Muslim genocide of 3 million people in Bangladesh, 1971: ‘What I saw and heard in Dhaka’

Bangladesh is een land in Zuid-Azië. Het neemt het oostelijke deel van de historische regio Bengalen in, die in 1947 op grond van de islamitische bevolkingsmeerderheid van India afgesplitst en onder de naam Oost-Pakistan een deel van Pakistan werd.

In 1971 kreeg Oost-Pakistan als gevolg van de Bangladesh-oorlog onder de naam Bangladesh zijn onafhankelijkheid. Met 158,5 miljoen inwoners (stand: 2011) staat Bangladesh op de 7e plaats van de lijst met bevolkingen en is met een bevolkingsdichtheid van 965 mensen per km² het dichtst bevolkte land ter wereld. Het grootste deel van de bevolking, ongeveer 90%, bekent zich tot de islam, gevolgd door het hindoeïsme met ongeveer 9% en het boeddhisme met minder dan 1%. De islam is staatsreligie, de vrijheid van godsdienst wordt in de grondwet genoemd. Ongeveer 0,3% van de bevolking bekent zich tot het christendom.

Alleen al in Bangladesh werden sinds 1971  voornamelijk tijdens en na de onafhankelijkheidsoorlog, meer dan 3 miljoen hindoes, christenen en boeddhisten door moslims vermoord, alleen omdat zij niet het islamitische geloof hebben. Als de vervolgden zich echter verzetten tegen de moordpartijen, worden ze door onze media bliksemsnel tot daders omgevormd. Zo vergaat het de Israëli´s, zo vergaat het de Amerikanen en zo vergaat het sinds kort de boeddhisten in Myanmar.

https://ejbron.wordpress.com/2013/08/14/doodgezwegen-door-onze-media-moslims-jagen-op-en-doden-ook-massaal-boeddhisten-en-hindoes/

Voor het complete verhaal klik:

Muslim genocide of 3 million peope in Bangladesh, 1971: ‘What I saw and heard in Dhaka’

THE STORY YOU HAVEN’T HEARD: ‘In 1971, Muslims murdered 2.4 million Hindus and raped 200,000 Hindu women’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s