Los het probleem op, niet het kind!

ANTI ABORTUS

LOS HET PROBLEEM OP, NIET HET KIND.

 

De wereld is een schouwtoneel,
Elk speelt zijn rol en krijgt zijn deel….

‘Mars voor het leven’ tegen abortus in Brussel

Alle deelnemers krijgen een witte of rode roos om te wijzen op het vreedzame karakter van hun optocht.
Abortus verhoogt de kans op borstkanker, leidt tot zelfmoord want vrouwen met een postabortussyndroom zijn psychologisch extra kwetsbaar. Bovendien is zwanger raken na een abortus ook niet evident. Toch leven we in een maatschappij waar abortus bijna normaal is geworden.
Initiatiefneemster Liesbeth Ronsmans.

Lees verder op:

http://vignabella.blogspot.nl/2010/03/los-het-probleem-op-niet-het-kind.html

 

“Laten wij die waarheidsprekers maar beschuldigen van wat wij, Linkxen, in hun plaats zouden doen : schelden, vals beschuldigen, schieten, moorden en branden. Andere argumenten zijn ons onbekend!

Andere meningen dan de onze, niet NIET toegelaten. Maar we zijn wel nog altijd op zoek naar de reden waarom Das Dritte Deutsche Reich 70 jaar geleden zo nodig LEBENSRAUM voor zijn mensen moest zoeken (in het Oosten) daar waar 60 jaar later miljoenen immigranten naar datzelfde Deutschland moeten gehaald worden om de bevolking op peil te houden. Wie liegt er nu, den Dolf of Wij…..Dat dit vraagstuk ook maar iets zou te maken hebben met VRUCHTAFDRIJVING (abortus provocatus) sedert 60 jaar geleden de vruchtbaarheids-pil op de markt is gekomen, is reactionaire onzin van katholieke paters en nonnen. Zij kletsen gewoon uit hun nek, omdat zij niet weten hoe lekker het zit er maar op los te kunnen vogelen en vliegen, zonder zich om de gevolgen te bekommeren.

Lees verder op:

http://vignabella.blogspot.nl/2010/03/abortus-dokters-en-klimatologen.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s