VN roept nu: apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!

Rolbox-Legerkamp.indd

Het legerkamp der heiligen. (1)

De directeur generaal van de VN organisatie voor migratie stelt dat de migratie vanuit Afrika naar Europa opgevoerd moet worden. Hij richt zich met deze boodschap tot het World Economic Forum in Davos. Een in het geheim opererende eliteclub waar ook de voltallige top van het Nederlandse kabinet aanwezig is (plus Rutte) en ook Maxima.

Deze directeur-generaal heet William Lacy Swing. Maar vergeet zijn naam, hij is gewoon een functionaris. Hij is de baas van de migratietak van de VN, The International Organization for Migration (IOM), een zogeheten inter-gouvermentele organisatie. Dat wil zeggen een niet-democratische eliteclub die zich niet hoeft te verantwoorden bij de bevolkingen. De standpunten van het IOM komen dan ook voort uit die wereldelite, die er zo haar geheel eigen logica op na houdt.

Lees verder op:

VN ROEPT NU: APOCALYPTISCHE OMVOLKING EUROPA MOET VERSNELLEN! | SDB (stopdebankiers.com)

(1) Samenvatting.

Vanuit zijn werkkamertje aan de Côte d’Azur keek de Franse romancier Jean Raspail mijmerend over de vredige Middellandse Zee uit. In zijn verbeelding zag hij een armada roestige vrachtschepen opduiken, omringd door duizenden drijvende lijken, en aan boord één miljoen hindoes.

De indringers willen op die manier Europa veroveren, dat voor hen een Eldorado is, het Beloofde Land van melk en honing. Het zijn allochtone armoezaaiers die hier geluk willen oogsten, ook al gaat dit ten koste van de autochtone inwoners, van wie de voorouders met veel zweet, bloed en tranen een relatieve welvaart hebben opgebouwd. Deze invasie heeft ogenschijnlijk een pacifistisch karakter, want deze merendeels jonge mannen zijn ongewapend. Maar hun verborgen wapens zijn – naast hun massaal aantal – tentoongespreide weerloosheid, hun meelijwekkende verhalen en schrijnende miserie…

Meer over dit profetische boek vertellen, zou zonde zijn voor de lezer. Kopen dus, en vaststellen op welke magistrale wijze de veelvuldig bekroonde schrijver de huidige perikelen in Lampedusa, Malta en andere Melilla’s voorspelde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s