Vrouwen in de islam.

Laatste update: 11-01-18

“De islam brengt chaos teweeg op drie levensterreinen: religie, de politiek en huwelijk en gezin”.
Maarten Luther. Eisleben, 10 november 1483 – 18 februari 1546)

Welke vrouw zou de liefde van haar leven, haar man of vriend willen delen met drie  of meer andere vrouwen? Wie of welke man of vrouw zou de keus, het geluk van zijn of haar leven, de meest magische, meest bezongen intieme relatie willen delen, degraderen tot een bezit, of nog erger helemaal vernietigen?  Daarom is  huwen met meerdere vrouwen in het westen terecht verboden, dat niet iedereen zich daaraan houdt is iets anders. In de islam is polygamie toegestaan. Mannen mogen vier vrouwen trouwen, vrouwen slechts één man. Vrouwen krijgen bij een erfenis slechts de helft van wat een man krijgt. Een vrouwelijke getuigenis is slechts de helft waard van die van een man. Vrouwen moeten bij aangifte van verkrachting vier mannelijke getuigen mee brengen.

(Meer verzen over de positie van de vrouw: ” God heeft de man boven de vrouw bevoorrecht (Soera 4, 34); de vrouw mag alleen met haar man seksuele betrekkingen hebben, de man met een onbeperkt aantal vrouwen (S. 23, 1-6); de man kan zijn vrouw verstoten, het omgekeerde is niet mogelijk (65, 1); de vrouw krijgt de halve erfenis van de man (S. 4, 176); een getuigenis van een vrouw is maar half zoveel waard als dit van een man (S. 2, 282); de vrouw moet gehoorzaam zijn aan haar echtgenoot (S. 4, 34); bij blijvende ongehoorzaamheid moet de man zijn vrouw slaan (S. 4, 34).)

Hoewel de meeste vreedzame moslims hun vrouwen waardig behandelen en beweren dat vrouwen binnen de islam gelijkwaardig zijn aan mannen en ook in de koran teksten staan die de vrouw  prijst en een bijzondere waardevolle positie geeft,is de praktijk vaak schrijnend anders.

http://www.answering-islam.org/Dutch/arlandson/polygamieinkoran.htm

1-756

Boerka.

Fragment uit: “De islamitische massamoord op vrouwen”

“Boerka en niqaab, hierna gezamenlijk te benoemen als de boerkaab, staan voor de gruwel van 1400 jaar islam, voor de sharia die het hele Westen aan het binnenkruipen is, voor rechteloosheid van vrouwen, voor een vorm van superslavernij waarin de slavin zo totaal bezeten wordt door de meester dat ze geen gezicht meer heeft voor de buitenwereld.

De boerkaab staat vooral voor de dagelijkse terreur jegens vrouwen in de wereld van de islam, een islam die zijn diepste wezen bloot geeft in de dagelijkse massamoord op vrouwen in die wereld.

“Dat zijn er in het glorieuze bestaan van de islam gedurende 1400 jaar dik 50 miljoen. Dat is een moleculaire Holocaust. Een dun uitgesmeerde Holocaust, maar wel een Holocaust en in volume nog veel gigantischer dan die andere van 1939-1945. Ik bedoel: als je dit racistische geweld tegen vrouwen een beetje spreidt over een langere tijd, dan hoef je het niet industrieel aan te pakken en in een paar jaar te proppen, zoals de nazi’s deden.”

In de islamitische wereld worden vrouwen niet alleen tot op heden gestenigd, maar ook bij tientallen en misschien honderdtallen dagelijks gewurgd, onthoofd, doodgestoken, doodgeschoten, verbrand, verdronken of tot zelfmoord gedreven. Een bericht uit de New-York Times van een verkracht meisje in Bangla Desh dat als “straf” doodgegeseld werd, is het topje van een vrouwenlijkenberg

Als de hoofddoek het gewone symbool van vrouwverdierlijking is in de nazislam, dan is de boerkaab de SS-variant ervan.

Maar er bestaan autochtone Nederlanders die zo ruimdenkend zijn dat ze de boerkaab-boetes willen betalen die moslima’s in Nederland krijgen.

Bijna dagelijks verschijnen er dit soort filmpjes op internet, mensen die staan te filmen terwijl vrouwen worden gemolesteerd.

Kindhuwelijken , 40000 per dag, mede gefaciliteerd door de islam, een leven zonder uitzicht, liefde of geluk. Er wordt voor gepleit door islamgeestelijken en zelfs geen minimum leeftijd voor sex met kinderen. (1)

Aboe Salie citeerde Mohammed zeggende:”Besnijdenis is een Soena (traditie) voor de mannen en Makruma (een eerbare daad) voor de vrouwen.”

