De Mohammed-coëfficiënt en de komende ontploffing in het smoelwerk van linkse idioten

Binnenkort bij u in de buurt??

Soera 8: 12-1
Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”
Dit is, omdat zij zich tegen Allah en Zijn boodschapper hebben verzet. En wie tegen Allah en Zijn boodschapper strijdt, ( wete) Allah is voorzeker streng in vergelding…
O, gij die gelooft, wanneer gij degenen die niet geloven, op u af ziet komen wendt hun dan niet uw rug toe.
En wie op die dag zijn rug toekeert, tenzij hij voor het gevecht manoeuvreert of om plaats te nemen bij een andere groep, doet inderdaad de toorn van Allah over zich komen en de hel zal zijn tehuis zijn en dat is een slechte verblijfplaats.
Gij dood hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierp niet toen gij wierp, maar Allah was het die wierp, opdat Hij de gelovigen een grote gunst van Zich mocht bewijzen. Voorzeker, Allah is Alhorend, Alwetend.

De Mohammed-coëfficiënt en de komende ontploffing in het smoelwerk van linkse idioten.Beheading ISIS

http://www.msn.com/nl-be/nieuws/wereld/nieuw-ziek-dieptepunt-islamitische-staat-zet-10-jarig-jongetje-in-om-gevangene-brutaal-te-onthoofden/ar-AAd5SlU?ocid=mailsignoutmd#image=2

Soera 9: 5
Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

Soera 9:5
doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag.

IMG_7995-338x600

Co is Latijn en betekent (net als cum) “samen met”. Efficere is ook Latijn en betekent “uitwerking hebben”. Coëfficiënt – “samen-uitwerking” – is een term die vooral in de wiskunde gebruikt wordt en betekent dat een bepaald getal een extra boost krijgt. Dus als je in een gemiddelde maatschappij 2 terreurdaden per eeuw zou hebben, dan zou je in een maatschappij waarin dat getal 2 is voorzien van de coëfficiënt 7, 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 keer 2 is 256 terreurdaden per 100 jaar hebben. In de reële wereld van vandaag hebben we sinds 11 september 2001 (Twin Towers) tot op heden 26.458 islamitische aanslagen gehad.

Kort samengevat, hoe meer mannen met de naam Mohammed hoe meer terroristische aanslagen.

Lees verder op:

https://eunmask.wordpress.com/2015/07/21/de-mohammed-coefficient-en-de-komende-ontploffing-in-het-smoelwerk-van-linkse-idioten/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s