Wilders doet hetzelfde als terroristen.

PvdA-leider Samsom verwijt PVV-leider Wilders dat hij met zijn harde aanpak “hetzelfde doet als terroristen”.

http://nos.nl/artikel/2013309-samsom-tegen-wilders-u-doet-hetzelfde-als-terroristen.html

Samsom deed dat in het debat in de Tweede Kamer over de aanslagen in Parijs en de gevolgen daarvan voor Nederland. Later verduidelijkte Samsom dat hij ermee bedoelde dat Wilders volgens hem dezelfde strategie gebruikt als terroristen: “Het zaaien van angst en haat, maar dan met woorden.”

Aan het einde van het betoog van Wilders liep Samsom naar de microfoon en zei dat hij meeleeft met de PVV-leider omdat die op dezelfde dodenlijst staat als de vermoorde hoofdredacteur van het satirische blad Charlie Hebdo. Maar vervolgens beschuldigde hij Wilders van met terrorisme vergelijkbaar gedrag, door het verspreiden van “haat, angst en verdeeldheid”.

Een aantal Nederlanders gaat zelfs nog een stap verder, zoals hier Femke die mij beschuldigd van een zeker “klimaat” scheppen\:

“”Jij bent ner zoveel een extremist als de mensen die jij daarvan beschuldigd… je hebt een extreem eenzijdig beeld van een bepaalde groep en negeert het grote grijze gebied… je mag jezelf dan wel niet oplazen maar dat maakt je niet minder een extremist… mensem zoals jij, wilders en le pen creëren een broedplaaats voor jihadisten, die gefrustreerde jonge moslims die zich gepest onbegrepen en gepushed voelen door t klimaat dat jullie creëren, om die jongeren tw recruteren voor hun strijd die niet religieus is (al gebruiken ze dat als excuus) maar politiek”.

Nou ja in dat laatste heeft ze dan gelijk, want dat de islam een politiek/religieuze ideologie is wist ze waarschijnlijk nog niet eens.

Er zijn er ook zelfs die beweren dat Wilders bloed aan zijn handen heeft.

“Geert Wilders heeft met zijn wereldwijde hetze bloed aan de handen gekregen en andere politici zijn niet in staat daar een doeltreffend antwoord op te geven. Ik stop er dus mee””.

https://chaoticus.wordpress.com/2015/01/15/ik-stop-ermee/#comment-614

Eigenlijk bedoelen Samson en Femke gewoon dat Wilders terreurdaden uitlokt.

Aha, de aanslag op Charlie Hebdo en al die andere aanslagen (1).werden dus gewoon uitgelokt. Ahhh.. dat is interessant, sympathiek van Samson en al die Nederlanders, die eigenlijk bedoelen dat alle binnen en buitenlandse equivalenten van Wilders het geweld uitlokken, nee zelfs dat ze het klimaat geschapen hebben waarin extremisten radicaliseren. Briljant eigenlijk die logica, vooral als je het omdraait. Want als moslims extremisten hetzelfde zijn en doen als al die Wildersen, dan valt het islamterrorisme reuze mee toch? Dan hebben de terroristen zelf minder of zelfs helemaal geen schuld.

Moordenaars redactie Charlie Hebdo handelden volgens islamitisch recht!.

Uitlokken dat is een heel logische redenering in bepaalde kringen, waar hebben we dat toch eerder gezien en gehoord? Vreemd, bij Charlie Hebdo werd niet alleen `met de islam en Mohammed de spot gedreven, nee elke religie, staatshoofd schrijver werd op de hak genomen en daarbij werd de islam nog redelijk mild behandeld vergeleken met bv het christendom. Ondanks dat de islam nog redelijk gespaard werd vergeleken bij de grievende cartoons over christenen, politieke leiders, schrijvers en columnisten, komt de agressie jegens cartoons altijd uit de hoek van de islam.

