15 zeer onaangename Feiten over ‘(boot)Vluchtelingen’

Wat IEDER weldenkend mens al lang weet, maar de dictators voor hun grote groep infantiele kiezers nog steeds verzwijgt, staat hieronder zwart op wit! Lees en huiver!

Omdat er naast ideologische motieven, hoog oplopende ’emoties’ en nog veel meer ‘argumenten’ ook nog zoiets bestaat als de kille koude feiten hieronder een kleine opsomming van bezwaren.

– Europa heeft in velerlei opzichten geen plaats voor ‘bootvluchtelingen’. Niet fysiek, niet qua werkgelegenheid, niet qua huisvesting en niet in economische zin. De Europese landen zitten als vele jaren ver boven hun kunnen.

Lees verder op:

http://personanongrata.nl/15-zeer-onaangename-feiten-over-bootvluchtelingen/

Zie ook: Door Thierry Baudet

“Verbluffende brutaliteit,” zo typeerde Ivan Rioufol, commentator voor Le Figaro, het interview dat eurocommissaris Cecilia Malmström onlangs gaf in Le Monde. Malmström is eurocommissaris voor Europese Binnenlandse Zaken, en daaronder valt volgens de EU ook het immigratiebeleid van de lidstaten.

In het interview roept Malmström de lidstaten op immigratie niet als dreiging maar als kans te zien. Een “factor voor groei”. Volgens haar hebben werkgevers behoefte aan arbeidskrachten. Ze erkent het bestaan van integratieproblematiek en ghettovorming, maar wijt dat aan de “gebrekkige daadkracht” van nationale politici. Eerder waarschuwde Malmström al voor de opkomst van “populisme en xenofobie”. Immigratie, stelde ze, leeft meer onder sommige politici dan onder burgers – die “staan er dikwijls meer voor open”.

“De geschiedenis zal de capitulatie van hen die in Europa verantwoordelijk waren voor de immigratie niet vergeten”, beet Rioufol haar toe. Malmström laat de “blindheid van de elites ten aanzien van het multiculturalisme” zien. Europa is voor hen een “immens hotel, een aankomsthal van een vliegveld, waar iedereen zijn plaats heeft op grond van uitsluitend zijn technische, economische of reproductieve nuttigheid”.

http://www.civismundi.nl/?p=artikel&aid=2041

https://adintuitu.wordpress.com/2015/04/28/bootvluchtelingen-iv/

Het addertje onder het gras bij Islamitisch bankieren en hoe het immigranten steenrijk maakt.

https://eunmask.wordpress.com/2015/02/02/hoe-immigranten-in-europa-miljonair-kunnen-worden/

eunmask

leugenaarWat IEDER weldenkend mens al lang weet, maar de dictators voor hun grote groep infantiele kiezers nog steeds verzwijgt, staat hieronder zwart op wit! Lees en huiver!

Omdat er naast ideologische motieven, hoog oplopende ’emoties’ en nog veel meer ‘argumenten’ ook nog zoiets bestaat als de kille koude feiten hieronder een kleine opsomming van bezwaren.

– Europa heeft in velerlei opzichten geen plaats voor ‘bootvluchtelingen’. Niet fysiek, niet qua werkgelegenheid, niet qua huisvesting en niet in economische zin. De Europese landen zitten als vele jaren ver boven hun kunnen,

– Veruit de meeste ‘bootvluchtelingen’ vluchten niet voor een aldaar woedende oorlog maar uit economische overwegingen omdat nog altijd het idee bestaat dat de straten van Europa geplaveid zijn met gouden klinkers.

– ‘Bootvluchtelingen’ betalen enorme bedragen aan mensensmokkelaars. Geld dat men ook in de lokale economie kan steken opdat een ieder daarvan kan profiteren. Het ‘vluchtelingenprobleem’ is ronduit een ‘money…

View original post 476 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s