Mooi koppie, dat wel.

Yasmina Haifi

Mooi koppie, maar een beetje weinig inhoud. Desondanks werd Yasmina Haifi  ingehuurd door Justitie bij het Nationaal Cyber Security Center, dat valt onder de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV). Dat orgaan is er om terrorisme te voorkomen, signaleren en bestrijden en om radicalisering van jongeren in Nederland te voorkomen. Volgens deze dame, is de terreur van ISIS een complot van de zionisten om de islam in een slecht daglicht te stellen.

Yasmina Haifi  twitterde: ‘ISIS heeft niets met Islam te maken.. is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken’.

Een daarop volgende tweet van haar: “Voor de volledigheid: heb willen zeggen dat ISIS onmogelijk islamitisch kan zijn. daden ISIS staan lijnrecht tov wat de islam predikt”.

Ik kan het blijkbaar allemaal niet meer volgen, maar hoe zit dat dan met al die jihad-gangers en hun ronselaars? Zijn dat ook allemaal zionisten?? En al die imams die ronselen voor IS in de door Saoedi-Arabië gefinancierde moskeeën, staan die ook allemaal onder supervisie van de Mossad en de CIA?? En dan de leider van IS zelf, die alle moslims wereldwijd al meerdere keren heeft opgeroepen naar het kalifaat te komen? Hoe moet ik dat zien? Is dat ook zo’n zionistisch trucje??
En al die andere geloofsgenoten van u, die aan die oproep gehoor geven, of heimelijk en/of openlijk ISIS steunen, spelen die ook allemaal dat zionistische spelletje mee??

https://fubarbaar.wordpress.com/2014/09/13/driekwart-nederlandse-moslims-vindt-syrie-gangers-helden/

Op zich pleit het voor u om uw geloofsgemeenschap niet te willen associëren met deze lustmoordenaars, maar hoe zou u het vinden als ik ga beweren dat de Kruistochten niets met het christendom te maken hebben?
Want volgens mij ontgaat u en uw geloofsgenoten die de mening met u delen nog het een en ander. Want volgens veel moslims heeft de terreur van de IS en moslimterreur in het algemeen niets met de islam te maken. Misschien dan in hun interpretatie van de islam, want veel moslims weten maar bitter weinig van het complexe gewelddadige leven van hun geliefde profeet en wat hij en zijn opvolgers de wereld hebben aangedaan.

Maar vertel me dan eens Yasmina, heb je ooit de koran wel eens van A tot Z helemaal goed doorgelezen?? Enig idee hoeveel hatelijke opmerkingen er in staan tegenover niet-moslims??
En vertel me eens Yasmina, waarom zijn al die andere 28 islamitische terreur organisaties dan geen onderdeel van dat zionistische plan?? Vertel me dan eens Yasmina, als moslimextremisten cq terroristenleiders zoals Osama Bin Laden zich uitsloven om hun profeet zoveel mogelijk na te bootsen in kleding en gedrag, ja zelfs in zijn manier van spreken, rustig en weloverwogen.


Als de meest wrede clanleider van deze eeuw (ISIS-leider Abu Bakr al-Baghdadi) zelfs claimt een regelrechte nazaat van Mohammed te zijn. Als deze huidige Abu Bakr al-Bagdadi de naam van de eerste kalief (632-634) Abu Bakr heeft aangenomen en in zijn eerste preek van 4 juli in Mosoel, Al-Bagdadi de toespraak van zijn naamgenoot uit de zevende eeuw woord voor woord heeft opgenomen.
Als zijn  veroveringsmethodes exact overeenkomen met  die van Mohammed en zijn opvolgers ten tijde van de islamitische expansie 1400 jaar geleden.

De toespraak (waar gesuggereerd wordt dat het de stem is van Abu Bakr al-Baghdadi)), ‘We roepen jou op om wapens te dragen en te vechten waar je ook bent. De islam is nooit een religie van vrede geweest. Islam is de religie van het gevecht. Niemand moet geloven dat de oorlog die wij voeren de oorlog is van Islamitische Staat. Het is de oorlog van alle moslims, die Islamitische Staat aanvoert. Het is de oorlog van moslims tegen ongelovigen.’ (1).

