Het gevaar van extreem rechts??

Het woord als wapen, dat was de leus van o.a. Pim Fortuyn in het boekje “Tegen de islamisering van onze cultuur”. Een pleidooi om de islam die niet zou stroken met onze cultuur, te bestrijden met argumenten. Dat hadden zijn tegenstanders ook begrepen, ook zij gebruikten het woord als wapen. Want zijn kritiek op het immigratiebeleid, de multiculturele samenleving en de islam, nee dat was not done. Een tegengeluid mocht niet gehoord worden van het verstikkende politiek correcte circuit en dus sloeg men de handen ineen om samen met actiegroepen met klinkende namen als Anti-Fascistische Aktie hun eigen ideeën over een surrealistische heilstaat op te dringen aan het grote publiek.

Maar tegen Fortuyn“s argumenten konden ze niet op, dus zochten ze het zwaardere geschut om hem onschadelijk te maken. Zo werd hij vergeleken met Hitler en Mussolini, De Nederlandse Jorge Haider, ( een Oostenrijks rechtsradicaal) Dewinter en Janmaat. Nederlandse intellectuelen als Bart Tromp zette hem weg als charlatan, praatjesmaker en leeghoofd. (Hoewel, een “leeghoofd” met dertig zeer goed leesbare boeken op naam?? Nou ja toe maar. ). Dat zijn natuurlijk geen argumenten, maar de vergelijkingen waren effectief. Wie wil er nou met iemand die met deze figuren (die op hun beurt net zo gedemoniseerd werden als Fortuyn) wordt geassocieerd een politieke band hebben? Maar vergelijkingen met bepaalde personen en/of karikaturen zijn niet compleet als je ook niet de verschillen met die personen zoekt en omschrijft. Dat is wat Dick Pels, ( politiek journalist) deed na de dood van Fortuyn, door alle beschuldigingen van overeenkomsten met de genoemde figuren te analyseren. Al met al bleken het slechts halve waarheden ( soms zelfs dat nog niet), en veel halve waarheden zijn immers ook hele leugens. Discussiëren doe je op basis van argumenten, maar de linkse kliek speelt liever op de man, iets waar zij zo ongeveer het patent op hebben. Want de grove beschuldigingen die waren geuit, hadden de toon al gezet, de fatwa uitgesproken, niet met zoveel woorden, maar het klimaat was geschapen. Het vonnis werd voltrokken door V vd G. De kogel kwam van links. “”Het woord als wapen”, “”woorden kunnen scherp zijn, maar zijn zelden dodelijk”” zo voegde Fortuyn er aan toe.  Hoe ironisch!

In “De schijn-elite van de valse munters” door Martin Bosma, staat in chronologische volgorde een hele reeks van gebeurtenissen en uitspraken die vooraf gingen aan de moord op Fortuyn en de oprichting uiteindelijk van de PVV. Het is een ware encyclopedie van intimiderende (gewelddadige) acties achter de schermen van extreem links om hun ideologie de maatschappij op te dringen.

In bv ”Niet spreken met de bestuurder”” door Gerard van Westerloo, word nauwkeurig omschreven hoe onder het burgemeesterschap van Ed van Thijn in Amsterdam de bewoners en met name de trambestuurders door de houding van het stadsbestuur nergens meer terecht konden met hun klachten over de snelle verloedering, stijgende criminaliteit en intimidatie door immigranten. Deze houding joeg de Amsterdamse burgers regelrecht in de armen van Fortyun, PVV of nog erger extreem rechts.

Een duidelijke samenvatting is hier te lezen: http://www.heemland.nl/hl27-Boek_De_kloof.htm

Ook in Econostra van Peter Siebelt blijkt duidelijk dat de sluipmoordenaars van (extreem) links achter de schermen zeer actief en veel gevaarlijker zijn dan extreem rechts.

http://www.theovangogh.nl/econostra.html

Onlangs werd de actiegroep Pro Patria, (een actiegroep tegen extreem radicale moslims) weer door het Anti-Fascistische Aktie in de extreem rechtse hoek geduwd omdat er welgeteld zes mensen meeliepen die ooit  in die wereld actief waren geweest. Dat er ook Armeense christenen en zelfs moslims meeliepen werd niet genoemd. De zoveelste leugen uit die hoek. Het doel was om de kritiek op de islam de mond te snoeren waarmee men in feite de loper uitlegt voor de islam, een totalitaire fascistische ideologie die alles waar onze multiculti elite en zogenaamd Anti-Fascistische groeperingen voor staan principieel overboord gooit.

Winston Churchill had gelijk, vlak na WOII sprak hij de oneliner uit: ” De volgende generatie fascisten zullen zich anti-fascisten noemen”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s