De postduivenvereniging.

Als verwoed postduivenliefhebber bent u natuurlijk lid  van de postduivenvereniging Animaliah Chordata Aves Columbiformes.  U bent volkomen te goeder trouw en vermoed datzelfde van uw vereniging. Als u echter na een tijd merkt dat een bepaald deel van de leden van de postduivenvereniging opvallend vaak structureel  vreemdsoortige activiteiten op na houden, daarbij steevast kreten slaken als “Animaliah is Groot”, dan is dat misschien verstandig om de statuten van uw vereniging eens heel goed na te lezen.  (1).

Als u dan onverhoeds aan de hand van de statuten van uw vereniging tot de conclusie mocht komen dat uw vereniging waarschijnlijk een dekmantel is voor terroristische en/of politieke dubieuze activiteiten en als u zich niet kunt verenigen met die activiteiten van een deel van de leden van die vereniging, is het misschien een idee om uw lidmaatschap van die postduivenvereniging op te zeggen, in plaats van u de rest van uw leven  te gaan verdediging met deze woorden.

not-in-my-name-704x400

Ayatollah Sadeq Khalkhali:

“Tegenstanders van het doden hebben geen plaats in de islam! Onze profeet doodde met zijn eigen gezegende handen!:

Soera 9: 5
Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

Okay Pala, Nederlandse voorman van de radicaalislamitische organisatie Hizb ut-Tahrir: “De islam is een volledige ideologie, gericht op aardse macht.” Hizb ut-Tahrir rust pas als haar doel werkelijkheid is: één alomvattend wereld­kalifaat volgens de regels van de sharia.

(1).  http://politiek.forum2go.nl/kritische-essays-over-een-politiek-totalitaire-religie-t25.html#378

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s