Nederland is stront- en strontziek van de islam

Door Gerrit Tienkamp op: https://gerrittienkamp.wordpress.com/2015/02/18/nederland-is-stront-en-strontziek-van-de-islam/

Nieuw onderzoek bewijst het. Maar de censuur verdrukt de stem van het volk.

islam is not a religion

In opdracht van de PVV liet Maurice de Hond een onderzoek doen over hoe Nederland nu over de islam denkt. De uitslag is vernietigend voor de Publieke Omroep, voor de kranten, voor de politieke kliek, die al sinds jaar en dag over diezelfde islam zwijgt en anderen zoveel mogelijk verbiedt erover te spreken.

Het hele onderzoek is zeer de moeite waard om te bekijken. http://www.pvv.nl/images/stories/Reactie_op_Islam_in_Nederland.pdf

20060215Pakistan03

Kort samengevat: De overgrote meerderheid van het Nederlandse volk vindt niet dat de islam een verrijking is voor Nederland. Een flinke meerderheid vindt dat er een stop moet komen op de immigratie uit moslimlanden. Een zeer grote meerderheid vindt dat er in Nederland een stop moet komen op de bouw van moskeeën. Een overgrote meerderheid ziet een relatie tussen de islam en de recente aanslagen in Londen, Parijs en Boston. Het overgrote deel vindt dat er een grondwettelijk verbod op de sharia moet komen. Het overgrote deel vindt dat Nederland er niet beter op is geworden door de komst van de moslims. Het overgrote deel van de Nederlanders vindt dat er inmiddels genoeg islam is in Nederland.

De punten van Wilders worden dus door de overgrote meerderheid van het Nederlandse volk gedeeld.

En toch heeft de Publieke Omroep nog nooit een kritisch programma gewijd aan de islam in Nederland. Wordt Trouw door de heersende bestuurders en de rest van de media voor gek verklaard als ze het wagen om te stellen dat de sharia heerst in een deel van de Haagse Schilderswijk. Is er nog nooit een debat geweest over hoe de Nederlandse rechtstaat zich moet gaat verhouden tot de inbrekende eisen die de islam daarop stelt. Wordt de enkele Nederlandse columniste die in een Nederlandse krant consequent kritisch over de islam schrijft, weggepest. Ik heb het over Nausicaa Marbe in de Volkskrant. Is er überhaupt nog nooit een zakelijk kritisch debat geweest over de gevolgen van de immigratie en de open grenzen. Is het item ‘genoeg moskeeën in Nederland’ nog nooit aan de orde geweest. Worden referenda steevast tegen gewerkt. Is alle wetgeving aangaande de islam in Nederland ijllings naar Brussel verplaatst.

En wordt zelfs de uitslag van dit baanbrekende onderzoek, met uitzondering van de Telegraaf, in geen enkel medium gepresenteerd!!

Wat als het Nederlandse volk zich daadwerkelijk zou uitspreken voor een moskeestop? Dan zou dit van Brussel niet ingevoerd mogen worden. Alleen de laatste vrije Westerse landen, zoals Zwitserland, mogen nog zulke beslissingen nemen.

winstononislamvie1398833149326-vi

Is er in Nederland überhaupt wel eens een programma gemaakt door de Publieke Omroep over het democratische gehalte van dit land? Of een reconstructie over hoe, tegen de zin van datzelfde volk in (al vanaf de jaren vijftig waren Nederlanders altijd tegen immigratie) die immigratie van meer dan een miljoen moslims erdoorheen gedrukt is?

Een deel van de Turken is in opstand gekomen tegen de islamisering, de dictatuur, de censuur. Hier in Nederland wordt de achterliggende reden van deze Turkse opstand niet eens toegelicht op het Journaal. Had men kennelijk geen flauw idee dat dit ongenoegen bestond. De Nederlandse correspondent in Turkije verkondigt al sinds jaar en dag het evangelie van Erdogan. En dat terwijl ook heel veel Turken in Nederland het daar toch onmogelijk mee eens kunnen zijn. Dan voel je je dubbel gepakt.

De verstikkende censuur in dit land is onverdraaglijk. Maar het is helaas de onderdanige aard van ditzelfde volk die maakt dat de dictatuur van enkelen met zoveel succes kan worden doorgedrukt. En dat diezelfde Nederlanders zich door allerlei politieke truucjes laten verleiden om te stemmen op de partijen die niet gaan doen wat zij willen. Of die lamgeslagen voor de buis hangen om dag in dag uit te moeten horen dat zij ongelijk hebben.

Dat is de realiteit waarin wij leven.