Kritiek leveren is dus hetzelfde als uitlokken. Uitlokken was altijd al een goed excuus voor dictators en potentaten. Zo had Adolf Hitler al vóór zijn machtsovername zijn berucht knokploegen ( de voorlopers van de SA) om elke criticaster te intimideren of om te leggen. Meteen na zijn machtsovername in vanaf 1933 werden de Emslandkampen gebouwd om de vele honderd duizenden tegenstanders in op te ruimen. Dat hij ook gelijk maar alle homo,s , intellectuelen geestelijk gestoorden, autisten en zigeuners opruimde doet er verder niet toe. Als je maar braaf in het gareel liep was Nazi-Duitsland de lieve vrede zelf.

Dat is vreemd, want hebben al die criticasters van Hitler dan ook dat klimaat geschapen waarin joden, zigeuners, zwakzinnigen en homo,s moesten worden vermoord?? Hebben de critici van Stalin en Mao ook dat klimaat geschapen waarin meer dan 25 miljoen Russen en 70 miljoen Chinezen werden vermoord??

Kun je de critici destijds van de Nazi,s Stalin en Mao dan ook beschuldigen van het zaaien van angst en verdeeldheid??

Waarom ik Hitler en de Nazi`s er bij haal? Google maar eens op Nazi-Islam, of geef een antwoord op de vraag waarom Mein Kampf in de Arabische landen en moslims zo populair is.

http://mijn-kijk-op.infonu.nl/mens-en-samenleving/8534-waarom-mein-kampf-van-adolf-hitler-vooral-bij-moslims-scoort.html

Hebben de critici van de islam in Bangladesh dan ook dat klimaat geschapen waardoor er sinds de onafhankelijkheid 1971 drie miljoen boeddhisten, Hindoes en christenen werden vermoord?

https://ejbron.wordpress.com/2013/08/14/doodgezwegen-door-onze-media-moslims-jagen-op-en-doden-ook-massaal-boeddhisten-en-hindoes/

Hebben al die tienduizenden onschuldige slachtoffers van bomaanslagen en zelfmoordacties de laatste paar jaar ook dat klimaat geschapen waardoor ze bijna kritiekloos konden worden vermoord?

Is dat de logica van Samson en al die anderen, waarbij je tussen de regels door leest dat men stilzwijgend hun goedkeuring uitspreekt over moord, omdat het klimaat nou eenmaal geschapen was?

En daarmee komt niet de retoriek van Wilders maar die van Samson gevaarlijk dichtbij die van de terroristen. Je mag immers geen kritiek uitoefenen op kwaadaardige ideologieën zoals het Nazisme, communisme en de islam.

Ligt de oorzaak van het geweld dan bij die critici? Of bij het bekritseerde moorddadig regime??

De islamitische terreurcellen zijn vergelijkbaar met de knokploegen van Hitler, die zijn nergens anders voor bedoeld om tegenstanders en critici de mond te snoeren en de weg voor te bereiden voor het Europees Kalifaat.

Wie twijfelt aan dat imperialistische karakter van de islam, leest eerst maar eens aandachtig de koran en/of het Handvest van Hamas. Vraag de mening eens van een ex-moslim. (Genoeg te vinden op internet=forums).

Luister eens naar deze jihadist:

Vraagsteller: Moeten landen van ongelovigen veroverd worden?

“Veroveren klinkt negatief, zo moet je het islamitisch gezien niet noemen. Het is voor een goed doel. Wij hebben de opdracht gekregen van Allah om de mensheid te bevrijden uit ongeloof, uit slavernij – slavernij van je begeerte, van een ander mens, van een afgodsbeeld. Soms is jammer genoeg geweld nodig. Want de ongelovige machten werpen barrières op, omdat de islam clasht met hun belangen.”

http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3835067/2015/01/22/Radicale-moslim-Sharia-en-jihad-horen-erbij.dhtml

Abdallah Bulgasem Zehaf-Bibeau, de crackgebruiker die Jihadist werd en die werd verwekt toen een Canadese immigratieambtenaar seksueel contact had gehad met een Libische islamitische Jihadist, wilde alleen maar vrede. Hij vertelde een collega: “Er kan geen vrede in de wereld zijn, totdat er alleen maar moslims bestaan”.

Toen probeerde hij de vrede op islamitische wijze in te luiden door het vuur te openen in de buurt van het Canadese parlement.

