Tweede kamer verwerpt motie over onderzoek christenvervolging.

Geen enkel conflict in de wereld legt beter de hypocrisie bloot van de VN en het Nederlandse parlement, dan die van het conflict tussen Israël en de Palestijnen. Terwijl de humanitaire ramp in Gaza onder de regie van de gewelddadige “Zionisten” de wereld over gaat, de samenleving splijt en de verontwaardiging tot ongekende hoogte oploopt, blijft het in het pro-Palestijnse kamp oorverdovend stil als het gaat om de “dodenmarsen” onder de regie van ISIS, Boko Haram, Al Shabaab. e.v.a. Worden protestmarsen door radicale ISIS aanhangers in Den Haag met gewelddadige leuzen als “dood aan alle joden”, door de burgemeester Jozias Van Aartsen als niets verontrustends afgedaan.
Het geweld tussen moslims onderling (ik noem Syrië, waar inmiddels zo’n 170.000 slachtoffers, ) en de wereldwijde voornamelijk islamitische terreur ( alleen vorig jaar al 50.000 slachtoffers, 12 miljoen slachtoffers door onderling moslimgeweld sinds 1950) is vooralsnog geen enkele aanleiding voor protesten in de grote Europese steden…Er is helaas maar één reden voor de woede van moslim en Palestijnenvriendjes wereldwijd over het geweld tegen Palestijnen, en dat is dat wanneer geweld uitgevoerd wordt door Joden. 

Maar nergens wordt in dat zelfde kamp zo duidelijk weggekeken als bij de vervolging en gewelddadigheden tegen niet moslims in voornamelijk alle moslimlanden.
Elke vijf minuten wordt daar ergens een christen gemarteld en gedood. Dat komt neer op ongeveer 300 per dag oftewel 100.000 op jaarbasis. Hoewel nergens blijkt dat het om een georganiseerde actie gaat is het voor de insiders duidelijk dat de moordenaars geïnspireerd zijn door de islam cq koran. Nee men hoeft geen arabist of islam kenner te zijn. Je hoeft alleen maar de koran grondig door te lezen om expliciet het antisemitisme en racistische karakter van de islam (aanzetten tot haat jegens niet moslims, met name joden en christenen) aan te tonen, inclusief bepaalde soera,s waar aanbevolen wordt om de ongelovigen angst aan te jagen. Voor moslim-extremisten is de koran niets anders dan een “licence to kill”!

Voor de 448 haatdragende soera`s tegen niet moslims in de koran, zie:

http://www.rijnlandmodel.nl/allochtonen/islam_cultuurbeelden.htm?menu=the&list=9009

Kijk anders eens in het Handvest van Hamas. http://nl.wikipedia.org/wiki/Handvest_van_Hamas.

Uit artikel 7: Hamas heeft ernaar verlangd Allah’s belofte ten uitvoer te leggen, hoeveel tijd dat ook kost. Mohammed … zei: “De dag des oordeels zal niet komen, totdat de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: ‘O moslims, o Abdullah, achter mij zit een jood, kom hier en dood hem’.”

Ondertussen draait de propagandamachine van het OIC (Organization of Islamic Cooperation) op volle toeren. Elke maand brengt een speciale commissie van deze organisatie een uitvoerig rapport uit over alle gevallen van islamofobie. ( waaronder kritiek op, maar ook angst voor de islam). Zij beroepen zich er op dat islamofobie een vorm van racisme is. Hoewel de OIC zich verzet tegen de door de VN uitgeroepen Universele Rechten van de mens en deze als enige groepering niet heeft ondertekend, beoefend de OIC een sterke lobby om druk uit te oefenen bij dezelfde VN om islamofobie strafbaar te maken. Over symptoombestrijding gesproken!!

http://www.islamophobia.info/en/default.asp

Nu wil het feit dat ongeveer 50 % van alle Europeanen leeft met een zekere angst voor de islam. Voelt u hem aankomen? Kritiek op, maar ook angst voor de islam is straks wellicht strafbaar, maar tegelijkertijd kunnen de Mohammedaanse hordes ongestoord hun moorddadige “”strijd” inclusief hun antisemitische en racistische propaganda blijven uitoefenen.

Ondertussen werd in Den Haag een motie voor onderzoek naar de christenvervolging in het Midden Oosten werd door de tweede kamer verworpen.

http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/5936-tweede-kamer-verwerpt-motie-christenvervolging-midden-oosten

Met name de heer Timmermans vond dat niet nodig omdat volgens hem de rechten van christen in bv Irak grondwettelijk zijn beschermd.
Want zo,n officieel onderzoek naar de islam loopt natuurlijk onmiddellijk uit op een klacht vanuit de OIC over islamofobie. Om over onherroepelijke uitbrekende gewelddadige protesten en rellen maar over de laster tegen de islam maar helemaal te zwijgen.

Een klacht van enkele malloten over het racistische karakter van Zwarte Piet, werd in no time gehonoreerd met een speciale VN-onderzoekscommissie.

Voor de vermeende moord op 8000 moslimmannen uit Srebrenica door Servische commando,s werd een tribunaal in Den Haag opgericht om de schuldigen te berechten. Over de decennia lange treiterijen en buitensporig geweld van moslims gericht tegen Serven lees je nooit iets in de media.

 

Website WIKIISLAM over wereldwijde vervolging van niet-moslims.

http://www.wikiislam.net/wiki/Persecution_of_non-Muslims

http://politiek.forum2go.nl/de-balkanleugen-t62.html

Ook het etnische geweld tussen Hutsi,s en Tutsies, ( 700.000 doden) werd een tribunaal opgericht.

Wanneer komt er en VN-commissie om de twee miljoen slachtoffers van moslimgeweld te berechten en bovendien het racistische en antisemitische karakter van de islam te onderzoeken?

Zeer waarschijnlijk nooit, gaat er bij u ook iets dagen???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s