Origineel artikel: https://gerrittienkamp.wordpress.com/2015/02/18/nederland-is-stront-en-strontziek-van-de-islam/

Omdat islamisering in Nederland nog steeds een onderwerp is dat niet bespreekbaar is heb ik een aantal voorbeelden bij elkaar gezet om de geen die maar blijft beweren dat het wel mee valt de ogen te openen.
Buiten het feit of jij het nou gezellig vind of niet, je kan niet ontkennen dat het wel degelijk aan de orde van de dag is.
Lees en huiver:
Wat is Islamisering.
-Ruim 500, vaak zeer zichtbare, moskeeën in Nederland, is islamisering.
-Het in deze indoctrinatiekazernes binnenhalen van internationaal gekende haatpredikers is islamisering.
-De overdaad aan schotelantennes in sommige wijken waarop precies hetzelfde wordt verkondigd is islamisering.
-Het ramadanjournaal op de staatsteevee en het ophemelen van het suiker feest in het jeugdjournaal is islamitische propaganda en dus islamisering.
-Het willen introduceren van speciale islamitische feest- en vrije dagen zoals het suiker feest is islamisering.
-Meer vrije dagen voor moslims en werktijdkorting met loondoorbetaling vanwege ramadan, waar niet islamieten eigen vrije dagen moeten opnemen is islamisering.
-Het indoctrineren van jonge kinderen op nota bene door onze eigen overheid gesponsorde islamitische scholen is islamisering.
– Schoolverzuim toestaan tijdens en na de ramadan is islamisering.
-Het aanpassen van het complete menu, ook als er slechts een klein percentage moslim is op de betreffende school is islamisering.
( Datzelfde doen ze voor gevangenissen maar ook voor politiekorpsen, is islamisering.)
-Geen kerstboom plaatsen in je schoolhal , of waar dan ook, uit angst dat iemand misschien een dennennaald in zijn gevoelige religieuze delen krijgt is islamisering.
-Dat Sinterklaas zich in Amsterdam niet meer kan vertonen met een kruis op zijn Mijter is islamisering.
-Het alleen voor moslims aanleggen van speciale gebeds- en wasruimtes op scholen en universiteiten is islamisering.
(Ook in ziekenhuizen wordt rekening met moslims gehouden, is islamisering.)
-Vrij parkeren toestaan tijdens ramadan en voor de rest van het jaar niet is islamisering.
-Gescheiden loketten voor mannen en vrouwen bij de gemeente Utrecht, nota bene in een overheidsgebouw is islamisering.
-Gescheiden zwem uren voor moslims in gemeentezwembaden is islamisering.
-Bijeenkomsten waar mannen en vrouwen gescheiden worden, is islamisering.
-Hoofddoeken in allerlei niet-islamitische scholen toestaan, maar wel een verbod op een pet of hoed, is islamisering.
-Je afvragen bij supermarkten of het vlees van verdoofde dieren afkomstig is omdat de moslims halal vlees opeisen is islamisering.
-Toneelstukken verbieden vanwege kritiek op islam is islamisering.
-Kunst verbieden vanwege kritiek op islam is islamisering.
-Journalisten die zelfcensuur moeten plegen of anoniem moeten blijven omdat ze anders bedreigd worden vanwege islamitische geluiden is islamisering.
-Politici die bedreigd worden omdat ze commentaar hebben op de islam is islamisering.
-Islamisering dat is een cartoonist die van zijn bed gelicht wordt wegens het tekenen van plaatjes waardoor moslims zich misschien wel eens beledigd zouden kunnen voelen.
-Islamisering, dat is het politieke proces tegen Wilders.
Lieve mensen, islamisering is dat wij ons steeds een beetje meer aanpassen, dat wij niet duidelijk maken wie hier de baas is, dat wij onze grondwet niet opleggen aan een ieder die hier binnen komt, dat wij mensen hun islamitische geloof en gewoontes laten uitvoeren etc.
Mensen komen naar Nederland omdat het schijnbaar zo slecht in eigen land is, maar bij aankomst in ons land willen ze toch hun geloof en cultuur hier uit blijven uitdragen. (is islamisering).
Als het hier het zelfde moet worden dan wat zij in hun landen gewend zijn dan hadden ze net zo goed in eigen land kunnen blijven.
Ze moeten juist dankbaar zijn voor de toekomstkansen die wij ze bieden en voor onze welvaart en respect moeten tonen voor onze wetten en cultuur.
Mensen die geen respect en dankbaarheid kunnen opbrengen en menen dat ze ons hun islam wetten moeten opleggen moeten we hier niet accepteren.
Mensen moeten de keuze maken ons land te omarmen of in eigenland hun stemrecht uit te oefenen.
Islamisering, we kijken er naar en laten het gebeuren.
Laten we hopen dat er een ommekeer komt.
Stop daarom de islamisering van Nederland, laten we ons land dé- islamiseren en Nederland terug geven aan de mensen die Nederland omarmen.
Liefde voor Holland

Een gedachte over “Nederland is stront- en strontziek van de islam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s