De rode loper.

Is het u ook opgevallen hoe snel er een VN commissie klaar stond om het vermeende racistische karakter van Zwarte Piet te onderzoeken en te rapporteren?

Is het u ook opgevallen hoeveel aandacht in de media, ( bekrachtigd met protestmarsen en demonstraties in 178 steden in 43 landen) de gevangen genomen Green-Peace dissidenten krijgen, hoewel zij in Rusland de wet hebben overtreden?

Is het u ook opgevallen dat er bij het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag naar aanleiding van het Balkenconflict alleen Serven (christenen) worden aangeklaagd en berecht? Dat het tribunaal niet echt geïnteresseerd is in de waarheid, omdat het een Nederlandse getuige de arts P. Schouten geweigerd heeft als getuige?

Zie: http://politiek.forum2go.nl/de-balkanleugen-t62.html

Valt het u ook op dat de door Israël bezette Palestijnse gebieden zoveel aandacht in de media krijgen, terwijl veel andere onrechtmatige bezettingen worden genegeerd?

Palestina en het islamitisch kolonialisme.

Dat Amnesty International keer op keer alleen aandacht heeft voor de Palestijnse slachtoffers?

http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2006-03-2014.htm

Op de lijst van alle discriminerende en vrouwonderdrukkende regimes wereldwijd, krijgt uitgerekend Israël en veeg uit de pan wegens haar “bezetting” van Palestina:
De conclusie van de VN: “De Israëlische bezetting blijft de belangrijkste hindernis voor Palestijnse vrouwen wat betreft hun progressies, hun zelfstandigheid en hun integratie in de ontwikkeling van hun samenleving.”

http://likud.nl/2015/03/vrouwenrechten-a-la-de-verenigde-naties/

Vorig jaar zijn er ca. 105.000 christenen vermoord verdeeld over zo,n vijftig landen. ( in 2009 waren het er 169.000) Met Noord-Korea en China aan top! De overige landen zijn allemaal islamitische landen of landen met een substantieel aandeel moslims.

Alleen al in Bangladesh zijn sinds 1971 door moslim-militanten zeker 3 miljoen doden gevallen.

https://ejbron.wordpress.com/2013/08/14/doodgezwegen-door-onze-media-moslims-jagen-op-en-doden-ook-massaal-boeddhisten-en-hindoes/

In 2013 zijn wereldwijd 9700 aanslagen gepleegd, gevolg 18000 doden, 32000 gewonden en en veelvoud getraumatiseerden. In 2014 was dit opgelopen tot 32000 doden en 50000 gewonden. De meeste aanslagen hiervan zijn gepleegd door Al Qaida gelinieerde terreurgroepen, in landen Met Irak aan kop, gevolgd door Pakistan, Afganistan, India, Nigeria, Filippijnen, Jemen, Thailand, Syrië en Somalië. Met uitzondering van De Filipijnen, allemaal landen met een substantieel aandeel moslims.

http://www.refdag.nl/kerkplein/christenvervolging/overige-landen/meer dan 100.000 christenen vermoord in 2012

Dat is elk jaar 11 tot 20 maal Srebrenica!! (schattingen daaromtrent lopen uiteen van 7000 tot 8000 slachtoffers, moslim mannen en jongens) Daar worden dikke rapporten over geschreven en er is een Internationaal tribunaal voor opgericht om de schuldigen te berechten! Niet dat het drama in Bosnië, de genocide en het persoonlijke leed minder is, oh nee!

Maar waar blijven de VN rapporten, commissies en sancties tegen de genocide op christenen waardoor binnen afzienbare tijd het Christendom uit het Midden-Oosten is verdwenen? Waar blijven de protesten tegen de gewelddadige vervolging van de vele miljoenen christenen in Azië (China) en vele andere Afrikaanse moslimstaten?
Waarom is in de ogen van zoveel mensen, de media en de politiek de ene mens overduidelijk belangrijker dan de andere.

Beste mensen, het antwoord vind u in de resoluties van Straatsburg uit 1975, alles uitstekend beschreven en gedocumenteerd in Eurabië van de schrijfster Bat Ye`or.
Dit is het moderne beschaafde politiek correcte Eurabië en de VN, waar alleen gehuild wordt om de moslims en nooit om christenen, joden, boeddhisten of Hindoes,  die momenteel overal waar het maar kan massaal worden gedood en verjaagd door de hordes van Mohammed
Dit is het Eurabië waar de rode loper wordt uitgelegd voor de islam, waar je in Amsterdam als trambestuurder en als nieuwslezer in Oslo, ontslagen kunt worden wegens het zichtbaar dragen van een minuscuul kruisje als hangertje!
http://www.denken-macht-frei.info/oslo-kreuzverbot-fuer-nachrichtensprecherin

Waar het stadsbestuur van Berlijn in al haar wijsheid heeft besloten om het vieren van Kerstmis op openbare plaatsen te verbieden.
http://fcoebedenklich.wordpress.com/2013/11/18/berlin-verbietet-weihnachten-2013

Waar jonge mannen door de rechter worden vrijgesproken van verkrachting van een 13 jarig meisje omdat ze een islamitische opvoeding hebben genoten waardoor ze niet zouden kunnen weten dat westerse meisjes en vrouwen geen wegwerpartikelen zijn.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2268395/Adil-Rashid-Paedophile-claimed-Muslim-upbringing-meant-didnt-know-illegal-sex-girl-13.html

Wanneer je specifiek alle nieuws over de recente ontwikkeling volgt, zoals deze meneer, (onderstaande link) dan weet je genoeg. Het is werkelijk om te huilen!

http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

“Wie zich niet verzet tegen onrecht, is medeverantwoordelijk”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s