodse wetten. Dat is niet zo vreemd want de islam is grotendeel gebaseerd op joodse wetten. Mohammed kon niet lezen of schrijven. Maar had door zijn veelvuldige contacten met joden en (Nestoriaanse) christenen als handelsreiziger voor zijn eerste rijke vrouw, veel kennis opgedaan over het christelijke en joodse monotheïsme. Mohammed had dus een grote kennis van de joodse en christelijke religie. Veel van de mooiere verzen uit de koran vind je ook in de bijbel en de Thora. De Arabieren vereerden vele goden en dat was Mohammed een doorn in het oog. Na zijn zogenaamde eerste visioenen begon hij te preken, in dichtvorm, wat destijds gebruikelijke was in Arabië voor iemand die iets te vertellen had. Langzaam naar zeker kreeg hij meer toehoorders en mensen begonnen zijn toespraken te reciteren en op te schrijven op stukken papyrus, platte stenen, palmbladeren, schouderbladen en ribben van dieren, stukken leer en stukken hout.
Bronnen van de koran:

https://wikiislam.net/wiki/The_Origins_of_the_Quran

Ca 2 jaar na de dood van Mohammed gaf de eerste Kalief en opvolger tevens beste vriend en metgezel van Mo Aboe Bakr opdracht om die teksten, waarvan men vermoedde dat die van Mo afkomstig waren, en overleveringen van mensen die de toespraken van Mo uit hun hoofd hadden geleerd, te verzamelen en te bundelen tot wat nu de koran is. Doordat zoveel mensen iets opschreven als Mohammed predikte, en die uitspraken allemaal op hun eigen manier en interpretatie opschreven, lijken veel verzen in de koran op elkaar en worden soms wel tientallen malen herhaald in de verschillende hoofdstukken in de koran.

Maar goed, stel dat Mohammed was “overgestapt” naar het joodse geloof.

Foto: De “Joodse” militaire expansie in vier stappen. I onder Mohammed. II on de Kalief Aboe Bakr. III onder Omar. IV Uthman.

300px-Arabische_Rijk

Foto onder: Latere “Joodse” expansies.

Islamitische veldtochten

Daarvoor passen we de koran op enkele punten aan,  Het woord Allah vervangen we door “Jaweh” en het woord moslim(s) vervangen we door joden en het  veelvuldige gebruikt van woord joden  vervangen we door bv “Palestijnen”.

De tekst boven deze foto wordt dan: “This is the Jewish World and Palestina”.  De tekst onderaan de foto wordt dan: “Palestina is in blue — can you see it?

14232629_1162373323824396_3712644731261998747_n

Ook passen we voor alle zekerheid even het Boek van Adolf Hitler aan en vervangen  elke keer waar het woord “Juden” of “Jude” staat door “Palästinenser”.  Het anti- semitisme dat eeuwenlang Europa teisterde en uiteindelijk resulteerde in de Holocaust was niet gericht tegen de joden maar tegen Palestijnen. Bij de Holocaust zijn geen zes miljoen joden  maar zes miljoen Palestijnen vermoord.

De ontwikkelingen in een notendop.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'THE PALESTINIAN LIE The Palestinian people does not exists. The cre- ation of the Palestinian state is only a means for continuing our struggle against the state of Israel for our Arab unity. Zuheir Mohsen (1936 -25 25 July 1979) Palestine Liberation Organization (PLO) between 1971 and 1979. crrs'

De VN heeft in 1947 Israël, inclusief Gaza en de Westbank niet aan de joden toegewezen, maar aan de Palestijnen. De joden vielen daags na  de uitroeping van “Palestina”  de Westbank en Gaza binnen en houden dat 20 jaar “bezet”.  Bij de zesdaagse oorlog veroverden de Palestijnen Gaza en de Westbank terug op de joden. Na jarenlange onderhandelingen geven de Palestijnen de Joden  op de Westbank en Gaza zelfbestuur.

De Joden in Gaza plegen verzet tegen de Palestijnen en richten een verzetsbeweging (Hamas) op.

In het handboek van de Joodse verzetsbeweging  staat dan het volgende te lezen.

*Uit artikel 7: Hamas heeft ernaar verlangd Jaweh’s belofte ten uitvoer te leggen, hoeveel tijd dat ook kost. Mohammed … zei: “De dag des oordeels zal niet komen, totdat de Palestijnen zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: ‘O joden o Abdullah, achter mij zit een Palestijn, kom hier en dood hem’.”

Bron:

http://likud.nl/2011/01/hamas-handvest/

Heeft u enig idee in wat voor een bizarre situatie de joden….. oeps uhhh…. “Palestijnen” nu verzeilt zijn geraakt?

Zie ook:  De schimmige begintijd van de Islam – Historisch Nieuwsblad

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'THIS IS GENOCIDE Jewish population in Europe THIS IS ETHNIC CLEANSING Jewish opulation in Arab states 000 THIS IS NEITHER Palestinian population Gaza & West Bank 1943 1900 Tetal wwe.Pantinaneb.com www.'

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Zvω * MANDATE BRITISH PALESTINE 1920-1948 TWO STATE SOLUTION JORDAN 1947 ISRAEL 1948'

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Zwart Henk Bakboord Als het maar even tegenzit, krijgen Joden er de schuld van oden boog. erin lle kleuren van de regen- van privilege, tegenzit, Jezus. middeleeuwen. En Antizionisme sgewoon opkomen uitgesloten. knauwelijks, aan eerste bezoeken Snoge mijn bent maand Israël. Suriname Jeruzalem vroegen weg. heb, efziet Misschien Joodse winti' (geest) zei. Henk Bakboord, geboren Suriname, auteur docent Urban Dance'

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s