Bootvluchtelingen IV

Laatste update: 02-02-2018

De bootvluchtelingen en vooral de vele drama,s met verdronken immigranten beheersen de media en talloze paternalistische columnisten. Inderdaad, terreur-organisaties zaaien dood en verderf, corruptie is wijdverbreid en als we de vluchtelingenorganisaties mogen geloven lijkt Afrika één groot armoedig conflictgebied. De ongebreidelde stroom vluchtelingen, je weet dat er complete zwaar getraumatiseerde gezinnen bij zijn, oorlogsvluchtelingen en ontheemden, maar ook gelukzoekers en oorlogsmisdadigers en jihadisten. Wie kun je vertrouwen? Wat een reuze dilemma. Ik zal niet ontkennen dat Afrika problemen heeft, maar om elke vluchteling, buiten het conflict in het Midden Oosten, af te doen als slachtoffer van geweld en/of armoede is domweg niet reëel. Onlangs was er een interview te lezen over een heel gezin dat naar Mali vertrok, de man zat in het leger en sprak goed Frans, zijn taak was vooral om als tolk te fungeren. “Of ze niet bang waren”, vroeg de interviewer, “Welnee, Mali is groot, Gao (de hoofdstad van Mali), ligt 1200 kilometer naar het zuiden van waar het conflict speelt”.

13 mythes en misverstanden over migratie.

http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/9/Nederland-is-hardvochtig-en-12-andere-misverstanden-over-migratie-2672983W/?masterpageid=158493

Bootvluchteling.

Hier de opinie van een zendingswerker/hulpverlener die goed bekend is met Afrika: “De vluchtelingen op die betreffende boot kwamen uit Ivoorkust, Ghana, Nigeria, Senegal, Guiée, Bissao en Mali. In slechts twee van die landen is een burgeroorlog gaande, en de grootste delen van beide landen zijn veilig. In de andere landen is er vrede, weinig welvaart, maar je kunt er redelijk leven. Dus toch: economische vluchtelingen, allen of vrijwel allen”.

Dat geeft al een iets ander beeld.

Cijfers over de economie en de toekomstverwachtingen daarover bevestigen dat beeld.

Afrika groei-economie, Afrika is helemaal geen hopeloos continent als we de volgende commentaren mogen geloven.

Afrika heeft van alle werelddelen de grootste economische groei.

http://www.managementissues.com/index.php/globalisering/81-globalisering/873-economist-de-wereld-in-2015

De wereldwijde economische groei wordt dit jaar vooral gedragen door Aziatische en Afrikaanse landen

Op de eerste plaats staat China met een groei van 7 procent, gevolgd door de Filipijnen (6,3 procent) en Kenia (6 procent). De rest van de top tien bestaat India, Indonesië, Nigeria,

http://www.express.be/business/nl/economy/wereldwijde-economische-groei-gedragen-door-azie-en-afrika/211667.htmSub-Sahara Afrika plek van groei

Ondanks recente voorspellingen van de World Bank dat economische groei in Sub-Sahara Afrika zal vertragen in 2015, is de regio een van de plekken ter wereld met de snelst groeiende middenklasse. Als resultaat zijn er vele opportuniteiten voor ondernemers en kleine tot middelgrote bedrijven.

http://www.agf.nl/artikel/124681/Sub-Sahara-Afrika-plek-van-groei

De betreffende landen van Sub Sahara.

Sub Sahara

Om een stabiele economische groei te realiseren, moeten Afrikaanse landen volgens McKinsey minder eenzijdig afhankelijk worden van de landbouw en/of mijnbouw en hun economieën zo veel mogelijk diversificeren over meerdere sectoren. Ook toenemende exportinkomsten zijn belangrijk zodat er genoeg kapitaalgoederen beschikbaar zijn om te kunnen blijven investeren. Het ene land is hiermee verder gevorderd dan het andere. Zuid-Afrika en enige Noord-Afrikaanse landen beschikken al over een redelijk diverse economie. Landen als Ghana en Kenia zijn hard hiernaartoe op weg en zien bijvoorbeeld de export van industriële producten naar buurlanden snel toenemen.

http://www.emergingafrica.nl/sector-nieuws/economie/78-mckensie-afrika-economie-

Een groei-economie biedt toenemende kansen voor een betere levensstandaard voor de Afrikanen en het is daarom moeilijk vol te houden dat vluchtelingen uit Afrika allemaal slachtoffers van oorlog en armoede zijn.

