Rel om hoofddoekjes.

Alweer een rel op een school en de sociale media om een hoofddoekje.

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/juf-die-opeens-hoofddoek-op-wil-zorgt-voor-ophef-op-school-laren

Waarom is er telkens weer zoveel ophef, zoveel kritiek op het dragen van hoofddoekjes in niet-islamitische landen? Waarom is er überhaubt zoveel kritiek op de islam? Waarom staan er zoveel hatelijke opmerkingen richting niet-moslims in de koran? De Koran en islamitische leer leert de moslims dat de islam de absolute Goddelijke waarheid is, en alles daarbuiten onbetrouwbaar en vals. “Wie de huidige wereld wil begrijpen moet de islam begrijpen”, schreef de grote Duitse theoloog Hans Kung. En wie de islam wil begrijpen, moet bij het begin beginnen, dus bij de grondlegger ervan. Wie was Mohammed precies? Wat heeft hij gedaan? Hoe heeft de islam zich zo snel kunnen verspreiden? Antwoorden op veel vragen over de islam zijn te vinden in het boek van de ook bij veel moslims gerespecteerde Egyptische Jezuïet Samir Khalil Samir in zijn boek: “de islam en het westen, 101 Vragen aan Samir Khalil Samir. (1).
In de islamitische wereld wordt Mohammed afgeschilderd als een zeer nobel en edelmoedig man, maar in dezelfde (oude) historische islamitische bronnen zijn ook andere minder edelmoedige trekjes van Mohammed te vinden. Mijn eerste kennismaking met de islam was puur toeval, toen ik ca 20 jaar geleden in het vak geschiedenis in de plaatselijke bibliotheek een beknopte biografie over Mohammed vond, (Mohammed, profeet en staatshoofd), hierna werd mij al snel duidelijk dat de profeet Mohammed een zeer foute man was en daarmee de islam een zeer foute religie. Na talloze boeken, en duizenden gelezen artikelen van Arabisten, historici, verklaringen van ex-moslims bevestigen dat beeld. Hier een selectie(2).

(1).
http://www.nieuwemoskee.nl/2012/01/de-islam-en-het-westen-%E2%80%93-111-vragen-aan-samir-khalil-samir/

(2).
http://politiek.forum2go.nl/kritische-essays-over-een-politiek-totalitaire-religie-t25.html

Alice Schwarzer (Duits feministe):

“De hoofddoek is de vlag van de islamitische kruistocht. Deze islamitische kruisvaarders zijn de fascisten van de 21e eeuw”.

Muslim Marries 8 Year Old, Does MORE Than Consummate On Wedding Night

2000 Crosses Removed in Effort to Stamp Out Christianity, But The Location May Surprise You

46 Million Muslims in Europe

http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

Een gedachte over “Rel om hoofddoekjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s