De Rambam van Wilders.

Geert Wilders moest zich distantiëren van de rellen bij het AZC in Gerdermalsen.

Daarop zond Wilders de volgende tweet de wereld in:

“Politiek en pers kunnen de rambam krijgen. Neem zelf lekker afstand van jullie lafheid en verraad van Nederland aan de islam. Sukkels.”

Door Bert Brussen.

De eis van politici aan het adres van Wilders om zich te distantiëren van racisme, rellen en geweld is behalve volstrekt opportuun en populistisch ook wel heel erg gratuit en hypocriet.
Die zelfde politici hebben nog nooit enige moeite gedaan om zich te distantiëren van links geweld. Ze waren er niet toen het hotel waar Hans Janmaat verbleef in brand werd gestoken en zijn vrouw daarbij een been verloor. Ze waren er niet na één van de vele, vele, vele krakersrellen. Ze waren er niet na de moord op Fortuyn en na de moord op Van Gogh gingen ze thee drinken in het buurthuis en de moskee, terwijl de ouders van Van Gogh werden genegeerd.
Ze distantieerden zich niet van RaRa, Duyvendak, de Makro-branden of het door links gesubsidieerde geweld in Zuid-Afrika.
Nertsenbevrijders, dierenactivisten, andersglobalisten, antiracisten, milieuactivisten, kernwapenactivisten…allemaal door links geïnspireerd en niet zelden met door links aangemoedigd en gefinancierd geweld.
Na de moord op Fortuyn mocht absoluut niemand een gevolg trekken tussen Groenlinks, PvdA, D66 en de demonisering van Fortuyn want het was ‘maar één man die had geschoten’, ook al streden politiek en media eensgezind en maandenlang aan een gesloten front om Fortuyn kapot te krijgen.
Nog nooit heeft een linkse politicus ook maar ‘sorry’ gezegd voor een van de vele slachtoffers van demonisering in de linkse media. De Hugo Brandt Corstiusjes, Piet Grijsjes, Jan Blokkers, Van ’t Hekjes en Freekjes hebben altijd zorgeloos en vrij, niet zelden op kosten van een staatsomroep, alles en iedereen mogen slopen.
Tot op de dag van vandaag worden ik, mijn vrienden van Geenstijl, veel andere vrije journalisten, schrijvers, denkers, cartoonisten, politici en ondernemers vrijwel dagelijks slachtoffer van de meest ranzige haat, rancune, laster, smaad en intimidatie. Het overgrote deel afkomstig van mensen die zeker niet verbergen dat ze aanhanger zijn van GroenLinks, PvdA of D66.
Maar steeds weer: geen woord van afkeuring door linkse politici, geen distantiëren, geen oproep aan hun electoraat te stoppen met de intimidaties. Nooit.
Links heeft immers altijd de overtuiging dat hun geweld, hun activisme, hun verzet gerechtvaardigd is. Dát idee zit diep verankerd in hun wezen, er is voor links vaak geen vraag óf het wel gerechtvaardigd is, maar slechts hoe zwaar het verzet en geweld moet zijn.
Dit linkse geweld tekent dan ook de geschiedenis van Nederland, inclusief krakersrellen, cordons sanitaires, het verbannen van onwelgevallige meningen en het oproepen tot censuur en verbod van verkeerde schrijvers of kunstenaars.
En zelfs als de lijken, slachtoffers van islamitische terreur, zich huizenhoog opstapelen is het links die als eerste roept dat niet de daders schuldig zijn maar ‘wij van het Westen, het kapitalisme, de neo-liberale samenleving en extreem-rechts, racisme en islamofobie’. ‘De cartoonisten van Charlie Hebdo Hebdo hebben het er zelf naar gemaakt’. Wie de moraal in pacht heeft is kennelijk ook vrijgesteld van zelf maar het meest elementaire respect voor de doden.
Nu is er sinds kort één politicus die, voor het eerst in 70 jaar, zijn eigen plan trekt en zijn eigen agenda heeft, vrij van zogenaamd geconstitutioneerd moralisme, ondanks een dagelijkse doodsbedreiging, en zijn kiezers oproept tot ‘geweldloos verzet’.
En deze politicus moet nu ineens zijn excuses maken en zichzelf verantwoordelijk voelen voor wat individuen aanrichten?
Het is te krankzinnig voor woorden. Het smerige moralisme van links Nederland en hun inhoudsloze leugenachtige volksvertegenwoordigers zijn al om te kotsen maar hun hypocrisie is zo potsierlijk dat je alleen nog maar de diagnose kunt stellen: linkse politici, het establishment, de Nederlandse elite, de linkse kerk, zijn dood- en doodziek.
Ik hoop, van ganser harte, terminaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s