In Trouw van zaterdag 25 april stond ook een interview van een PvdA`er van Turkse komaf, die “overgelopen” was naar de VVD. Ze kon de leugencultuur die daar nog steeds heerst i.v.m. de zieligheidsindustrie, zie onderaan bij(1), niet langer verdragen. Al die politici, “Gutmenschen” die met hun vermanende opgeheven vingertje wijzen naar iedereen met kritiek op het slappe immigratiebeleid en op het schuldgevoel werken door hen naar het voorbeeld van het racistische Nazi-Duitsland te verwijzen. Die elke mogelijke oplossing om de immense stroom vluchtelingen in te dammen saboteren. Het signaal dat die Gutmensen uitzenden is: “Kom maar bij ons”, geeft de vluchtelingen valse hoop, Datzelfde signaal van die Gutmenschen, wordt opgepikt door gewetenloze mensensmokkelaars, gekopiërt en doorgeseind aan miljoenen potentiële immigranten, waardoor deze mede schuldig zijn aan deze tragedie. Er circuleren inmiddels foldertjes rond in Afrika en het Midden Oosten gedrukt door mensensmokkelaars over de landen met de beste faciliteiten voor asielzoekers waarom Nederland in de top tien prijkt. Diep van binnen moet de Gutmensch ook beseffen, dat we nou eenmaal onmogelijk alle potentiële immigranten kunnen herbergen. Maar ze zijn niet eerlijk, niet tegenover zichzelf en niet tegenover immigranten. Gutmenschen geven immigranten valse hoop, gedreven door valse socialistische sentimenten. Maar met het drama dat zich keer op keer voor onze ogen voltrekt is uiteraard heel goed te scoren.

Het asielbeleid is er voor mensen die werkelijk vervolgd worden en diegene een veilige plek te geven. Immigratiebeleid dient om de toevloed van nieuwkomers in goede banen te leiden en plaats te reserveren voor de echte vluchtelingen, cq de “schapen van de bokken” te scheiden. Hoe schrijnend sommige gevallen van uitgeprocedeerde immigranten ook zijn. Ook het argument dat we immigranten hard nodig hebben om de vergrijzing op te vangen is uit de lucht gegrepen, gezien het enorme Europese probleem met de jeugdwerkloosheid. (2).

De recent sterke toename van de migranten in Europa, is geen toeval. Het is gepland en georkestreerd door mensen van binnen de EU.

https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup/

Socialisme

Om een indruk te krijgen van de heersende moraal en cultuur van toekomstige potentiële immigranten, hier een deel van een interview met Aminoe, Togolees “vluchteling” in Den Haag:

“Ik heb zoveel tijd verloren. Mijn broers hebben allemaal kinderen maar ikzelf heb nog niet eens een vrouw. Thuis snappen ze er niets van. Ze zeggen: Hoe kan dat nu? Jij zit toch in Europa? Zij begrijpen niet dat je hier moet werken. In Afrika zijn kinderen belangrijker dan geld”.

De Afrikaanse VN-diplomaat Serge Boret Bokwango bezit diplomatieke onschendbaarheid en hoeft in Duitsland niet bang te zijn voor vervolging. Hij uit zich heel openlijk over de vluchtelingengolf uit Afrika en zegt dat hij “een sterk gevoel van schaamte en woede tegenover deze Afrikaanse ´immigranten´ voelt, die zich gedragen als ratten die de steden overvallen.” Het zou volgens hem gaan om een “massale exodus van afval naar Europa.”
En wie kan het beter weten dan hij!