Welke andere tirannie doet dit? Zelfs de nazi’s verminkten niet hun eigen vrouwen! In tegenstelling tot de 20e eeuwse dictators wiens woede en moordzucht zichzelf uiteindelijk verteerde, is de islam zelfstimulerend. Uiteindelijk, hoewel langzamer, heeft islam meer mensen vermoord en gemarteld dan welke religie dan ook, religieus of seculier. In tegenstelling tot seculiere tirannie, leeft de islam voort op grond van haar polygamie en seksuele predatie. Het reproduceert zichzelf en groeit. Andere tirannieën zijn te vergelijken met heftige infecties waarbij je heel even heel warm wordt, maar die vanzelf weer overgaan. islam is echter een langzame terminale kanker die zich eerst uitzaait en dan alles overneemt. Het trekt zich nooit terug. Haar methoden zijn verraderlijk, vaak onmerkbaar en gedreven door demografie. Net als bij kanker kan soms de enige remedie excisie zijn. Dus als je weer eens negatieve berichtgeving over Israël leest, plaats het nieuws dan eens in de context en denk dan eens aan de vijand waartegen de Israëlieten vechten. Islam is niet te vergelijken met wat dan ook in de geschiedenis.

Vrouwenbesnijdenis en het ‘islam’-woord dat niet mag worden genoemd.

meisjes-besnijdenis

Hoeveel besneden katholieke vrouwen kent u?

06-02-2015, 16:24

Vrijdag is het Internationale Dag tegen Vrouwenbesnijdenis. Dat is een dag die is bedacht door mensenrechtenorganisaties en vooral wordt gebruikt door (Europese) politici om te kunnen laten zien wat voor enorme vuist zij maken tegen de grove mensenrechtenschending die deze religieuze praktijk is. Lees: elk jaar weer wapperen de VN en de EU met statements, petitites, open brieven en gelikte propagandafolders waarin staat dat er nu écht iets wordt gedaan aan vrouwenbesnijdenis. En elk jaar weer gebeurt er helemaal niets.

Eén van de belangrijkste redenen daarvoor is dat vrouwenbesnijdenis vooral een islamitisch fenomeen is maar dat dit, uiteraard, niet mag worden benoemd (zoek het woord ‘islam’). Want dat is kwetsend en discriminerend (vrouwen besnijden is gelukkig helemaal niet kwetsend en discriminerend).

Maar een probleem dat niet mag worden benoemd kun je ook niet oplossen. Een niet benoemd probleem bestaat immers niet.

VN-datamanipulatie

Veel erger is nog dat de VN, om precies te zijn Unicef, voor het politiek correcte gemak maar aan het knoeien zijn geslagen met de data. Zo telden ze bij Unicef wél de gevallen van vrouwenbesnijdenis in Afrika (125 miljoen(!) stuks and counting), waarvan lekker makkelijk gezegd kan worden dat het ‘oude stammenrituelen zijn die niets met de islam hebben te maken’, maar werden de vele, mogelijk tientallen miljoenen gevallen van vrouwenbesnijdenis in het Midden-Oosten en Azië buiten beschouwing gelaten. Wel zo handig, want dat voorkomt al te lastige vragen over het verboden ‘islam’-woord, aangezien iedereen weet dat ‘Midden-Oosten’ gelijk staat aan ‘islamitisch’.

Daar kwam, toevallig, een of andere wél echt betrokken organisatie achter, waardoor het VN-datagemanipuleer in de pers terechtkwam. In Nederland was het de Volkskrant die de VN vervolgens om uitleg vroeg. Die uitleg komt zo’n beetje neer op: “Ja sorry, is inderdaad onderrapportage van ons, balen man. Doei!”

‘Besnijdenis heeft niets met de islam te maken’

De meeste media blijven ondanks deze onthullingen heel politiek correct spreken over ‘vrouwenbesnijdenis’ zonder het inherente islamitische element te benoemen maar Rob Vreeken van de Volkskrant, kennelijk iemand met echte journalistieke principes, pakt lekker door (de racist). Zo schrijft hij:

“Ook de mantra dat ‘besnijdenis niets met de islam te maken heeft’, komt in een ander licht te staan”

Om vervolgens heel erg beangstigende cijfers over vaginale verminking en vulvaverzieking in het Midden-Oosten en Azië te geven, waarbij ook nog eens duidelijk wordt vermeld dat het dus om islamitische landen gaat.

(Die Rob Vreeken zal in het D66Vonk-weekendkatern wel worden afgemaakt door de Sterre’s, Wilma’s, Janny’s en Loesjes, want zomaar feiten benoemen als kwaliteitscourantenjournalist kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn, maar dat terzijde.)

16142900_10154151231822050_3056607822820025292_n

Ban Ki-Moon

Het zal op de VN overigens geen enkele indruk maken. Die benoemen hooguit dat vrouwenbesnijdenis iets is van ‘religie’, hooguit, maar meer ook echt niet. Secretaris-Generaal van de VN Ban Ki-Moon heeft het in zijn officiële propagandapraatje van dit jaar dan ook over ‘tradities’ die voortkomen uit ‘ontwikkeling, religie of gezondheid‘.