Vrede met de islam in onze tijd

Of luistert naar de woorden van Houari Boumédienne. Vierde president van Algerije, 23 augustus 1932 – Algiers, 27 december 1978)

Boumédienne sprak in 1974 in de assemblee van de VN: ”Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om het noordelijk halfrond binnen te dringen. En ze zullen dat zeker niet als vrienden doen. Want ze zullen het noordelijk halfrond binnendringen om het te veroveren. Ze zullen het veroveren door het te laten bevolken door hun kinderen. Het zal de baarmoeder van onze vrouwen zijn die ons de overwinning zal brengen.’

Of naar de woorden van wijlen kolonel Moeammer Gadhaffi.

In een toespraak op 10 april 2006 zei de op 20 oktober 2011 vermoorde kolonel Moeammer Gadhaffi op de Arabische zender Al Jazeera, dat de islam binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zal overnemen

,,Wij hebben al 50 miljoen moslims in Europa. Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de moslims de overwinning zal schenken over Europa- zonder zwaard, zonder geweren en zonder verovering. De 50 miljoen moslims zullen dit werelddeel in een moslimcontinent veranderen. Wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 50 miljoen bijkomen. Albanië, met een moslimmeerderheid en Bosnië, waarvan de helft van de bevolking uit moslims bestaat, kloppen ook aan de deur van Europa.”Volgens Gadhaffi heeft Europa zich in een netelige situatie gemanoeuvreerd, evenals Amerika. ,,Zij zullen op den duur akkoord moeten gaan geheel islamitisch te worden of anders de oorlog aan de islam te verklaren.” Gadhafi benadrukte dat de lessen van Mohammed niet alleen van toepassing zijn op moslims, maar op de hele wereldbevolking. ,,Met Mohammed’s komst zijn alle bestaande religies komen te vervallen en dienen daarom alle wereldburgers moslim te worden.”aldus Gadaffi. Volgens hem hebben het Oude testament en het Nieuwe testament geen enkele waarde meer omdat ze zijn vervangen door de koran”.

Of volgt de website van oa Ontdekislam:

http://ikje.blogspot.nl/2013/03/ontdek-islam-werft-mee-voor-terugkeer.html

Ook al zul je de meeste moslims hier niet over horen, het is niet de ruime meerderheid van de vredelievende moslims die de agenda bepalen, dat is altijd de militante minderheid, luister naar het gloedvolle betoog van Brigitte Gabriel!

Enkel antwoorden in een vraaggesprek met Pascal Bruckner.

Waarom zouden moslims niet kunnen radicaliseren onder invloed van een klimaat dat zij als vijandig ervaren, of dat nu terecht is of niet?
”Omdat wij een vijand hebben die ons de oorlog heeft verklaard, een vijand die de cultuur van het vrije Westen om zeep wil brengen. Wat wij doen of zeggen, dat maakt helemaal niets uit. Wat wij vinden van de Koran of de profeet, welke boeken wij schrijven of wat voor tekeningen wij maken, het maakt geen enkel verschil. Wij zijn een doelwit in een strijd van de radicalen, die zich niet alleen richt op de vrijheid van meningsuiting maar op alles waar wij voor staan.”

De daders van deze aanslagen zijn islamo-fascisten met een politiek doel; de slachtoffers van Charlie Hebdo zijn de eerste verzetsstrijders. Men wil ons bekeren, koraniseren. De radicalen denken dat we zwak en decadent zijn, dat het Westen een rijpe vrucht is die je alleen nog maar hoeft te plukken om te bekeren. We zijn nog lang niet klaar hiermee.”

Wat is dat doel van de islamo-fascisten?
”Zij streven naar een utopie, net als eerder de fascisten en de communisten. Zij verlangen naar een kalifaat zoals dat in de begintijd van de islam zou hebben bestaan. Dat kalifaat staat op het punt, geloven zij, om de wereld te veroveren. Gelukkig voor ons stuit deze onderneming op de sjiieten die iets soortgelijks willen, de moslimwereld is verdeeld, anders waren we nu nog veel verder van huis.”

http://www.trouw.nl/tr/nl/33627/Aanslag-Charlie-Hebdo/article/detail/3831966/2015/01/18/Dit-is-een-oorlog-tegen-onze-vrijheid.dhtml
_________________

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s