Volledige tekst: Serge Boret Bokwango, Mitglied der Ständigen Vertretung des Kongo bei den Vereinten Nationen in Genf (UNOG) veröffentlichte am 8. Juni einen offenen Brief auf der italienischen Nachrichten-Webseite „Julienews“:

„Die Afrikaner, die ich in Italien sehe sind der Abschaum und Müll Afrikas Ich frage mich, weswegen Italien und andere europäische Staaten es tolerieren, dass sich solche Personen auf ihrem nationalen Territorium aufhalten“ Bokwango abschließend: „Ich empfinde ein starkes Gefühl von Wut und Scham gegenüber diesen afrikanischen ,Immigranten, die sich wie Ratten aufführen, welche die europäischen Städte befallen. Ich empfinde aber auch Scham und Wut gegenüber den afrikanischen Regierungen, die den Massenexodus ihres Abfalls nach Europa auch noch unterstützen.“

Bron: https://eunmask.wordpress.com/2015/07/23/asielzoekers-het-massale-afval-uit-afrika-naar-europa/

“Wie in Kobane sterft, is een martelaar. Dat ben je niet als je verdrinkt op weg naar Europa”, vertelt inwoner Abu Zaid.

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2453833/2015/09/12/Syriers-zien-weglopers-als-verraders.dhtml

(1). http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/rijk_worden_met_de_vogelaarzie.html

(2). Volkskrant 16-08-2012, diverse auteurs):
Stop de Europese jeugdwerkloosheid! “Terwijl alle Europese ogen zich richten op reddingsacties van banken en landen, voltrekt zich in Europa een maatschappelijk drama dat minstens evenzeer een onmiddellijke reddingsactie rechtvaardigt: de torenhoge jeugdwerkloosheid.

“De prijs voor een verloren generatie is hoger dan voor het redden van welke bank ook”

Met een EU-gemiddelde van 22,8 procent is het aandeel werklozen onder de 25 jaar meer dan het dubbele van het aandeel oudere werklozen. 18 van de 27 lidstaten kampen met een jeugdwerkloosheid boven de 20 procent. Op dit moment telt Europa 5,5 miljoen werkloze jongeren. …

http://www.rijnlandmodel.nl/actueel/europa-werkloosheid.htm

Joost Niemoller schreef er ook al over. “Gutmenschen zijn massamoordenaars”.

#Buitenhof bewijst: Gutmenschen zijn massamoordenaars

Vandaag willen wij u even de keerzijde laten zien van de door de zieligheidsindustrie en door de MSM dankbaar overgenomen beelden van met name Afrikaanse dobbernegers uit de sub Sahara gebieden. Spijtig genoeg kunnen wij geen ondertiteling voor u verzorgen, maar de beelden spreken voor zich.

( Zuid) Afrikaanse toestanden in Italië

Afrika verslaafd aan ontwikkelingshulp.

http://tegenlicht.vpro.nl/nieuws/2009/november/afrika-moet-afkicken.html

“Vluchtelingen eisen Baseball-hal met airconditioning!

https://ejbron.wordpress.com/2015/07/23/vluchtelingen-eisen-baseball-hal-met-airconditioning/

‘Niemand is naar Kos gevlucht omdat zijn leven gevaar liep’.

Een makkelijk boottochtje vanuit Turkije naar Griekenland, heerlijk terrasweer en papieren om door te reizen binnen enkele dagen geritseld. Tussendoor nog even poedelen in het zwembad van het hotel. In het nieuws lijkt het afzien, maar voor gefortuneerde vluchtelingen begint het Europees paradijs al op Kos. Dankzij het migranten-apartheidssysteem van de Europese Unie.

http://nieuws.tpo.nl/2015/08/15/niemand-is-naar-kos-gevlucht-omdat-zijn-of-haar-leven-gevaar-liep/

3 gedachtes over “Bootvluchtelingen IV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s