(Lees dan de gerenommeerde islamitische historicus Muhammad ibn Jarir at-Tabari (838-923) over de moord op 700 tot 900 gevangenen van de joodse stam Banu Qurayza in het jaar 627: “De profeet liet een grote kuil graven op de marktplaats van Medina en ging aan de rand zitten. Hij gaf het bevel om alle joden te kelen. Ook de jongens die tekenen van puberteit vertoonden.”)

ISIS is zuivere islam:  http://politiek.forum2go.nl/de-ongemakkelijke-waarheid-is-ware-zuivere-islam-t66.html

400 jaar islamterreur: http://hoeiboei.blogspot.nl/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html

Als alle 29 islamitische terreurorganisaties streven naar een streng islamitische staat (met de sharia als leidraad) en een wereldwijd kalifaat. Als moslimextremisten, van elke willekeurige terreurgroep, met de zegen van Allah en koranverzen citerend, hun tegenstanders, mannen, vrouwen en kinderen de keel doorsnijden.

Als de leden van de terreurgroep Boko Haram ( = Westers onderwijs is zondig) zich het recht toeëigenen om in drie aanvallen zeker  100 studenten te doden omdat hun onderwijs niet op islamitische basis stoelt. De groep Al Shabaab heeft aan één regeltje uit de koran genoeg: “Iedereen die niet leeft volgens de voorschriften van de profeet”, is in hun ogen vogelvrij..

Vertel me dan eens Yasmina, als dat alles niets met de islam te maken heeft,, met welke duivelse ideologie heeft dat dan wel te maken??

Isis zijn moslims… De eendentest luidt: “Als iets eruitziet als een eend, zwemt als een eend, en kwaakt als een eend, dan is het waarschijnlijk een eend.”

Laten wij ISIS onderwerpen aan de eendentest. Is ISIS als islamitisch te beschouwen?

1. De organisatie noemt zichzelf ‘Islamitische Staat’.

2. De organisatie krijgt geld van moslims en islamitische landen.

3. Alle leden zijn moslims.

4. De leden leven strikt volgens de islamitische sharia.

5. De leden willen hun leven opofferen voor de islam, om volgens islamitische traditie als islamitisch martelaar in het islamitische paradijs te komen. Volgens die traditie zullen ze daar bediend worden door 72 maagden. Bovendien mogen de islamitische martelaren ook nog 70 familieleden aanwijzen om ook in het islamitische paradijs te komen.

6. De leden halen hun inspiratie uit de koran.

7. De organisatie wordt aanbevolen door (sommige) imams.

8. De organisatie streeft naar een islamitisch kalifaat.

9. Dat doet de organisatie door middel van jihad, de islamitische heilige oorlog.

10. De organisatie strijdt daarom tegen niet-moslims, ook burgers, die gedood mogen worden.

11. De leden worden geworven door moslims.

12. De leden roepen voortdurend ‘Allah Akbar’ (Allah is de grootste).

ISIS blijkt dus op maar liefst twaalf punten islamitische karaktertrekken te hebben. Dat betekent: ISIS is volledig geslaagd voor de eendentest. Overigens voldoen alle moslimfundamentalistische organisaties aan bovenstaande twaalf punten. Al-Qaida, Boko Haram, Al-Shabaab, de Moslim Broederschap, ISIS of Hamas; het maakt niet uit.

Zafer Senocak (Turkse schrijver):

“Ook al willen de meeste moslims het niet toegeven, de terreur komt uit het hart van de islam, hij komt rechtstreeks uit de koran”.

“De fundamentalisten van Islamitische Staat beschouwen zichzelf als rasmohammedanen en zullen zich op ideologisch terrein niet gauw laten overtuigen. Bovendien streven ze een doel na als zoveel andere moslims: het creëren van een samenleving waarin ‘de wetten van Allah’ volledig worden nagevolgd”.

(1). http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/5/Boodschap-Baghdadi-Islam-nooit-religie-van-vrede-geweest-1762419W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-05-15|Boodschap_Baghdadi?_%27Islam_nooit_religie_van_vrede_geweest%27

http://www.volkskrant.nl/opinie/waarom-moslimleiders-is-niet-totaal-veroordelen~a3749021/

Alles over Mohammed en de lijst van al zijn gewelddadigheden.

http://wikiislam.net/wiki/Main_Page

Een gedachte over “Mooi koppie, dat wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s