Welke ‘religie’ Ban Ki-Moon precies bedoelt is onduidelijk, maar katholieke vrouwen met afgesneden clitoris, besneden jodinnen en boedhistes met vulvaverminking mogen zich bij de redactie melden. We zullen het eerlijk doorgeven aan Ban Ki-Moon, zodat hij volgend jaar de ‘religie’ waarin het martelen van vrouwen een ‘traditie’ is gewoon eens lekker kan benoemen.

Andreas Burnier: Feministe.

In november 1983 publiceerde de Volkskrant een interview van Ischa Meijer met schrijfster, hoogleraar (criminologie) en feministe Andreas Burnier (dr. C.I. Dessaur). Daarin zegt ze: ‘Trouwens, het grote probleem voor vrouwen is niet zozeer de man, het kapitalisme of het communisme, maar momenteel vooral de Islam, die op een ongelooflijke manier aan het oprukken is in de wereld, en waarvan wij inmiddels ook een vijfde colonne in huis hebben. Het zal gruwelijk voor de vrouwen worden, ook in West-Europa, als we de Islam de vrije hand laten; een systeem waarin het gelegitimeerd is, noodzakelijk wordt geacht, om vrouwen thuis gevangen te houden, hen te mishandelen, je dochters onvoldoende onderwijs te geven, waardoor ze gedwongen zijn om uit pure economische ellende in het huwelijk te treden. Het is natuurlijk vreselijk progressief om te zeggen: wij moeten elke cultuur in haar waarde laten, alles toelaten, niet discrimineren dat vind ik ook, maar de kwalijke, fascistische trekken in andere culturen mag je best bestrijden. Zolang de Islam heel expliciet en open voor het seksfascisme is, moet het bestreden worden en helemaal niet genuanceerd getolereerd.’

https://eunmask.wordpress.com/2016/03/11/hamburg-moslim-migrant-smelt-het-gezicht-van-zijn-vrouw-met-kokende-olie-in-verband-met-islamitische-eer/

Hugh Fitzgerald: “Raping me is his prayer to God. It’s allowed. It’s halal.”

Islam geestelijken in Pakistan: “Vrouwen beschermen tegen misbruik is on-islamitisch”!

Pakistan: Major Muslim orgs say law protecting women from abuse is un-Islamic

http://www.bbc.com/news/uk-33424644

http://www.supportisraelnow.com/2016/03/05/more-than-3000-women-are-murdered-by-muslim-families-every-year-in-britain-for-sharia-law/

Zuuraanval

http://baumgarp.wix.com/paulsworld#!islamic-rape-goes-wherever-islam-goes/s13ld

John Quincy Adams (11 juli 1767 – Washington D.C., 23 februari 1848, zesde president van de VS):

“In de 7e eeuw van de christelijke tijdrekening dook er een rondtrekkende Bedoeïen uit de stam van Hagar op (bedoeld wordt Mohammed), die uit de nieuwe leer van Jezus het geloof in en de hoop op onsterfelijkheid overnam. Maar hij verdraaide de leer tot onherkenbaarheid en haalde hem door het slijk door in zijn religie alle loon, alle hoop goot in de vorm van seksuele beloning. Hij vergiftigde de bron van het menselijke geluk door vrouwen te denigreren en polygamie toe te staan; en hij verklaarde, als deel van zijn religie, de rest van de mensheid de totale, op vernietiging gerichte oorlog. De essentie van deze religie waren lust en geweld – wat de brutale boven de spirituele natuur van de mensen verhief. Tussen deze beide religies (Christendom en islam) woedt al twaalf eeuwen lang oorlog. En zolang de genadeloze, niet onderhandelbare dogma´s van de valse profeet menselijk handelen voorstuwen, zal er nooit vrede op aarde zijn”.

(1).

http://www.patheos.com/blogs/progressivesecularhumanist/2015/01/attempt-to-stop-child-marriage-in-saudi-arabia-fails/

Egypte verlaagt huwbare leeftijd vrouwen meisjes.

http://powervrouwen.blog.nl/religie/2013/04/01/egypte-een-modern-moslimland-huwbare-leeftijd-meisjes-is-verlaagd-naar-13-jaar

Irakees wetsvoorstel laat meisjes vanaf negen jaar trouwen.

https://www.demorgen.be/buitenland/irakees-wetsvoorstel-laat-meisjes-vanaf-negen-jaar-trouwen-een-catastrofe-b8d5a25b/1Eiif2/

De (benarde) positie van vrouwen wereldwijd in kaart gebracht!

http://www.womanstats.org/newmapspage.html

http://www.rtlz.nl/opinie/column/roderick-veelo/vrouwenmars-tegen-trump-is-kleinburgerlijk-protest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s