De heilige Oorlog tegen het facisme.

Telkens nadat Geert Wilders weer een opvallend statement heeft geuit of geschreven, kun je bijna geen krant meer openslaan of ergens kom je wel een reactie in de vorm van een venijnige column of artikel tegen waar de Wilders of/en de PVV worden bekritiseerd en/of met grof geschut onderuit wordt gehaald. Die kritiek is vaak terecht vanwege zijn ongenuanceerde denigrerende uitlatingen. Er is bij Wilders en de PVV geen enkele zelfreflectie over het feit dat zijn schofferende uitlatingen bij velen alleen maar verzet en tegenstand oproepen. Zijn “beledigingen” wordt zijn “handelsmerk” gaan een geheel eigen leven leiden waardoor de achterliggende boodschap volledig ondersneeuwt. Zo ook zaterdag in de Volkskrant door Bert Wagendorp en verderop een heel artikel over de kosten als gevolg van de sancties van Saoedie-Arabie vanwege de sticker-actie van Geert Wilders.

Maar ook bij zijn tegenstanders vind men geen enkele zelfreflectie. De vergelijkingen met de Nazi,s Hitler zijn meer regel dan uitzondering, zelden of nooit echter wordt ingegaan op zijn onderliggende kritiek op de favoriete onderwerpen van blonde Greet. Er zijn zelfs kerkelijk leiders die een bepaald stemadvies durven te geven. (1) Dominee Gerrit van Sluis in Maasdijk schaamde zich voor het feit dat de PVV in zijn gemeente de grootste partij was geworden. Citaat: “”Volgens mij laat het christelijk geloof zich niet verenigen met de dingen die de PVV uitdraagt””. (2) Misschien moet de dominee zich eens verdiepen in wat de PVV nou eigenlijk verdedigd.

Maar eigenlijk komen voor velen de PVV en Geert Wilders heel goed van pas. Hij wordt, net als Pim Fortuyn vergeleken met Hitler en  de Bruinhemden. Hij wordt beschuldigd van racisme en fascisme.  Iedere logica ontbreekt, maar zo’n aantijging is toch effectief. Zo’n aantijging gaat ook vaak samen met een omgekeerde bewijslast: hij is een haatzaaier, een oproerkraaier of een racist en bewijs maar eens dat het niet zo is.
Lekker hé, dat er een Wilders en een PVV is, fijn dat er zo,n zondebok is waar je lekker tegenaan kunt zeiken over een (omstreden) mening. Al zijn lang niet alle PVV`er s zo radicaal en brutaal als Wilders, inmiddels wordt er weer gesproken over een cordon sanitaire en zijn er collectieve voorstellen of afspraken om de PVV te negeren en uit te sluiten van samenwerking. PVVers zijn inmiddels besmet en sommigen worden geweerd op de werkvloer en met de nek aangekeken, behandeld alsof ze een besmettelijke ziekten hebben. Sommigen krijgen gratis een kunstwerk met Nazi-symbolen op hun oprit of gevel geschilderd en nog erger, bakstenen door hun ruit.

Inmiddels worden PVVers omgekeerd allemaal net zo behandeld als waar ze van beschuldigd worden door die politiek correcte “Gutmensch”. Net als alle politiek correcte politieke partijen, instanties en bn`ers die hun verantwoordelijkheid laten liggen. Die verzuimen de openbare orde en de wet te handhaven, omdat er onvoldoende middelen en organisatievermogen zijn. Die het rechtsgevoel uithollen, omdat ze doodslag niet van eerwraak kunnen onderscheiden en verkeersmoordenaars een taakstraf op willen leggen. Die geen stelling nemen als opiniemakers, journalisten en kunstenaars worden bedreigd, maar het gaan hebben over beledigen en beschaafd discours. Die altijd vallen over de toon van de kritiek op de bijna dagelijkse terreur gepleegd door geloofsfanaten, maar nooit die daders zelf veroordelen omdat die blijkbaar niet toerekeningsvatbaar zijn. Die de academische wetenschap verraden vanuit hun politiek correcte ivoren torentjes. Die meer ophef maken over een omstreden mening dan over het ruw bekritiseerde en ontoelaatbare criminele gedrag.

En al diegenen die liever schelden zonder inhoud, destructief tot op het bot, bitter en zuur, dan dat ze ook maar één kleine bijdrage leveren aan de oplossing van de problemen die er wel degelijk zijn. Laten we vooral de criminaliteit van onze eigen Nederlandse criminelen, de tokkies, hooligans en pedo,s niet bagatelliseren, per slot van rekening is dat met 29 % van alle zwaar gedetineerden altijd nog de grootste groep.

