De kloof.

Meneer, mevrouw,

bent u ook van mening dat de wereld van iedereen is? Dat de multiculturele maatschappij een verrijking is voor iedereen? Dat alle vluchtelingen en asielzoekers gelijke rechten hebben dan alle andere Nederlanders? Dat we “onze” rijkdom met iedereen moeten delen die daar aanspraak op maakt?

Dan u bent ongetwijfeld een hartelijke warme persoon, uw empathie en ervaringen met nieuwe medelanders zijn zeer waarschijnlijk erg positief. Dat het vluchtelingen debat voornamelijk drijft op emoties is nagenoeg bekend, geen zinnig mens zal er tegen zijn dat echte oorlogsvluchtelingen een veilig onderkomen moeten krijgen. Het gaat hier om barmhartigheid voor mensen in nood, dat is een zeer positieve emotie. Maar er zijn ook tegengestelde emoties, emoties die over en weer niet begrepen worden, simpel omdat niet alle discussie leden dezelfde ervaringen hebben met onze nieuwe landgenoten..

Veel van uw/onze landgenoten hebben het echter vaak veel minder getroffen met onze nieuwe landgenoten. Honderdduizenden Nederlanders en miljoenen Europeanen hebben de afgelopen veertig a vijftig jaar hun straat, buurt of hele stadswijk zien veranderen in een stukje buitenland, waar een vreemde taal gesproken wordt en parallelle samenlevingen bestaan die hun eigen wetten (sharia) handhaven. (1).

Elke grote Europese stad heeft ze inmiddels, één of meerdere zoals Parijs, de no go-zones, kleine maar gestaag uitdijende moslim-enclaves,  stadswijken die meer lijken op steden als Beiroet of Gaza, waar hulpdiensten niet meer zonder politie begeleiding binnen durven of zelfs de politie niet meer. (2).

Vele van uw landgenoten zijn daar letterlijk weggepest. Zij konden met hun klachten nergens terecht omdat hun problemen werden gebagatelliseerd en afgedaan als racistisch.

Wat zegt u? Dat het allemaal wel meevalt? Nee meneer, mevrouw, het valt helemaal niet mee…

Sinds de jaren zestig is de zware criminaliteit met 1000 % gestegen. (Bron CBS).
70 % van alle langgestraften zijn allochtoon. Van de overige 30 % die officieel de Nederlandse nationaliteit hebben, zijn de eerste en tweede generatie allochtonen zwaar vertegenwoordigd. De stad Utrecht heeft 7 % Marokkanen die verantwoordelijk zijn voor 80 % van alle criminaliteit. Wat ook opvalt is dat deze beroepscriminelen nooit hun eigen landgenoten beroven maar altijd de blanke autochtonen lastig vallen. Gaat u nog geen lichtje op?? Sinds het parlement in Zweden in de zeventiger jaren besloot om een multicultureel land te worden, is het aantal verkrachtingen met 1472 % gestegen. Inmiddels is 7 % van de Zweedse bevolking islamitisch, maar de moslims daar zijn verantwoordelijk voor 77 % van alle verkrachtingen. (3).In Oslo wordt 100 % van alle verkrachtingen gepleegd door allochtonen en altijd zijn de slachtoffers “blonde hoeren” zonder hoofddoekje. (4).

criminaliteit 2

Maar blijf lekker volhouden dat racisme altijd van de blanke autochtoon komt. Mag ik u een goed advies geven? Lees eens een paar kritische boeken over de zo bejubelde immigratie, te beginnen met bv. “Niet spreken met de bestuurder”, Gerard van Westerloo, een betere omschrijving van de politiek correcte elite is er niet. Sinds Fortuyn is er veel gesproken over de kloof tussen de politiek en de burger. Een kloof die ik zelf ook voel. Een kloof die het hardnekkigst is bij de onderwerpen immigratie en “multiculturele samenleving”. We kunnen daar beter over een ravijn spreken. Niet alleen toont de politieke elite totaal onbegrip voor de zorgen van de gewone Nederlander. Nee deze zorgen worden botweg ontkent of zelfs strafbaar gesteld.(5).

f3_4

Lees hoe gewone nette Nederlanders in de armen van de PVV of nog erger in de rechts-extreme hoek worden geduwd. Lees ook ” Binnen zonder kloppen”, Pieter Lakeman, hoe de immigratie ons de afgelopen veertig jaar al 240 miljard euro heeft gekost. (6).

Een ontwikkeling waar  vooral de laagst betaalden in ons land direct de rekening van gepresenteerd krijgen.