Maar ach, zo lang Wilders er is hoeven we geen hand in eigen boezem te steken en kunnen we fijn alles op hem projecteren. Want alleen hij is de racist, de fascist, de islamofoob, de nazi en hij verpest het maatschappelijk klimaat voor ons allemaal. Lekker toch….om de hele samenleving te kunnen bewijzen dat je zelf zo,n geweldig “Gutmensch” bent.

Want waarom zou een partij of één man in Nederland gevaarlijker zijn dan een religieuze ideologie met 1,4 miljard aanhangers waarvan minimaal 2% radicale godsdienst fanatici oftewel 28 miljoen potentionele terroristen die, waar mogelijk overal uit zijn op een streng islamitische staat.

Waarom zijn kritische woorden gericht tegen de islam racistisch en dezelfde soort kritiek tegen de RK -Kerk dat niet?

Waarom leggen bij PVV critici kritische woorden over de islam zoveel meer gewicht in de schaal dan al het leed dat deze ideologie veroorzaakt(e)??

Zo worden bijna altijd de problemen met de immigratie en de islam uiterst lichtzinnig gebagatelliseerd en de PVV als de ware vijand gebrandmerkt.
Nooit word de oorzaak van de populariteit, het klimaat van onvrede waarin de PVV kon gedijen aan de orde gebracht. Dat klimaat dat juist door zijn grootste tegenstanders is gecreëerd door stelselmatig alle kritiek op immigratie en islam weg te wuiven en afdoen als vreemdelingenhaat, gevaarlijk rechts of zelfs racistisch en Nazi-propaganda. (3).

Zo stond ongeveer half Nederland op haar achterste benen toen Wilders voorstelde om Artikel 1 van de grondwet (het anti-discriminatiebeginsel) af te schaffen. Maar al die steigerende moralisten hebben geen idee waarom, want overal waar de islam dominant wordt, wordt de hele grondwet ( inclusief de democratie) afgeschaft en vervangen door de sharia, zodra zij daartoe de kans krijgen.

Dit soort hypocrisie kom je overal tegen, vooral als het gaat om de islam. Altijd gaat het over bijzaken, maar de de werkelijke ernstige zaken worden stelselmatig genegeerd.

Als ergens in Nederland een imam wordt geslagen buldert het in het Midden-Oosten, maar als er twee bisschoppen in Syrië worden ontvoerd is het oorverdovend stil in West Europa.

De stickeractie van Wilders wekte grote commotie in ons land en Saoedi-Arabië vanwege de beledigende tekst. Onze minister van buitenlandse zaken haast zich om samen met de het hele parlement zich te distantiëren van de actie van Wilders. Over de ernstige mensenrechtenschendingen in Saoedi-Arabië is het oorverdovend stil.

Toen op een Afrikaanse VN-Missie 18 Italiaanse militairen die een VN vluchtelingenkamp bewaakten in een hinderlaag werden gelokt en gedood door de hordes van Al-Quaida buitelden de media over elkaar heen om de schuldigen aan te wijzen. Uiteindelijk kreeg de Italiaanse overheid de schuld, want die had de militairen immers gestuurd.

Het gevaar van massa-immigratie word stelselmatig genegeerd. Nederland, haar cultuur, politieke systeem van vrijheid en tolerantie is het resultaat van wat alle voorgaande generaties er van hebben gemaakt. Het toelaten van grote hoeveelheden immigranten zal onvermijdelijk die cultuur aantasten en langzaam veranderen.

Het beste bewijs daarvoor is te zien in de vele buitenwijken van de grote Europese steden, die qua aanzien en cultuur meer overeenkomst vertonen met een doorsnee stad in Gaza, of Beiroet, dan met een Europese stad. Die buitenwijken, waar vaak anarchie en wetteloosheid (of de Sharia, waar niet-moslims buiten de wet geplaatst zijn en geen enkele rechten hebben), heerst en hulpverleners als brandweer en ambulance personeel zich niet meer zonder politie begeleiding durven te begeven. (4)

Het grootste gevaar, onze grootste vijand is niet Wilders en de PVV maar de naïeve loyaliteit tegenover die culturen die veel minder multicultureel denken, minder tolerant zijn dan wij zelf.

Juist die cultuur, die door onze multicultie elite het hardst wordt verdedigd in haar streven naar een multiculturele samenleving, juist die cultuur veranderd elke cultuur waar zij eenmaal dominant is, langzaam maar zeker in een mono-culturele grijze massa intolerante dominante islamitische dictatuur. Een ideologie, die net als het communisme en het Nationaal -Socialisme de inherente drang heeft om door middel van systematische terreur haar denkbeelden de hele wereld op te dringen.

Een cultuur die inmiddels met 50 miljoen aanhangers, haar begerige blik op de EU heeft laten vallen om deze ook in diezelfde cultuur te veranderen.

Hier een citaat, slecht een voorbeeld uit velen,
“Maar bovenal hoef je maar te denken aan de woorden die Boumedienne (de man die Ben Bella drie jaar na de onafhankelijk van Algerije met een staatsgreep van de troon stootte) in 1974 in de assemblee van de VN sprak: ”Op een dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om het noordelijk halfrond binnen te dringen. En ze zullen dat zeker niet als vrienden doen. Want ze zullen het noordelijk halfrond binnendringen om het te veroveren. Ze zullen het veroveren door het te laten bevolken door hun kinderen. Het zal de baarmoeder van onze vrouwen zijn die ons de overwinning zal brengen””. (5)

Mocht u menen dat het hier om een uitspraak van een oude seniele rancuneuze man gaat wiens oprisping allang weer vergeten is, dan vergist u zich trouwens. Regelmatig worden in de islamitische wereld, maar ook in Europese steden conferenties, o.a. door Hizb-ut-Tahrir. (6)
en OntdekIslam (7), gehouden ter voorbereiding op het Europees Kalifaat en de algehele invoering van de Sharia.

Nog meer aanwijzingen. (8]

Een tot nu toe onwaarschijnlijk horrorscenario cq toekomstvisioen van Nederland: ( 9).

een toespraak van Vladimir Poetin:

Vladimir Putin’s SHORTEST SPEECH EVER….Putin’s Speech August 04, 2013
This is one time our elected leaders should pay attention to the advice of Vladimir Putin….
On August 04, 2013, Vladimir Putin, the Russian president, addressed the Duma, (Russian Parliament), and gave a speech about the tensions with minorities in Russia:
“In Russia live like Russians. Any minority, from anywhere, if it wants to live in Russia, to work and eat in Russia, should speak Russian, and should respect the Russian laws. If they prefer Sharia Law, and live the life of Muslim’s then we advise them to go to those places where that’s the state law. Russia does not need Muslim minorities. Minorities need Russia, and we will not grant them special privileges, or try to change our laws to fit their desires, No matter how loud they yell ‘discrimination’. We will not tolerate disrespect of our Russian culture. We better learn from the suicides of America, England, Holland, Canada and France, if we are to survive as a nation. The Muslims are taking over those countries and they will not take over Russia.
The Russian customs and traditions are not compatible with the lack of culture or the primitive ways Sharia Law and Muslims.
When this honorable legislative body thinks of creating new laws, it should have in mind the Russian national interest first, observing that the Muslims Minorities Are Not Russians.
The politicians in the Duma gave Putin a five minute standing ovation.
It is a sad day when a Communist makes more sense than our Other Western LEADERS.

Beste mensen, niet Wilders of de PVV is de vijand, dat zijn diegene die proberen hier binnen te dringen met een bepaalde missie, een opdracht de islam te verspreiden. De islam stelt nou eenmaal imperiale eisen want de schepping, heel de wereld met alles erop en eraan behoort immers toe aan Allah en zijn gehoorzame volgelingen.

(1) http://www.kerknieuws.nl/nieuws.asp?oId=18627&tPageFoundR=60&lastR=183004

(2) http://www.refoweb.nl/vragenrubriek/17700/als-christen-pvv-stemmen/

(3) http://www.heemland.nl/hl27-Boek_De_kloof.htm

(4) http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

(5) http://hoeiboei.blogspot.nl/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html

(6) https://nl.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir

(7) http://ikje.blogspot.nl/2013/03/ontdek-islam-werft-mee-voor-terugkeer.html

(8] http://www.brinktv.com/media/clip/br202_reformatie_of_islamisatie_-_deel_3_europa_2/

http://www.euronet.nl/users/bc/boek/solli.html#de%20wetten

 

(9) http://www.uitkijk.net/docs/De%20Ondergang%20van%20Nederland.pdf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s