 

En lees zeker ook “De schijn-elite van de valsemunters”, Martin Bosma, ( een soort encyclopedie, een chronologische lijst van alle gebeurtenissen en discussies over immigratie). En waarschijnlijk wilt u het niet horen, maar alles wat die verfoeide Janmaat en Fortuyn ooit voorspelden, met Wilders in hun kielzog, die twee nee drie “profeten” die  u waarschijnlijk graag de mond gesnoerd zag,  is inmiddels realiteit of wordt het binnenkort.

Wat voor donkere toekomst gaan onze kinderen tegemoet?

Met dank aan uw naïviteit.

Een immigrantendochter spreekt;

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/ebru_4.html

Moslimimmigranten verhogen geweldstatistieken met 65 %

http://www.frontpagemag.com/point/260393/muslim-migrants-increase-crime-germany-65-daniel-greenfield

 

Allah 4 Islam

Houari Boumédienne. Vierde president van Algerije, 23 augustus 1932 – Algiers, 27 december 1978)

Boumédienne sprak in 1974 in de assemblee van de VN: ”Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om het noordelijk halfrond binnen te dringen. En ze zullen dat zeker niet als vrienden doen. Want ze zullen het noordelijk halfrond binnendringen om het te veroveren. Ze zullen het veroveren door het te laten bevolken door hun kinderen. Het zal de baarmoeder van onze vrouwen zijn die ons de overwinning zal brengen.’

In een toespraak op 10 april 2006 zei de op 20 oktober 2011 vermoorde kolonel Moeammer Gadhaffi op de Arabische zender Al Jazeera, dat de islam binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zal overnemen

,,Wij hebben al 50 miljoen moslims in Europa. Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de moslims de overwinning zal schenken over Europa- zonder zwaard, zonder geweren en zonder verovering. De 50 miljoen moslims zullen dit werelddeel in een moslimcontinent veranderen. Wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 50 miljoen bijkomen. Albanië, met een moslimmeerderheid en Bosnië, waarvan de helft van de bevolking uit moslims bestaat, kloppen ook aan de deur van Europa.”Volgens Gadhaffi heeft Europa zich in een netelige situatie gemanoeuvreerd, evenals Amerika. ,,Zij zullen op den duur akkoord moeten gaan geheel islamitisch te worden of anders de oorlog aan de islam te verklaren.” Gadhafi benadrukte dat de lessen van Mohammed niet alleen van toepassing zijn op moslims, maar op de hele wereldbevolking. ,,Met Mohammed’s komst zijn alle bestaande religies komen te vervallen en dienen daarom alle wereldburgers moslim te worden.”aldus Gadaffi. Volgens hem hebben het Oude testament en het Nieuwe testament geen enkele waarde meer omdat ze zijn vervangen door de koran.

(1).          https://rommelig.wordpress.com/2015/09/08/schokkende-duitse-tv-reportage-belicht-de-mislukte-integratie/

(2).    Moslimbendes terroriseren Oslo: Mannen worden er dagelijks aangevallen, beroofd en in elkaar geslagen; vele tientallen vrouwen worden er jaarlijks verkracht. Op straat wordt openlijk in drugs gehandeld. Er heerst wetteloosheid en anarchie, die zich begint te verspreiden naar andere delen van de stad. Moslimbendes en Sharia patrouilles beginnen er steeds meer de dienst uit te maken. De politie in Oslo beschouwt de stad inmiddels als verloren. Al in 2010 besteedde de Noorse krant Aftenposten -die jarenlang enkel positief over de multiculturele samenleving schreef- aandacht aan de snel verslechterende situatie in het islamitische district in Oslo. Volgens Fatima Tetouani, zelf immigrant, is Grønland (de moslimwijk in Oslo) inmiddels ‘meer moslim dan Marokko’. De politie erkende dat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen, maar dat ze de berovingen niet meer kunnen stopen. ‘We hebben de stad verloren…’ was hun alleszeggende verklaring.

http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

 

(3).

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Harde-cijfers-uit-Zweden-Verzorgingsstaat-wankelt-na-jarenlang-pro-migranten-beleid

(4). https://www.youtube.com/watch?v=xoiCYwoJKrE

(5).        http://www.heemland.nl/hl27-Boek_De_kloof.htm

(6).        http://www.heemland.nl/hl14-Boek_Lakeman.htm

(6).       http://politiek.forum2go.nl/kritische-essays-over-een-politiek-totalitaire-religie-t25.html

 

Moslims spreken in Bonn en Berlijn.

http://www.liveleak.com/view?i=33c_1442445337

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s